PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


EVIDENCE SMRTI - DEMO 2008 12" (recenzia)
Insane society
"Nadešel čas naplnit hroby mrtvými tely .." a nadišiel čas napísať recku, aj keď túto nahrávku už zrejme väčšina z vás počula a má dávno doma ešte z roku 2008, kedy vyšla ako CDr a podľa reakcií mnohým rozkopala prdel tak ako mne. Nedávno toto demo vyšlo aj u Barváka na jednostrannej platni. Táto recka je pre tých zopár nešťastníkov, ktorý sa s kapelou Evidence smrti ešte nestretli. Nahrávka má sotva 16 minút, ale aj tých niekoľko minút poriadne vybočuje z nekonečného zoznamu podobne znejúcich crustových kapiel. Keby som mal nejakú kapelu zaradiť k obskurdnému štýlu metalpunk, tak ma hneď sfleku napadne Evidence smrti. Samozrejme nechýba presná kvapka dizbítu pod kontrolou rýchlych bicích. Už "optimistické" intro o tom, že o nás bude postarané naznačuje, že nepôjde o žiadnu veselú vec. Lyrika dema sa nesie v znamení každodennej smrti a zúfalstva z nej. Navyše v každej z deviatich skladieb je perfektne počuť texty. Proste šľape to ako hodinky .. alebo ako dobre namazaný smrtiaci stroj?
Obal tvorí vyzerávaná kapsa na platňu a jednostranný búklet, na ktorom sú texty v češtine a angličtine. Na druhej strane platne (platňa má dve strany, pozn. autora pre zberateľov mp3), na ktorej nie je muzika sú pomocou sietotlače zobrazené tri bomby a lebka. Trošku ma ale zarazila zbytočne prevýšená cena, 250 KČ / 10 € za jednostrannú platňu je viac než dosť. Možno je to iba tým, že v deň, kedy mi prišla táto doska, prišla mi aj jednostranná LP gréckych metalcrustových Hellstorm, tiež so sieťotlačou na druhej strane a nie tak jednoduchou, ktorá stála o štvrtinu menej, ale to je už na inú recenziu.
Hej a do jari by mala výjsť aj druhá doska Evidence smrti. Nové skladby sa už dajú vypočuť na bandzone kapely. Vypočuj si, že je opäť na čo čakať!
"Ve smrti jsme si rovní - v průběhu nikoliv."
  1. Evidence smrti
  2. Nadešel čas
  3. Za zrcadlem
  4. Obětovat duše
  5. Naruby
  6. Shořet pro svět
  7. A zůstane jen strach
  8. Neexistující smír
  9. Záblesk

Táto recenzia už bola zobrazená 625 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+I+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...