PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 7.12.2019
CATASTROFY (SK), ADACTA (SK), SKLADKA (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


THE EPIDEMICS - NO REPLY 7" (recenzia)
Dog lovers
Z času na čas si aj ten najväčší grinder musí pustiť niečo „ušineničiace“, či už akustické veci, od folku po country alebo napríklad The Epidemics. Platí to aspoň u mňa a keď som sa dozvedel že táto švédska škola vypúšťa do sveta dačo nové, dlho som neváhal a pozrel sa na dno peňaženky. Nebolo až také prázdne a po nejakom čase sa toto EP objavilo na mojom gramofóne. Vyšlo pod taktovkou nového a sviežeho labelu Dog Lovers Records (v poradí už druhé vydanie po prvom Austinovi Lucasovi a do tretice je na ceste Remek EP tak buď v strehu!). Ak si si myslel že dosky ktoré držíš v ruke sú kto vie ako DIY tak táto je o to viac! Keď to vyberieš z obalu, rozpadne sa ti to na kúsky ako skladačka a tá obsahuje texty kapely, dáké fotky a pár slov od vydavateľov. Pekná práca, cítiť z toho nadšenie, úprimnosť, nevedel by som vytknúť ani jedinú vec. Toto je presne ten PUNK, ktorý mám tak rád! Hudobne mi to príde podobné ako LP Waking up the dead, ale keď nemáš doma ani to, je ti tento popis prd platný. Pri počúvaní sa cítim jak keby som sa preniesol švédskym strojom času do minulosti niekde pri Veľkú Britániu. Speváčkin hlas sa do tej hudby neskutočne hodí a v piesni No Reply ku koncu zájde aj do kričania, ktoré do toho tiež pasuje jak...proste to znie super! Miestami príjemné gitarové vyhrávky, po častejšom počúvaní sa ti to všetko dostáva pod kožu. Dve songy na jednej aj druhej strane prefrčia pomerne rýchlo, takže si to častejšie počúvanie aspoň samo vyžiada. Neviem od koho berú Epidemics inšpiráciu, neviem ani aké vplyvy počuť v ich tvorbe a ani ma to nezaujíma, milujem túto kapelu. A nemôžem zabudnúť že: I LOVE DOG LOVERS RECORDS! Veľmi pozitívna recenzia ale pozitívnejšie to už asi fakt nešlo.
  1. No reply
  2. I won't behave
  3. Smash my radio
  4. I've had enough

Táto recenzia už bola zobrazená 587 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+N+H
TEXT:


 #2653 fokular fokular@gmail.com   napísal/a 08.04.2011 16:03:09
Aaa dufam ,ze sa vsetci stretneme na ich koncerte 26.04.2011 – Olomouc, Mitril (+Unna) :)
 #2652 fokular fokular@gmail.com   napísal/a 08.04.2011 15:59:57
celkom sucha recenzia da sa kludne ta sedmicka aj viacej rozobrat ... tu je link na pocuvanie LP aj EP ( http://soundcloud.com/wardestroyer/sets )
 #2651 Sajmon   napísal/a 08.04.2011 14:33:26
jak... riť na šerbel?...
 #2650 masskillah   napísal/a 08.04.2011 14:26:16
o to lepsie ze no reply sa vola aj song od BUZZCOCKS:)
inac a pise nie pri velku britaniu ale do velkej britanie:P
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...