PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


THE EPIDEMICS - NO REPLY 7" (recenzia)
Dog lovers
Z času na čas si aj ten najväčší grinder musí pustiť niečo „ušineničiace“, či už akustické veci, od folku po country alebo napríklad The Epidemics. Platí to aspoň u mňa a keď som sa dozvedel že táto švédska škola vypúšťa do sveta dačo nové, dlho som neváhal a pozrel sa na dno peňaženky. Nebolo až také prázdne a po nejakom čase sa toto EP objavilo na mojom gramofóne. Vyšlo pod taktovkou nového a sviežeho labelu Dog Lovers Records (v poradí už druhé vydanie po prvom Austinovi Lucasovi a do tretice je na ceste Remek EP tak buď v strehu!). Ak si si myslel že dosky ktoré držíš v ruke sú kto vie ako DIY tak táto je o to viac! Keď to vyberieš z obalu, rozpadne sa ti to na kúsky ako skladačka a tá obsahuje texty kapely, dáké fotky a pár slov od vydavateľov. Pekná práca, cítiť z toho nadšenie, úprimnosť, nevedel by som vytknúť ani jedinú vec. Toto je presne ten PUNK, ktorý mám tak rád! Hudobne mi to príde podobné ako LP Waking up the dead, ale keď nemáš doma ani to, je ti tento popis prd platný. Pri počúvaní sa cítim jak keby som sa preniesol švédskym strojom času do minulosti niekde pri Veľkú Britániu. Speváčkin hlas sa do tej hudby neskutočne hodí a v piesni No Reply ku koncu zájde aj do kričania, ktoré do toho tiež pasuje jak...proste to znie super! Miestami príjemné gitarové vyhrávky, po častejšom počúvaní sa ti to všetko dostáva pod kožu. Dve songy na jednej aj druhej strane prefrčia pomerne rýchlo, takže si to častejšie počúvanie aspoň samo vyžiada. Neviem od koho berú Epidemics inšpiráciu, neviem ani aké vplyvy počuť v ich tvorbe a ani ma to nezaujíma, milujem túto kapelu. A nemôžem zabudnúť že: I LOVE DOG LOVERS RECORDS! Veľmi pozitívna recenzia ale pozitívnejšie to už asi fakt nešlo.
  1. No reply
  2. I won't behave
  3. Smash my radio
  4. I've had enough

Táto recenzia už bola zobrazená 632 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+M+Z
TEXT:


 #2653 fokular fokular@gmail.com   napí­sal/a 08.04.2011 16:03:09
Aaa dufam ,ze sa vsetci stretneme na ich koncerte 26.04.2011 – Olomouc, Mitril (+Unna) :)
 #2652 fokular fokular@gmail.com   napí­sal/a 08.04.2011 15:59:57
celkom sucha recenzia da sa kludne ta sedmicka aj viacej rozobrat ... tu je link na pocuvanie LP aj EP ( http://soundcloud.com/wardestroyer/sets )
 #2651 Sajmon   napí­sal/a 08.04.2011 14:33:26
jak... riť na šerbel?...
 #2650 masskillah   napí­sal/a 08.04.2011 14:26:16
o to lepsie ze no reply sa vola aj song od BUZZCOCKS:)
inac a pise nie pri velku britaniu ale do velkej britanie:P
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com