PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Št 19.9.2019
COMPLETED EXPOSITION (Japonsko), WOJCZECH (Německo), SHEEVA YOGA (CZ)

Olomouc, SF mini

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PUTRID EMENTAL CHEESE #10
2.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NABOSOPOSKLE, PURE CONFUSION, SAMORAST (7.9.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF (13.9.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











REMEK - FLEXI 7" (recenzia)
Revolution summer
Áno áno áno. Zas a znova sa idem snažiť opísať neopísateľné a zas a znova idem zredukovať lásku do slov a dokázať aký obmedzený je ľudský jazyk. Začal som pateticky takže v tom budem chvíľku pokračovať. Milujem hardcore punk a všetko čo s ním súvisí, milujem vinyly a ziny a všetko čo s nimi súvisí, milujem koncerty, festivaly a ľudí, ktorí ich robia, milujem život so všetkým čo ponúka. A veru takéto vrcholné šťastie zažívam vždy, keď objavím kapelu, ktorá to celé robí kurva dobre! Stalo sa ti už, že počúvaš songu a zatínaš ruku v päsť, alebo že ti naskočia zimomriavky a celé telo ti splynie s piesňou? Otvoríš obal, vyskočia na teba papieriky v retro štýle, písané s najväčšou úprimnosťou a nasranosťou tak, že sa tomu proste nedá neveriť? A pri čítaní textov, v ktorých sa úplne strácaš a vidíš sám seba stojaceho uprostred spoločnosti, kde kričíš do prázdna a nestojíš ani len za jediný pohľad okoloidúceho? A keď tú kapelu vidíš naživo, cítiš ten "vztek" až zo samotného pódia, aj keď si od neho pomerne ďaleko, vidíš pred sebou tlieskajúci dav, zvuk, obrazy, vôňa, všetko to do seba krásne zapadá a len za ten jeden jediný moment si absolutne vďačný a už nič viac nechceš a nepotrebuješ? Fakt si to ešte nezažil? Potom si nezažil vôbec nič a...skús si pustiť REMEK, LAKMÉ, GATTACU, DAKHMU, ...a len počúvaj, nemusíš robiť nič viac!
Pre mňa osobne je pieseň "Malé kousky svobody" naj songou za tento rok, čo sa týka všetkého..od textov, po samotných ľudí v kapele. A viac si už ani netrúfam písať. Ak máš rád túto kapelu, napíš prosím recenziu, som zvedavý na všetky názory na toto dielo a kupuj tento sedempalec od svojho lokálneho distrodílera. Sorry, inak to nešlo.
  1. Štěkot uvázaných psů
  2. Malé kousky svobody

Táto recenzia už bola zobrazená 608 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Z+4+G
TEXT:


 #2987 Sajmon   napísal/a 05.09.2011 21:09:07
tá skladba o psoch je o ľuďoch, obyčajných ľuďoch ktorí sa nevedia, alebo nechcú postaviť svojmu osudu... je to o tom, že neveríme, že by sme mohli niečo zmeniť, avšak autor piesne verí, že aj keď sa nič nezmení, tak protestom dokážeme rozbúriť tú hladinu inak stereotypných životov, že tých, čo nám vládnu prinútime postaviť sa zo svojich stoličiek, o nič nejde, sme priviazaní, avšak štekot bude mať vždy svoj význam...
 #2986 UB   napísal/a 05.09.2011 20:28:25
Mne sa na flexi paci hlavne prva vec o psoch :).Aj zvukovo je to fajne ked na predoslej 7 mi nesedeli vokaly.Prisli nejake umele(neviem preco)a jednotlive songy sa mi viac pacili na deme,ale mozno mam divny vkus.
 #2985 dáša f.f. klemodasa@gmail.com dasafonflasa.blogspot.com  napísal/a 05.09.2011 15:14:59
Esazlesa sú možno podobná muzika, ale 10" čo majú teda rozhodne neni taký premakaný ako to robia kozmonauti, myslím obal a všetky tie "sračičky" okolo toho... každopádne Remek mám veľmi rád a vlastne si ani neviem predstaviť robiť veci ináč ako ručne, a dávať do toho celú dušu.
 #2983 rikArdo   napísal/a 05.09.2011 06:52:20
ja som ich zažil prvý a jediný krát na fluffe a pekne ma tým vystúpením prefackali.., záleží možno dosť od toho aký majú deň alebo aký máš deň ty hehe
 #2982 Sajmon   napísal/a 04.09.2011 22:18:00
úprimnosť, úprimnosť, žiadna póza...inak na ESAZLESA som bol začiatkom tohto roka v Rožnove a neviem, nejak ma neočarili, avšak "over smaak valt niet te twisten"... ... pekná recka...
 #2981 tadko   napísal/a 03.09.2011 22:26:44
paradne napisane o paradnej kapelke;)
 #2980 Balki   napísal/a 03.09.2011 14:16:23
Pekne si to napisal rikardo :)
 #2979 anti   napísal/a 03.09.2011 12:19:09
zimomriavky su casta zalezitost :))
 #2978 tibor   napísal/a 03.09.2011 11:19:17
podobna kapela na tento styl je este aj ESAZLESA odporucam...
 #2977 Vecne nespokojny Viktor   napísal/a 02.09.2011 21:25:43
Davam ti 1, ale nie za recku, ta je fakt o hovne, ale za to, ze ten kurva pocit poriadne poznam ! A mal by ho poznat kazdy ! Hardcorovy orgazmus
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.09. 21:06
Mišo Štich: K tým R.A.M.B.O. .. >> GATTACA - U-lock justice 5" (recenzia)
28.08. 13:10
Tomáš NIČITEĽ: Ahojte, kapela N .. >> (guestbook)
24.08. 23:43
Vilo: Juj a ja som sko >> (novinka)
15.08. 22:47
Eduv syn: Muco, daj tie ps >> Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA) (rozhovor)
15.08. 09:36
fog: dobre pocitanick >> Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA) (rozhovor)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.85%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[72/24.16%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.69%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.5%]
Mne varí mama

[59/19.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 298

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...