PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON (20.9.2020, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
PERFECITIZEN - Humanipulation CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


REMEK - FLEXI 7" (recenzia)
Revolution summer
Áno áno áno. Zas a znova sa idem snažiť opísať neopísateľné a zas a znova idem zredukovať lásku do slov a dokázať aký obmedzený je ľudský jazyk. Začal som pateticky takže v tom budem chvíľku pokračovať. Milujem hardcore punk a všetko čo s ním súvisí, milujem vinyly a ziny a všetko čo s nimi súvisí, milujem koncerty, festivaly a ľudí, ktorí ich robia, milujem život so všetkým čo ponúka. A veru takéto vrcholné šťastie zažívam vždy, keď objavím kapelu, ktorá to celé robí kurva dobre! Stalo sa ti už, že počúvaš songu a zatínaš ruku v päsť, alebo že ti naskočia zimomriavky a celé telo ti splynie s piesňou? Otvoríš obal, vyskočia na teba papieriky v retro štýle, písané s najväčšou úprimnosťou a nasranosťou tak, že sa tomu proste nedá neveriť? A pri čítaní textov, v ktorých sa úplne strácaš a vidíš sám seba stojaceho uprostred spoločnosti, kde kričíš do prázdna a nestojíš ani len za jediný pohľad okoloidúceho? A keď tú kapelu vidíš naživo, cítiš ten "vztek" až zo samotného pódia, aj keď si od neho pomerne ďaleko, vidíš pred sebou tlieskajúci dav, zvuk, obrazy, vôňa, všetko to do seba krásne zapadá a len za ten jeden jediný moment si absolutne vďačný a už nič viac nechceš a nepotrebuješ? Fakt si to ešte nezažil? Potom si nezažil vôbec nič a...skús si pustiť REMEK, LAKMÉ, GATTACU, DAKHMU, ...a len počúvaj, nemusíš robiť nič viac!
Pre mňa osobne je pieseň "Malé kousky svobody" naj songou za tento rok, čo sa týka všetkého..od textov, po samotných ľudí v kapele. A viac si už ani netrúfam písať. Ak máš rád túto kapelu, napíš prosím recenziu, som zvedavý na všetky názory na toto dielo a kupuj tento sedempalec od svojho lokálneho distrodílera. Sorry, inak to nešlo.
  1. Štěkot uvázaných psů
  2. Malé kousky svobody

Táto recenzia už bola zobrazená 692 krát!
 Autor: rikArdo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+E+G
TEXT:


 #2987 Sajmon   napí­sal/a 05.09.2011 21:09:07
tá skladba o psoch je o ľuďoch, obyčajných ľuďoch ktorí sa nevedia, alebo nechcú postaviť svojmu osudu... je to o tom, že neveríme, že by sme mohli niečo zmeniť, avšak autor piesne verí, že aj keď sa nič nezmení, tak protestom dokážeme rozbúriť tú hladinu inak stereotypných životov, že tých, čo nám vládnu prinútime postaviť sa zo svojich stoličiek, o nič nejde, sme priviazaní, avšak štekot bude mať vždy svoj význam...
 #2986 UB   napí­sal/a 05.09.2011 20:28:25
Mne sa na flexi paci hlavne prva vec o psoch :).Aj zvukovo je to fajne ked na predoslej 7 mi nesedeli vokaly.Prisli nejake umele(neviem preco)a jednotlive songy sa mi viac pacili na deme,ale mozno mam divny vkus.
 #2985 dáša f.f. klemodasa@gmail.com dasafonflasa.blogspot.com  napí­sal/a 05.09.2011 15:14:59
Esazlesa sú možno podobná muzika, ale 10" čo majú teda rozhodne neni taký premakaný ako to robia kozmonauti, myslím obal a všetky tie "sračičky" okolo toho... každopádne Remek mám veľmi rád a vlastne si ani neviem predstaviť robiť veci ináč ako ručne, a dávať do toho celú dušu.
 #2983 rikArdo   napí­sal/a 05.09.2011 06:52:20
ja som ich zažil prvý a jediný krát na fluffe a pekne ma tým vystúpením prefackali.., záleží možno dosť od toho aký majú deň alebo aký máš deň ty hehe
 #2982 Sajmon   napí­sal/a 04.09.2011 22:18:00
úprimnosť, úprimnosť, žiadna póza...inak na ESAZLESA som bol začiatkom tohto roka v Rožnove a neviem, nejak ma neočarili, avšak "over smaak valt niet te twisten"... ... pekná recka...
 #2981 tadko   napí­sal/a 03.09.2011 22:26:44
paradne napisane o paradnej kapelke;)
 #2980 Balki   napí­sal/a 03.09.2011 14:16:23
Pekne si to napisal rikardo :)
 #2979 anti   napí­sal/a 03.09.2011 12:19:09
zimomriavky su casta zalezitost :))
 #2978 tibor   napí­sal/a 03.09.2011 11:19:17
podobna kapela na tento styl je este aj ESAZLESA odporucam...
 #2977 Vecne nespokojny Viktor   napí­sal/a 02.09.2011 21:25:43
Davam ti 1, ale nie za recku, ta je fakt o hovne, ale za to, ze ten kurva pocit poriadne poznam ! A mal by ho poznat kazdy ! Hardcorovy orgazmus
ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 08:55
Traktor: Ravelin 7 / Thema Eleven
Gnu - Srdce v kusech zvuku
Complicité candie - Vždyť strojům tolik chutná
Telefon-Háková panenka

Diky

Koupim tyhle vi .. >> (guestbook)

21.10. 16:39
Theresa: Ahojte, koupim tyto vinyly:

Ravelin 7 / Thema Eleven
Esazlesa - St. Tropez
Contrastic - Contrastic
Gnu - Srdce v kusech zvuku

Diky moc
>> (guestbook)

12.10. 22:42
deegee: Pockaj, jak peso? >> 20.9.2020 GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON Košice, Collosseum (report)
21.09. 16:29
Theresa: Stale shanim LP GNU-SRDCE V KUSECH ZVUKU a
Thema Eleven ‎– Choose Your Beast DCLXVI


Moc děkuji >> (guestbook)

17.09. 10:02
shupo: velmi pekna recka. >> DECULTIVATE / ÖSTRA TORN 12" (recenzia)
13.09. 14:45
dasa to aj inak: Ochota nosiť rúška klesla. Prieskum agentúry Focus. Kanal na telegrame t.me/covidhysteria_sk >> (guestbook)
07.09. 19:55
redrick: Ahojte,
ponúkam zo zbierky pár kúskov na predaj.
Vinyly su nehrané, prípadne navrhnite cenu.
Osobné odovzdanie v BA alebo poštou...
Oi!

The Effort - W .. >> (guestbook)

06.09. 16:31
Theresa: Ahojte, shanim Gnu-Srdce v kusech zvuku a Pacino-Pul litru zeme. Platim zlatem:-) diky. >> (guestbook)
02.09. 21:58
Jan IP: absolútny súhlas Jakub!!!! mastili to fakt brutálne >> (novinka)
01.09. 22:22
Jan IP: Táto banda je kurevsky masaker a pri tom sa o nej tak málo hovorí!!!! som rád že nie som sám koho zaujali :) >> BRUCEXCAMPBELL - South to no life 12" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[279/91.48%]
Má!

[13/4.26%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.66%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[11/3.61%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 305


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com