PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

Pi 12.6.2020

DÁŠA FON FĽAŠA (SK), MY O VLKOCH (SK)
DJ Paly & Ted
benefit na VLKa

Košice, Pokhoi

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


HUMAN HUMUS - ELITISTS EQUAL DISGRACE CDr (recenzia)
DIY
Neviem prečo sa mi od začiatku zdalo, že toto 5 pesničkové EP je na trojpalcovom CDčku. A tak sa aj stalo, že som ho v mojej nahádzanej kôpke kompaktov nevedel dlhšiu dobu nájsť. Ale už to konečne napravujem touto minirecenziou. Tento ľudský humus otravuje ľudí na pódiách nejaké 2 roky, takže si o nich už mohol hocikde zakopnúť. Od Čiech až po Rumunsko. Materiál z "Elitists equal disgrace" je z prelomov rokov 2011 a 2012 a hneď od začiatku ti nedá spať svojský bordelársky grind core. A to len tak bez intier, rodičovského upozornenia na obale alebo iných serepetičiek. Nie je to zase totálna sypanica, podľa mňa vychádzajú viac z crustu ako z metalu, aj keď samy organizujú v rodnom Poprade aj metalové akcie. 39 sekundová pankovica "Cut piece of your poser" to len dokazuje. Bude to určite tým, že dvoch členov (gitaru a spev, ktorý je takmer identický) zdieľajú s crustovými DISTAX, ktorí sa poslednú dobu tiež slušne rozbehli. Určite je to sviežejšie, ako predošlá nahrávka, ktorá bola viac rozťahaná s úplne zahuhňaným spevom ako keby spievaným cez megafón. Škoda jednoduchého obalu, v ktorom chýbajú texty. 7 minút v 5 skladbách zbehne ako nič. Síce to nie je nič prevratné, na domácom grindocorom poli to určite nikoho neurazí. Som zvedavý na živé vystúpenie.
  1. Bird
  2. Corruption
  3. Cut piece of your poser
  4. Punk
  5. Rotted

Táto recenzia už bola zobrazená 557 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.75

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+9+F
TEXT:


 #4354 Andrej   napí­sal/a 05.08.2012 23:13:00
Uz je tam len jeden spolocny clen, a to ja, na gitare. Distax ma noveho spevaka Dalibora zo svojho akustickeho projektu Zrcadlo srdca :-)
 #4343 retsil   napí­sal/a 03.08.2012 06:56:43
nazivo uplny masaker, fakt odporucam!
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[274/91.64%]
Má!

[13/4.35%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.34%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 299


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com