PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


HUMAN HUMUS - ELITISTS EQUAL DISGRACE CDr (recenzia)
DIY
Neviem prečo sa mi od začiatku zdalo, že toto 5 pesničkové EP je na trojpalcovom CDčku. A tak sa aj stalo, že som ho v mojej nahádzanej kôpke kompaktov nevedel dlhšiu dobu nájsť. Ale už to konečne napravujem touto minirecenziou. Tento ľudský humus otravuje ľudí na pódiách nejaké 2 roky, takže si o nich už mohol hocikde zakopnúť. Od Čiech až po Rumunsko. Materiál z "Elitists equal disgrace" je z prelomov rokov 2011 a 2012 a hneď od začiatku ti nedá spať svojský bordelársky grind core. A to len tak bez intier, rodičovského upozornenia na obale alebo iných serepetičiek. Nie je to zase totálna sypanica, podľa mňa vychádzajú viac z crustu ako z metalu, aj keď samy organizujú v rodnom Poprade aj metalové akcie. 39 sekundová pankovica "Cut piece of your poser" to len dokazuje. Bude to určite tým, že dvoch členov (gitaru a spev, ktorý je takmer identický) zdieľajú s crustovými DISTAX, ktorí sa poslednú dobu tiež slušne rozbehli. Určite je to sviežejšie, ako predošlá nahrávka, ktorá bola viac rozťahaná s úplne zahuhňaným spevom ako keby spievaným cez megafón. Škoda jednoduchého obalu, v ktorom chýbajú texty. 7 minút v 5 skladbách zbehne ako nič. Síce to nie je nič prevratné, na domácom grindocorom poli to určite nikoho neurazí. Som zvedavý na živé vystúpenie.
  1. Bird
  2. Corruption
  3. Cut piece of your poser
  4. Punk
  5. Rotted

Táto recenzia už bola zobrazená 517 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.75

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: L+H+P
TEXT:


 #4354 Andrej   napísal/a 05.08.2012 23:13:00
Uz je tam len jeden spolocny clen, a to ja, na gitare. Distax ma noveho spevaka Dalibora zo svojho akustickeho projektu Zrcadlo srdca :-)
 #4343 retsil   napísal/a 03.08.2012 06:56:43
nazivo uplny masaker, fakt odporucam!
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/91.9%]
Má!

[12/4.23%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.17%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...