PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 6.6.2020

THORWALD (SK), MENZES (SK)
benefit pre Collosseum

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


MACUMBA CDr (recenzia)
DIY
Púchovska kapela s čudným názvom MACUMBA nahrala v septembri bezmenné demo, ktoré šíri na bandzone alebo ako CDr. Dávam demo do CDromky (jediný stroj schopný prehrať CDčka) a prvá vec, čo ma zarazila bolo, že to nie je audio, ale sú na ňom vypálené mp3. Ďalšia vec, ktorú musím vytknúť je absencia textov v minibúklete. Podľa mňa by sa v pohode zmestili namiesto tej fotky. Minútaž 12:58 a 10 skladieb dopredu naznačujú, že ani zďaleka nepôjde o žiaden epický metal. Od prvej "Kde máš boha!" do poslednej skladby "Klam" kapela predvádza poriadne nasraný extrémny hard core s mnohými zmenami a úplne šialeným spevom. Škoda tých textov, vo väčšine skladbách rozumieť len refrén. Ale power violence to nie je, ako sa kapela sama prezentuje. Po väčšom zohraní a s ešte prešpekulovanejšími pasážami by za niekoľko rokov mohla byť z kapely zaujímavá mlátička. Držím palec. Ako bonus je na konci 6 sekundový výkrik, že by zaznamenaný spevákov príchod na svet? Ďalším bonusom je nálepka ku každému CDr. Všetky skladby sa dajú vypočuť na bandzone kapely.
  1. Kde máš boha!
  2. Tvár pravdy
  3. Umba
  4. Psychopat
  5. Nasraný
  6. Ilúzia z reality
  7. Kto som
  8. Utekám
  9. Klam
  10. Jeba (bonus)

Táto recenzia už bola zobrazená 556 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+J+L
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl roku pána 2019?

[1/14.29%]
BRAŇO ALEX - This is punkrock from Transylvania 12"

[1/14.29%]
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

[1/14.29%]
FYASCO - Kurva to je tlak / Nech žije smrť! 7"

[1/14.29%]
HAPPY COCKS - We don´t need anything special 12"

[1/14.29%]
PIVNICA - Fragmenty 12"

[2/28.57%]
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

[0/0%]
SLOBODNÁ EURÓPA - Trojka 12"


PoČet hlasov: 7


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com