PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON (20.9.2020, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CAMELEON - Demo MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


COCKROACH - TAKE FOUR CD (recenzia)
KAZ
K albumu Take four som sa dostal uz davnejsie a pretoze som na nete o tomto albume (a o kapele Cockroach) nasiel asi len to, ze sa predava takmer po celom svete za rozdielne sumy a meny. S holanskou kapelou Cockroach som sa este skor zoznamil na EP splite s ceskymi masticmi Gride, kde tato kapela umiestnila 5 svojich songov. Ale spat k albumu Take four. Tak sa mi zda, ze tento pocin som uz videl aj v EP prevedeni, ja som mal tu cest sa s nim zoznamit na CD nosici. CD vyslo v roku 2004 pod hlavickou slovenskeho vydavatelstva K.A.Z. a holandskych DP (or not DP). V buklete sa daju najst adresy oboch vydavatelstiev a taktiez kontakt na kapelu. Nechybaju texty zo vsetkych pocinov. Celkovo ma Take four nejakych 23 minut. Rychla a burliva jazda sa zacina uz hned pri prvej skladbe "Hasta la vista" a takto pokracuje celym albumom az do konca. Zbesile a namakane bicie doplnaju jemne podladeny screamo spev, hlavne v "When the feeling is gone" a "Bushpop". Som zvedavy kam budu tieto holandske Svaby smerovat. Predsa len EP split s Gride sa mi zdalo viac agresivnejsie a rychlejsie. Take four je viac precitinejsi. Tak ci onak sa tesim na ich nove pociny. Pred spanim sa nezabudnite pozriet pod postel, ci tam nenajdete aj nejakeho svojho svaba ..

Táto recenzia už bola zobrazená 594 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+O+C
TEXT:


 #50 AdRik   napí­sal/a 04.02.2007 05:02:03
to fas: a odkial som to akoze mal vediet? Takych mudrlantov mam najradsej ..
 #49 Faster   napí­sal/a 03.02.2007 01:54:00
Kamo nejak si zaspal dobu. a co sa tyka ich dalsieho smerovania tak si radsej zisti ci sa nahodou nerozpadli. keby ste tu neriesili Hasiaci pristroj ale poriadne kapely, tak by si mal mozno vecsi nadhlad a nedehonestoval aj tak slaby web. to pochopis asi ked troska vyspejes.ale inac prajem vela pohody pri vytvarani urodnej pody pre slovenskych alkopunks.
ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
21.11. 19:58
Traktor: Ahojte, stale shanim vinyly Complicité candide- Vždyť strojům tolik chutná a
Telefon-Háková panenka

Diky >> (guestbook)

19.11. 17:22
a: Teraz zo seba robis idiota. Ani som nevedel, ze nejaky Ego je z kontrafaktu..
Myslim to vazne, tvrdis, ze moj nazor na protest organizovany LSNS a KSS a SMERom je prejavom problemov s egom? (my .. >> (guestbook)

19.11. 17:13
axc: Jasne bude to Ego z kontrafaktu >> (guestbook)
19.11. 17:07
a: 1. necitim k tebe nenavis
2. unika mi suvislost s egom >> (guestbook)

19.11. 17:03
axc: Preco mame my druh homo"ego"sampiens musime byt tak jebnuty KONCIM nevladzem.rieste si premna zamna aj hajzliky pre 8 pohlavie ja uz to mam v pici.tolko hateu pre nic.fakt mal .. >> (guestbook)
19.11. 16:56
a: Prenasledovanie oponentov? Akoze myslis to, ze konsipracni anti-covid kokoti nemozu chodit medzi ludi? Ja by som im zrusil zdravotne poistenia ;)

Nerob zo seba nevinnu obet - ludia ta .. >> (guestbook)

19.11. 16:20
axc: A smutne je aj zaco bojovalo napr v roku 2000 nasa (A)scena tak dnes tam su na tych akciach iba nazis napr proti nato/zbrojeniu/mmf....Dnesnych punx s lepsich rodin trapia uz iba iphony a ake tricko n .. >> (guestbook)
19.11. 16:02
axc: deegee myslim ze za 30 rokov co som si tu valal vajka nebolo tak prenasledovanie oponentov ako dnes dokonca ani za bolsevika.Stbaov nahradili kamery,iba pokrok a usetrene prachy.A tebe nech napisem ho .. >> (guestbook)
19.11. 15:07
deegee: axc: veď ty podporuješ tých ľudi ktorí by najradšej oponentov prinajlepšom zavreli. Podporuješ myslím svojou účasťou na proteste. Hovor si čo chceš. Podporil si náckov, nie svoju babku. .. >> (guestbook)
19.11. 15:04
Mala Houmlesacka: Axc:
Kde si bol poslednych 30 rokov?
Ze bez politiky, sam za seba, ale skoro v kazdom prispevku mas slovo liberal, fasista...Axc, nic v zlom...
Bol si rovnako aj na protestoch Za .. >> (guestbook)


ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[83/26.69%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/23.79%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.86%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[80/25.72%]
Mne varí mama

[62/19.94%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 311


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com