PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SHADOWS OF TELEVISION - MILIÓN MÍĽ CDr (recenzia)
DIY
Koncom roka 2012 sa v sformovala kapela SHADOWS OF TELEVISION z trosiek levických punkových bánd, ktoré za posledné obdobie ukončili svoju činnosť. Mal som tú možnosť navštíviť ich skúšku a úprimne musím povedať, že i keď je mi podobný žáner cudzí, zanechalo to vo mne pozitívny dojem. Singel sa nahrával v domácom levickom štúdiu PSN a tak celá nahrávka získala aj vďaka svojej špinavosti špecifický zvuk kapiel 80 rokov – čo sa mne osobne veľmi páči, pretože z nej sála autentickosť a úprimnosť. Obal je jednoduchá papierová skladačka, kde môžete nájsť texty ako v slovenčine, tak i v angličtine. Plus nejaké poďakovania a skromné info o zložení. Celkom to je vydarené!
Prvý song "Milión míľ otvára zvuk sirén a po pár sekundách sa už ide naostro. S prevahou u mňa vyhráva táto pieseň. Chytľavá melódia, príjemný text, zaujímavý hlas. Ako som už spomenul na začiatku. Punk krížený rocknrollom nie je mojou doménou, no táto vec ma dostala a neraz som sa pristihol ako si ju pospevujem.
Druhá vec "Dnes na teba zabudnúť neviem" je už pomalšieho razenia a z názvu piesne jasne vyplýva, o čom asi bude pojednávať. Tu mi to už skĺzava trocha do roviny kapiel vzoru 77.
Nič to ale nemení na tom, že na prvú nahrávku je to viac než slušné a myslím si, že pre ľudí, ktorí majú radi podobné punkofky, neostane toto dielo bez odozvy. Chalani majú v pláne ešte tento rok natočiť debut, takže sa máte na čo tešiť :-).

www.bandzone.cz/shadowoftelevision
  1. Milión míľ
  2. Dnes na teba zabudnúť neviem

    1. Táto recenzia už bola zobrazená 764 krát!
       Autor: Wrbo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.88

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+Q+P
TEXT:


 #5094 tibor   napísal/a 19.03.2013 11:00:28
presne tesim sa uz na CD po dlhom case dobra mlada punkova kapela
 #5093 dáša f.f. klemodasa@gmail.com   napísal/a 19.03.2013 09:23:59
prvá pesnička totálny melanchopunk, bomba!!! pripomína mi to silne Lord Alex / Heretics, čo sú podľa mňa jedny z najkvalitnejších punk kapiel v našom rybníku. druhá pesnička síce iba taký tuctový slovenský 77, ale na úrovni. držím palce do budúcna a teším sa na ďalšie piesne.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...