PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SUFFERING MIND / S.A.T.A.N. 5" (recenzia)
Crucificados pelo sistema
SUFFERING MIND sa dali na dráhu zločinu, vysávajú z našich peňaženiek prachy za dosky, ktoré vydávajú na rýchlejšom bežiacom páse ako ich obchodní partneri AGATHOCLES, UNHOLY GRAVE alebo ARCHAGATHUS. Čítaj rýchlo, kým dočítaš túto recku, SxMx budú mať v lisovni a vonku ďalšie a ďalšie dosky, o nesplniteľnej päťročnici ani nevravím. Toto je ich ešte prvý päťpalec, kde si na druhú stranu pozvali krajanov S.A.T.A.N. (nemýliť s francúzskou kresťanskou kapelou rovnakého mena SATAN). Na strane SxMx sú tri skladby nahrané ešte v auguste 2011 (Ty vole, tí ľudia sú nezamestnaní? Skoro každý mesiac majú ďalši a ďalšie nahrávanie.) už s mužským spevom a v pomalejšom tempe. Bicie sú stále nabudené na maximum a bubeník ich nešetrí ani kúsok, takže žiadna emo sračka. Ich časť obalu kontrastuje s prvou piesňou: "pozerám na vaše fotky, stále sa na nich usmievate ...". V podobnom veselom a násilnickom duchu sa nesú aj zvyšné polminútovky. S.A.T.A.N. v Poľsku tiež nie sú neznámou kapelou. Hrajú od roku 2005 a vonku majú ako CD, tak aj split LP a 7". Na svojej strane sa prezentujú jedným songom viac v crustovom ako grind palovom tempe. Ten dlhý názov mi pripomína SKIMMED a ich názov skladby "Som zvedavý, kto vie povedať niečo múdrejšie ako bllleeeeaaauuurrrrgghhh!". Škoda toho nevýrazného obalu a textov na ich strane. Tak či onak, doska dohrá za sekundu, takže neustále treba vstávať zo stoličky a prevraciať strany. Nechce niekto prísť na brigádu?

sufferingmind.bandcamp.com
diysatan.wordpress.com
  1. SUFFERING MIND - Pictures
  2. SUFFERING MIND - The first day
  3. SUFFERING MIND - In the bosom of society
  1. S.A.T.A.N. - Spectacular crap about the right to freedom of speech and views against the past and proofs of crime

Táto recenzia už bola zobrazená 342 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+5+Q
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 11:38
sludgehead: neviete niekto ci sa da kupit listok len na ten prvy den (streda)? >> (novinka)
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com