PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TABULA RASA - PETELICE CDr (recenzia)
DIY
Ja viem, ja viem. Nejedná sa o žiadnu novinku, keďže toto demo bolo vypustené na svetlo sveta niekedy v roku 2011. No len teraz som sa dostal ku hmotnej verzii a bola by škoda nepodeliť sa s Vami o tento skvost. TABULA RASA sú vlastne 4 mladé baby z mestečka Dečín (CZ) hrajúce dlhé roky a toto je ich prvá oficiálna nahrávka nesúca 4 piesne. Ten, kto mal možnosť vidieť ich distro pochopil ihneď, že sa jedná o totálne DIY kapelu so všetkým, čo k tomu patrí. Ručne robené obaly, pokreslené CD, ba dokonca pár šťastlivcov malo tú možnosť, vziať si ku CD aj miniknižku s textami v podobe koláží. Ja som si vybral obal, na ktorom je zobrazený horiaci vták – to celé vlastne slúži ako kapsa na už spomínané CD. Booklet obsahuje texty + pár informácií o nahrávaní. Celé sa to nahrávalo v skúšobni, pričom laik ako ja, by to ani nespozoroval, pretože zvuk je viac než chválitebný. Celé to otvára pieseň "Manipulace" so super napísaným textom. Už pri prvom počutí (teda pokiaľ nemáš škaredé ucho Paľa Haberu) Ti natrhnú riť namakané spevy a úderná gitara. Surový punk, ktorý sa na nič nehrá. Ako som spomenul už v reporte, ich úprimnosť počuť dokonca aj na nahrávke! Čo sa podarí málokedy. Druhá pieseň "Na tvý straně" u mňa suverénne vedie. Dokonca v pasáži, kde si zakričia zborovo všetky baby mnou neraz prechádzajú zimomriavky. Priateľstvo... Treťou piesňou je "Sníh". Ako si to už mnohí vedia odvodiť z názvu – je o drogách. "Zdroje bez emocí" je asi najveselšieho razenia o tom, ako sa melú tie hovná, ktoré každodenne môžeme vzhliadnuť v médiách.
Odporúčal by som to hlavne ľuďom, ktorí majú predsudky voči babským kapelám. Toto Vás zaručene dostane!

www.bandzone.cz/parkovanitakevzadu
  1. Manipulace
  2. Na tvý straně
  3. Sníh
  4. Zdroje bez emocí

Táto recenzia už bola zobrazená 458 krát!
 Autor: Wrbo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.83

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+M+F
TEXT:


 #5191 Sajmon   napísal/a 22.04.2013 13:49:15
DC má bohatú históriu, či už od Today We Started Revolution, Behind the Lines, Shut up and Dance, There´s Nobody Home, Sun has Gone, alebo stále hrajúcu Pozitivní Deviaci...holky sa možno inšpirovali aj jednou z týchto kapiel, aj keď sú to už roky, čo je väčšina z nich ta tam...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/91.9%]
Má!

[12/4.23%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.17%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...