PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SEDEM MINÚT STRACHU - 1ST LIVE DEMO 2012 MC (recenzia)
DIY
Čo som komu urobil, že musím toto recenzovať a ešte aj opisovať názvy všetkých 53 skladieb? Kazeťák máme v kuchyni a dokonca som sa pri tom pokúšal aj variť, ale márne. Možno títo traja hyperaktívni hipíci objavili recept na zázračnú diétu. Ale poďme na to, aj keď recenzia bude kratšia ako samotná jednostranná kazeta alebo playlist zahraný za 7 minút! Čo to bude pri takých počtoch? Ešte sa ti nerozsvietila žiarovka? Poctivý noise core výplach! Dva spevy, dve basy a ultra rýchle bicie, na ktorých si Jan vylieva flustráciu z rozpadu IDIOTS PARADE. 7 riadkov musí stačiť, toto treba zažiť naživo!!!

sozaoffice@gmail.com






  1. Ej keď v pekle krvi pršalo
  2. Vyzerám ako niekto, koho zaujímajú tvoje reči?
  3. Nadrozmerný, ťažký a ten čo nepotrebuje zľavu na rám
  4. Túto pieseň už nikdy nezahráme takto isto
  5. Alkohol je metla ľudstva a ja som dosť zajebaná dlážka
  6. To, že držím hubu je zdvorilosť, nie neznalosť témy
  7. Vitate v Sparku, máme křupavý metal a delikátny grind
  8. Hej, Kristián,tá mikina Corrupted by na mne vyzerala lepšie
  9. Príbeh o menežérovi, mestskom fízlovi a ešte jednom zbytočnom človeku
  10. Ja proti tebe nič nemám, ale keby som mal kladivo ...
  11. Tanky na poli, napoli tanky, napolitanky
  12. Sedí na úrade a je jej dobre
  13. O pičiach a ľuďoch
  14. Aranžmány k tejto piesni nám nevyšli úplne podľa našich predstáv
  15. Kapela čo vydáva limitované edície si o sebe príliš veľa myslí
  16. Tu máte Dementor a fľašu borovičky
  17. Horúca krv v Paneláku a ja už naozaj nemám čo stratiť
  18. Mötörcecky
  19. Ani to čo bývalo už nie je to čo bývalo
  20. Život alebo peniaze, vstupný pohovor do zamestnania
  21. Fakjääoula olla ne finta suolainaa
  22. Haháá všetkým blackmetal kapelám, čo nahrávajú v ozajstných štúdiach
  23. Smrť prefajčeným spolucestujúcim v buse!
  24. Zúrivý protest proti nábojovým opaskom okrem tých, čo ich nosia do školy
  25. Óda na tepláky s logom Sepultura aka skutočný oldschool metal
  26. Smrť všetkým jukeboxom!!!
  27. Temný hardcore je undergroundové emo
  28. Kolega čo sedí v práci za mnou je úplný kokot
  29. Zem bez ľudí je ako pes bez bľeh
  30. Predajňa Lúč ďakuje všetkým satanistom za nákup krížov, noste si ich už ako chcete
  31. Môj ranný chrcheľ v káve manažmentu SOZA
  32. Pocta Sabríne - v dnešnom pope sa už nie je ani na čo pozerať
  33. Bathocrust punkthory
  34. Päšťou do tváre tohoto maróda - the Public ahoj!
  35. Je ťažké byť najhorší, nech sa snažíme ako chceme, stále je tu Gladiátor
  36. Keby sme nemali úplne na kokote, napísali by sme aj pro-ČSAF song
  37. Vašo, stav sa pre tantiémy, toto je kover Kamarátka nádej
  38. Shell a MacDonalds vystriedalo mrazivé apokalyptické peklo disbeatu
  39. Ťa, vás, ich - jebať môžem ja!
  40. Našim mamám by sa asi nepáčilo, keby čítali tieto chujoviny
  41. Japonské hocičo proti všetkému ostatnému
  42. Neviem síce prečo, ale aj my rozhodne neznášame hipíkov
  43. Z vás skurvených ľudí je mi zle - to napísali the Swans, nie my!
  44. Menežéri všetkých krajín skapte!
  45. Nie, nechcem vašu skurvenú deku zadarmo
  46. Krígel or die!
  47. Nadávať len tak spiči je dosť na kokot
  48. Ako držať hubu, vydržať a neprestať
  49. Back to Záježová, sandálcore fuck off metal
  50. Ak vás z tohoto stále nebolia uši, tak robíme niečo zle
  51. Zo zákona hlasu
  52. Uzákoniť hlasnú hudbu na hajzloch
  53. Posledná, bo sa už doštíme ...

Táto recenzia už bola zobrazená 1118 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+C+F
TEXT:


 #5197 vocatio interna   napísal/a 23.04.2013 16:58:45
odlozte mi kusok pani
 #5196 axc   napísal/a 23.04.2013 13:52:36
DOOOBRE
http://www.youtube.com/watch?v=BPRW7q7jr50
 #5195 axc   napísal/a 23.04.2013 13:50:46
cakal som niake texty ala latino america noisecore ale zozenem si to,ne vsetko musi byt premudrene
 #5194 ave   napísal/a 23.04.2013 05:52:19
popici nazvy songov
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...