PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FAT - GRANUM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
15.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


INSTINCT OF SURVIVAL - LAPSED INTO ABSURDITY 7" (recenzia)
Doomed to extinction
Úplne v tichosti bez akéhokoľvek varovania prednedávnom vyšlo neorezané jednostranné flexi 7"EP jednoznačne najlepšej európskej stenchcore kapely ako predzvesť nového albumu, ktorého nahrávanie je naplánované na tohtoročnú zimu. Na čiernom igelite sú vylisované 3 nové songy nahraté v máji 2013 samotnými členmi IOS z čoho posledný je krátka inštrumentálka s podmanivou gitarovou linkou. V podstate celá nahrávka je hrozne melancholická s naliehavými vokálmi nesúca sa v ležérnom tempe popretkávaná už spomínanou podmanivou gitarovou hrou podporovaná jednoduchými ale výraznými bicími a zhutnená basou, samozrejme zabalená v hrubom zvuku. Hudobne to na mňa pôsobí až je to síce nepochopiteľné ako surf punk zaodený v špinavom zatuchnutom ódere. Veľmi podarená nahrávka, ktorá spríjemní čakanie na dlhotrvajúcu dosku. Na prednej strane obalu sa nachádza kresba od Steva z VISION OF WAR, ktorého kresby zdobia všetky obaly od splitu s GUIDED CRADLE a vo vnútri okrem textov a klasických informácií je veselá karikatúra členov kapely podtrhutá japonskými klikihakmi. Doska vyšla na neznámom oaklandskom labely Doomed to extinction a v ponuke sú 2 varianty obalu s červeným alebo žltozeleným podkladom. Uctievaj smrad!

myspace.com/stenchcore
  1. What will you do?
  2. Lapsed into absurdity
  3. Blue distance

Táto recenzia už bola zobrazená 508 krát!
 Autor: Sangre
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+9+K
TEXT:


 #5480 sangre   napí­sal/a 21.09.2013 19:29:04
V 2010 vydali 7"ep Screams of Suffering
 #5479 michalko   napí­sal/a 21.09.2013 17:25:43
parada, uz bolo aj na case, posledny album vysiel tusim 2007
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
23.03. 19:00
Mišo Štich: Darujem (za poštovné) nejaké čísla zinu/novín SLUG AND LETTUCE, konkrétne č. 65 a č. 84.

Info tu: http://muzika-komunika.blogspot.com/2018/06/slug-and-lettuce-fanzine-some-copies.html .. >> (guestbook)

21.03. 18:02
Richťo: Zo zbierky predávam staršie raritné ziny zo zahraničia. V dobrom stave.
REASON TO BELIEVE -D.I.Y. Hardcore Punk Zine #5, #4, #9, #1, #3, #?, Anglická odpoveď na legendárny HEARTATTACK fanzine. Kopec stĺpčekov , recenzií, reklám, úvah, zaujímavých článkov zo scény (squaty, eko, atd..) a samozrejme rozhovory s kapelami.Počet strán sa líši od čísla k číslu, ale je to taký velký zošit.Cena za kus 4€. (pre bližšie info píšte)
JOIN KAO - podobne ako REASON TO BELIEVE - velmi kvalitný časák s celosvetovým záberom - tentokrát z Dánska. Písaný v angličtine. Vo lemi dobrom stave sú k dispozícii #8,#7,#6,#5,#4,cena za kus 3€ (pre bližšie info píšte)
AVERSION legendárny plátok z Bradfordu. Klasický formát A5, kvalitná tlač. Vo vinikajúcom stave.
K dispozícii #5(rok 1997 - fleas and Lice,State Of Filth, Croatia scene report, Detestation atd 18 stran), #4 (rok 1996 State of Filth, Code 13, Spain scene report atd. 18 stran) cena 3€ za kus.
SCREAMINGLY TYPHON #2 Velmi pekne graficky spracovaný anglicky písany fanzin z Grécka A5. kapely Guts Pie Earshot, DOOM, Unhinged, Graue Zellen,1 in 12 Club, Schlossli Squat atd. Cena 3€
RIPPING TRASH #20 kultový fanzin z anglicka. A5. Rok 2000. Warsore, Trottel, Distopia, Pizda Materina, atd, atd... cena 3€ Pokial máte nejaké otázky kludne mi napíšte. richtárik.radovan74@gmail. com .. >> (guestbook)

17.03. 16:38
Balki: Aha tak to mi nedoslo :D >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)
17.03. 16:28
adrik: Balki: To nie je hodnotenie, ale piaty album z piatich (ak si pozrieš staré recenzie na Davovky). >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com