PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAMATO CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


VILE INTENT - SKIN IN THE GAME 7" (recenzia)
Institut für mentale Hygiene
Že sú v Kanade skvelé kapely vie asi kde kto. Čo sa týka power violence, určite sa mnohým vybavia už zosnulí the ENDLESS BLOCKADE a ich pokračovatelia COLUMN OF HEAVEN. Tieto kapely razia nepomerne experimentálnejší prístup k žánru ako VILE INTENT. Tí si ctia old school a naperú do vás neľútostný nájeb v tradícií CROSSED OUT alebo NO COMMENT. Rýchle výpady sa (ne)čakane striedajú s pomalými húpavými pasážami ako sa na žáner patrí. Veľkou devízou nahrávky je jej špinavý raw zvuk, ktorý tomuto singlu dodáva poriadnu surovosť. Medzi songami sa objavuje industriálne pískanie a intrá z filmov, ktoré dobre dokreslujú jeho bezútešnú atmosféru. Týchto 7 skladieb na 45 rpm utečie ako voda. Už ho rotujem minimálne mesiac a baví ma čoraz viac. Inštitút mentálnej hygieny si za európsky press zaslúži poriadnu pochvalu. Veľmi sa mi páči aj obal, ktorý je presne v intenciách silového násilia. Jo a ich živé vystúpenie vo Zvolene ma rozsekalo na molekuly. Vďaka Bohu (?) nahrávka za ním ani pri najmenšom nezaostáva. V poslednej dobe power violence nepochybne zažíva renesanciu, pričom labely ako RSR alebo To live a lie chŕlia neuveriteľné počty noviniek a ja sa v tom prestávam orientovať. Som ale kurevsky rád, že k VILE INTENT som si cestu našiel.

vileintent.likeweeds.org
  1. Attention aux chiens
  2. Theories of casing
  3. God king
  4. Exit the game
  5. Skin in the game
  6. Leech
  7. Justice

Táto recenzia už bola zobrazená 504 krát!
 Autor: Masskillah
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.33

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+5+T
TEXT:


 #5526 lex kruthor   napí­sal/a 01.11.2013 13:54:25
 #5525 bratranec   napí­sal/a 31.10.2013 18:50:09
lex keketor v skokodudžnozťy: ná-náá-na-nananááá-zom-ďjeťa pľameňou! ná-náá-na-nananááá ( čaz sberu )
 #5524 lex kruthor   napí­sal/a 31.10.2013 18:03:59
PJ veľmi bre
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com