PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAMATO CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #1 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


LIVIA SURA / HAZARDER - SEASONS IN GLVVM, SEASONS OF DVVM 7" (recenzia)
Dhpak47
Malá ochutnávka pred totálnou hudobnou apokalypsou, ktorá už mala zničiť svet na Barvákovom Insane society records, ale ešte sa tak nestalo. Ani nespočítam, koľkokrát som si pustil album "Against his-story, against leviathan!" od kedy ho zverejnili na bandcampe. Ale táto recka má byť o split 7" LIVIA SURA / HAZARDER, takže nechajme veľkú dosku HAZARDERU na pokoji, pokiaľ oficiálne nevýjde a venujme sa splitku. Na prvej strane kapela z Rumunska s jedným dlhým songom, na tej druhej kapela z Chorvátska s ešte dlhším songom. Toto je v Amerike určite bestseller, až sa čudujem, že nevyšla aj japonská alebo grónska edícia. LIVIA SURA sú z Timisoary a v kapele hrá gitarista PAVILIONUL 32. Neviem, či je to nutné písať, keďže sa jedná o totálne odlišnú muziku. Toto asi nebude ten prípad, kedy má kapela v popise na plagáte samé ex ex ex vďaka ľuďom, ktorý predtým nahrali dve riffy na nejakom deme. Ale pochváliť sa treba. Dokonca som túto partičku videl aj naživo, ale vtedy to bolo viac chaotickejšie a hodené viac do ema, tento päťminútový song sa nesie v temnejšom ťahavom a strašidelnejšom blackmetale, z ktorého cítiť beznádej. Hlavne tie hovorené pasáže naháňajú zimomriavky. Text v rodnom jazyku o 36 riadkoch. Ty vole. Druhá strana patrí môjmu najnovšiemu objavu zo Záhrebu, ktorý si musím pustiť aspoň raz za deň, ináč som nesvoj. Kolosálny doom metal. Ťahavé gitary, bicie, ktoré znejú ako valiace sa kamene a s úplne neandertálskym vokálom. Hypnotická hudba, ktorá ťa donúti stále vracať prenosku na začiatok. Zaujímalo by ma, kedy ihla vyšúcha drážky platne. Už chcem mať veľkú dosku doma!

liviasura.bandcamp.com
hazarder.bandcamp.com
  1. LIVIA SURA - Adiaforia
  1. HAZARDER - Wolvegypsies

Táto recenzia už bola zobrazená 426 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.8

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+J+W
TEXT:


 #5619 drrrrrrrro   napí­sal/a 11.12.2013 18:37:44
Ozaj pozoruhodne kapely.
 #5618 Vecne nespokojny   napí­sal/a 11.12.2013 17:37:15
Hazarder u mna jednoznacne jeden z najlepsich objavov tohto roku. Prva vec co som od nich nasiel je http://www.youtube.com/watch?v=IuXKBa_paoY a od vtedy som ucarovany.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com