PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


DOPELORD - MAGICK RITES 12" (recenzia)
Heavy metal vomit party
DOPELORD ani neviem čo znamená a do času kým som neobjavil na punkgene v novinkách, že im vydáva LPčku slovenské vydavateľstvo Heavy metal vomit party som ani netušil že v Poľsku taká kapela existuje čo bola samozrejme chyba! Samozrejme je doba internetu, tak som naťukal bandcamp alebo youtube a vypočul.. a jééééb bomba v mojich reprákoch. Nie som dáky extra doom/stoner maniak a možnože aj práve preto mi tak zapasovala hudba týchto týpkov. Vo mne to evokovalo hrozne BLACK SABBATH a ich prvé albumy hehehe. Samozrejme mi neostalo nič iné iba si objednať tento nosič aj doma na gramec, nie len z netu počúvať. Obal je ladený v prevažne iba dvoch farbách a to čiernej a zelenej, platňa je pekná olivová zelená a čierna 180g. Obrázok na platni vykresľuje čarodejnicu pri dákom rituále, čo sa do tej hudby čo sa bude valiť z reprákov na teba úplne totálne pasuje. Takže obal a obrázok na prednej strane úplne u mňa boduje. Jediné mínus podľa mňa je, že nie sú k platni priložené žiadne texty, ale tak existuje internet a kto hľadá nájde ja som nehľadal. Hudba tak ako som vyššie napísal totálne na prvý pocit som mal ako keby som si púšťal BLACK SABBATH dakedy na strednej.. ale jebať na prirovnávačky. Treba si natlačiť fajku a nechať sa unášať sa pri dákom satanistickom rituále hudbou tejto sebranky. Názvy pesničiek ako "The pentagram" alebo "Lucifer´s son" to úplne vystihujú. V druhej pesničke "Ghost cargo from the bong", kde ide iba basa pekne počuť v pozadí ako buble bong.hehe. Otáčam stranu po pesničke "Lucifer´s son", čo je pre mňa úplne že naj pesnička z celej platne, a pokračuje sa tam kde sa skončilo. Stredné tempo doom/stoner gitary a basa a pekný čistý vokál. Takže keď to zhrniem tak kúpa tejto platne sa vyplatila na 1000% a som rád, že ju vydalo práve slovenské malé asi málo známe vydavateľstvo Heavy metal vomit party a môžem každému, kto rád raz za čas zabdrdne aj do pomalších štýlov ako doom/sludge/stoner, tak sa mu určite bude táto platňa točiť dosť dlhý čas na gramofóne. Akurát jedno nechápem prečo na bandcampe kapely je 7 pesničiek a na Lpčke iba 6??? Ale inak to jebem ako na gramofóne tak aj v aute v rádiu cestou do roboty a takisto aj v robote v mp3 pri muklovačke v korporácií.

dopelord.bandcamp.com
  1. The pentagram
  2. Ghost cargo from the bong
  3. Lucifer´s son
  4. Possessed
  5. Magick holocaust
  6. Rise undying!

Táto recenzia už bola zobrazená 498 krát!
 Autor: Marek
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.82

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+9+G
TEXT:


 #5629 Twiggy   napísal/a 19.12.2013 19:33:31
dakujem za recenziu na moje prve (dufam ze nie posledne) vydanie. K tvojim otazkam, texty tam niesu z toho dovodu ze mi ich kapela nedodala, zevraj sa to spevakovi nechcelo davat dokopy
No a preto je na Lpcke 6 songov lebo ten siedmy by sa uz nezmestil mal moc dlhu stopaz ...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...