PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


WARFUCK - THE WEAK AND THE WICKED 12" (recenzia)
Trendkill recordings
S WARFUCK som sa prvýkrát stretol ako neznámou kapelou z Francúzska niekde na nete a ani nejako špeciálne som neriešil. Potom prišla ponuka na tour-stop FUBAR práve s nimi. S chalanmi som sa zoznámil, ako dvojica zahrali neskutočný set (report tunak niekde na punkgene) a okamžite som sa po tom sete vyzbrojil ich LPčkou. Koncert sa udial v máji, s chalanmi som doteraz v kontakte a dôvody, prečo som sa rozhodol s takým odstupom napísať recenziu, sú dva. Prvý je ten, že WARFUCK sa derú medzi špičku, čo potvrdzujú ich skvelé sety hore dole po Európe a druhým je ten, že v  dohľadnej dobe vydajú ďalšiu LP, ktorá bude tiež rozhodne stáť za pozornosť.

Prvotinka "The weak and the wicked" je u mňa mimoriadne vydarená nahrávka. Obsahuje silné nápady, je muzikantsky precízna a nápaditá. Nechýbajú rôzne tempové a náladové zmeny, ale aj bohapusté rozjeby. Album má neskutočnú dynamiku. Je nasraný, agresívne útočný a hlavne v  ňom cítiť nenávisť, tak ako v poctivom grindcore má byť. Je silný, vyvážený, nemá slabé miesta a je kompaktný. A doslova nahustený. Čo je celkom paradoxné na to, že celý materiál nahrala, vyprodukovala a  spáchala dvojica ľudí. Teda nielen dvojica, ale dva nástroje. Plus vokál. Určite je to spomenuté aj v recenzii, ale čo predviedli WARFUCK v  Lučenci, bola čistá deštrukcia. Na OEF to na veľkom pódiu len potvrdili, lebo si celý stage zobrali pre seba a ako tretia kapela v poradí v  poslednom hracom dni to tam rozjebali štýlom, že som nechápal ešte viac (report z OEF tiež tu na punkgene). Dvojica, dokáže vyprodukovať lepší a  krajší bordel, než hodzaké päťčlenné komando. A z tej nahrávky je to rozhodne cítiť. Je to doslova počuteľné.

Pre mňa je WARFUCK rozhodne najlepší two-piece grindcore band, aký brázdi náš kontinent. Dokazujú to nielen svojimi setmi, ale aj nahrávkou. Touto rozhodne. Ostatne posúdiť môžeš sám, album je na kapelnom bandcampe zadarmo na stiahnutie. Takisto čekuj ich bandcamp priebežne, v najbližších dňoch totiž bude k voľne stiahnutiu aj ich najnovší release, ktorý nebude rozhodne v ničom zaostávať za týmto. Síce som to ešte nepočul, ale kľudne sa stavím, aj o vlastný malíček. Keď to bude von, recenziu nájdeš tu.

warfuck.bandcamp.com
  1. Intro
  2. Straight to the aim
  3. So gorgeous
  4. Modern disease
  5. Blackout conspiracy
  6. Forget yourself
  7. Be my guest
  8. Crackwhore wisdom
  9. Obsession
  10. Trouble
  11. Innocence

Táto recenzia už bola zobrazená 332 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+E+B
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...