PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


ARMAGEDOM – DEZ MIL ANOS DE TERROR 12" (recenzia)
Insane society
V Brazílii sa skrýva nespočítateľne veľa dobrých hcpunkových alebo thrashových kapiel. Niektoré mastia dlhé desaťročia a nikto o nich mimo ich mesta alebo kontinentu nezakopne a naopak niektoré veselo vydávajú vinylové nahrávky a raz alebo viac krát za život sa dostanú aj na starý kontinent. ARMAGEDOM patria roky do tej druhej kategórie. Prvé skladby sa objavili v roku 1985 na kompilačke "Ataque sonoro" po boku dnes takých zvučných mien ako RATOS DE PORAO, LOBOTOMIA alebo CÓLERA. O rok neskôr nasledovalo LP "Silencio fúnebre", a potom dlhé ticho. Až na konci milénia vydali split so šialencami FORCA MACABRA a začala ich registrovať aj neportugalsko hovoriaca časť sveta. Potom to už šlo rýchlo, ďalšia LP, prevydanie albumu z 1984 na doske, samostatný 7", splity s BOMBENALARM (odporúčam!) a TEROKAL a nakoniec zakotvenie v stajni Šialenej spoločnosti, kde im vyšiel už predchádzajúci album "Sem esperancas". A čo môže dnes ponúknuť kapela, ktorá má za sebou takmer tridsať krížikov? Nudu? Klišé? Opakovanie sa? Štrnásť skladieb zložených a nahraných od roku 1991, v ktorých títo starí veteráni pomiešali úplne všetko, čo ťa napadne. Jedna skladba je ako vystrihnutá z ranných nahrávok DISCHARGE, ešte aj ten kanálový zvuk dokonalo napodobnili, čakal som, kedy začne to intro s plačúcim deckom zo skaldby "The possibility of lifes destruction". Nie náhodou je tu aj cover "Doomsday", totálny disbeat pravek! Kopec japonských kapiel sa má čo učiť. Ďalšia skladba je viac reznutá do ich čudného metalového obdobia a napríklad z "Born to die" by aj Lemmymu odpadla jeho obrovská bradavica. Boh vie, či to nie je tiež cover nejakej ich zabudnutej skladby. Ďalšie majú ťahy viac do old school thrash metalu s množstvom šialených sól, ale s povestnou juhoamerickou rebéliou, takže sa nudiť nebudete. A napríklad v skladbe "Poison of death" spieva druhý hlas gitaristov syn, takže tu nájdeš naozaj všetko. Nie je to jednoduchá muzika, ktorá by sa dala hneď vopchať do nejakého šuflíka, a to je na nej to zaujímavé a pestré. Prekvapiť by ťa nemal ani kreslený obal s motívom vykorisťovania chudobnejšej väčšiny a vo vnútri z jednej strany veľký plagát a z druhej texty, bohužiaľ len v španielčine.

armagedom.bandcamp.com
  1. Dez mil anos de terror
  2. Born to die
  3. Chamas da revolucao
  4. Esperando socorro
  5. Esquizofrenico
  6. Sua ruina
  7. Doomsday (DISCHARGE cover)
  8. Mortes que virao
  9. Pedophiles
  10. Devastacao total
  11. Abra seus olhos
  12. Poison of death
  13. Ajuda para morrer
  14. Mesageiros do final

Táto recenzia už bola zobrazená 300 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: B+X+F
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/91.9%]
Má!

[12/4.23%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.17%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 284

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...