PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


FILTHPACT / CHULO 7" (recenzia)
Dead heroes
Už je to nejaký piatok, čo som takmer denne brúsil sedmičku AFTERBIRTH / FILTPACT. Potom som už nejak extra FILTHPACT nesledoval, kapela sa stihla rozpadnúť, dať opäť dokopy a vydať niekoľko zaujímavých dosiek. Jednou z tých posledných je split 7" s kolumbíjskymi CHULO, ktorí to s vydávaním svojich nahrávok vzali za ten správny koniec. V spoločnom obale tu na čiernej doske má každá kapela po štyri skladby. Na celú túto srandu sa poskladalo 16 diy labelov z celého sveta a špatí ju len odfláknutý vytlačený biely papier s textami, napísaný zrejme vo Worde. Na ňom sú aspoň preložené texty od oboch kapiel do angličtiny a španielčiny. Aj etikety sú čudne označené, nevieš, ktorá strana je ktorá, to ti napovie až jazyk v hovorených intrách. Označenie sociopolitický total crust violence by na Škótov celkom aj sedel. Jednu dobu sa to tiahne v strednom rytme severského crustu s vymakanými dvomi gitarami, ktorý sa v okamihu vie zmeniť na klepačky, tak isto aj chrapľavý spev ustúpi rýchlemu ječáku. Zaujímavé zmeny, ktoré nebudú nudiť ani crusterov, ani rýchlejších nadšencov. Ich staršie nahrávky pripomína hlavne posledný song "Tissue of lies", v ktorom mi basové intro pripomína gréckych maníkov HELLSTORM. Druhá strana. Veľa grindu z Kolumbie nemám, ty určite tiež nie, ale CHULO by si mohol poznať vďaka split 7" s českými RABIES, na ktoré prispelo ešte viac labelov, dokopy 23 (akoby som počul hundrať Papagaya, čo je to za nezmysel)! Parádny zvuk, ani s klepačkami sa neserú, ale čím viac to počúvam, tým dlhšie sa mi zdá, že je to len mlátenie hlava - nehlava. A tie pomalé pasáže ma vôbec nebavia. Nechcem im krivdiť, do nahrávky určite investovali množstvo energie, ale ak by sa raz z Kolumbie presťahovali napríklad do Európy (väčšinu textov majú o tom, ako chcú z Kolumbie vypadnúť preč), zapadli by medzi stovky podobných miestnych kapiel, ktoré chcú tiež rozmlátiť svoje nástroje. Kvôli FILTHPACT tento split vrelo odporúčam a ak si fanda SUFFERING MIND, tak ťa osloví aj druhá strana. V naších končinách zoženieš u Dead heroes.

filthpact.com
chulo.bandcamp.com
  1. FILTHPACT - King of shit
  2. FILTHPACT - Purge
  3. FILTHPACT - Dirty words
  4. FILTHPACT - Tissue of lies
  1. CHULO - Nido de cuparachas
  2. CHULO - HP.PV
  3. CHULO - El desparche es una jaula
  4. CHULO - Negatividad absoluta (ultimo manifesto nada)

Táto recenzia už bola zobrazená 350 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+K+X
TEXT:


 #5716 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz http://deadheroes.cz/  napísal/a 02.02.2014 22:33:16
diky za recku, jen bych dodal, ze deska vysla u Pancho Kid {hispanico sub-label anglicke pobocky dead heroes}
co vim v cechach je deska vyprodana. takze diky moc za podporu. zatim. o.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...