PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 6.6.2020

THORWALD (SK), MENZES (SK)
benefit pre Collosseum

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


FILTHPACT / CHULO 7" (recenzia)
Dead heroes
Už je to nejaký piatok, čo som takmer denne brúsil sedmičku AFTERBIRTH / FILTPACT. Potom som už nejak extra FILTHPACT nesledoval, kapela sa stihla rozpadnúť, dať opäť dokopy a vydať niekoľko zaujímavých dosiek. Jednou z tých posledných je split 7" s kolumbíjskymi CHULO, ktorí to s vydávaním svojich nahrávok vzali za ten správny koniec. V spoločnom obale tu na čiernej doske má každá kapela po štyri skladby. Na celú túto srandu sa poskladalo 16 diy labelov z celého sveta a špatí ju len odfláknutý vytlačený biely papier s textami, napísaný zrejme vo Worde. Na ňom sú aspoň preložené texty od oboch kapiel do angličtiny a španielčiny. Aj etikety sú čudne označené, nevieš, ktorá strana je ktorá, to ti napovie až jazyk v hovorených intrách. Označenie sociopolitický total crust violence by na Škótov celkom aj sedel. Jednu dobu sa to tiahne v strednom rytme severského crustu s vymakanými dvomi gitarami, ktorý sa v okamihu vie zmeniť na klepačky, tak isto aj chrapľavý spev ustúpi rýchlemu ječáku. Zaujímavé zmeny, ktoré nebudú nudiť ani crusterov, ani rýchlejších nadšencov. Ich staršie nahrávky pripomína hlavne posledný song "Tissue of lies", v ktorom mi basové intro pripomína gréckych maníkov HELLSTORM. Druhá strana. Veľa grindu z Kolumbie nemám, ty určite tiež nie, ale CHULO by si mohol poznať vďaka split 7" s českými RABIES, na ktoré prispelo ešte viac labelov, dokopy 23 (akoby som počul hundrať Papagaya, čo je to za nezmysel)! Parádny zvuk, ani s klepačkami sa neserú, ale čím viac to počúvam, tým dlhšie sa mi zdá, že je to len mlátenie hlava - nehlava. A tie pomalé pasáže ma vôbec nebavia. Nechcem im krivdiť, do nahrávky určite investovali množstvo energie, ale ak by sa raz z Kolumbie presťahovali napríklad do Európy (väčšinu textov majú o tom, ako chcú z Kolumbie vypadnúť preč), zapadli by medzi stovky podobných miestnych kapiel, ktoré chcú tiež rozmlátiť svoje nástroje. Kvôli FILTHPACT tento split vrelo odporúčam a ak si fanda SUFFERING MIND, tak ťa osloví aj druhá strana. V naších končinách zoženieš u Dead heroes.

filthpact.com
chulo.bandcamp.com
  1. FILTHPACT - King of shit
  2. FILTHPACT - Purge
  3. FILTHPACT - Dirty words
  4. FILTHPACT - Tissue of lies
  1. CHULO - Nido de cuparachas
  2. CHULO - HP.PV
  3. CHULO - El desparche es una jaula
  4. CHULO - Negatividad absoluta (ultimo manifesto nada)

Táto recenzia už bola zobrazená 388 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.67

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+1+V
TEXT:


 #5716 ondra_dead heroes doomsday@centrum.cz http://deadheroes.cz/  napí­sal/a 02.02.2014 22:33:16
diky za recku, jen bych dodal, ze deska vysla u Pancho Kid {hispanico sub-label anglicke pobocky dead heroes}
co vim v cechach je deska vyprodana. takze diky moc za podporu. zatim. o.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[274/91.64%]
Má!

[13/4.35%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.34%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 299


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com