PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU - HLUK OFF!! 10" (recenzia)
K.A.Z.
Noise core. Pre papierovo duševne zdravých ľudí nepočúvateľný bordel. Odbremeňme sa od úvah typu, že by sme nemali plytvať míňajúcou sa ropou a dvakrát si rozmyslieť, čo sa vylisuje do polyvinylchloridových kapsúl alebo či si tento desaťpalec bude niekto púšťať každé poobedie, keď príde z práce, aby načerpal novú silu alebo prišiel k iným myšlienkam, nie že ho ešte bude ukazovať návštevám alebo rodine. Pusti si čiernu platňu s najčiernejšími etiketami, aké boli kedy vytlačené v Lodeniciach a počas hrania pre istotu niekoľko ráz skontroluj prenosku a ihlu. Neboj sa, tie sú v poriadku, presne toto má z reprákov vychádzať. Začína to kľudným šumom a húkaním ako keby som bol na nejakej opustenej pláži. Už nech je leto. A potom sa to spustí. Obrovský výbuch nahromadenej zlosti a energie. Doslova veľký tresk. Roky potláčanej agresie na pracovisku, pred televíznymi novinami alebo pri volebnej urne. Raz to muselo von. Nie je dobré to v sebe celý život potlačovať. V kľudnejších a meditačných pasážach vypomáhajú manželia Marchinovci. Post nemoderný kovový industriál zahraný tradičnými homemade ľudovými nástrojmi ako sú vŕtačka Tefal alebo píla Electrolux potiahnutá strunami a obnažená spätnými väzbami. Celé je to kovové, určite aspoň jeden z nich kedysi pracoval v kovošrote alebo v zlievárni (nemyslím Semafor). Strana Á úplny klídek. Na béčku to už s kapelou ide dole kopcom. Zdá sa mi, že predchádzajúca strana bola viac politická a menej konformistická. Tá sláva im už stúpla do hlavy. A chlapci, nie je problém nahrať takýto masaker s tak vymakaným bubeníkom ako je Jánoš. To by vedel každý. Spev mierne nezrozumiteľný, nahraný tak, že kapela musela byť v inej miestnosti ako mikrofóny a ešte musela mať na tvárach minimálne obtiahnuté silónky. Zaujímavá je aj uvoľnujúca zváračská pasáž, kedy všetci prestali nahrávať, vyšli von a nahrali zváranie transformátora na dvore štúdia Tretradrot. Čo tam vtedy opravovali? Hustota. V našich konzervatívno - klérofašistických končinách úplne nekonvenčná doska. Pri nákupe ale radšej pýtaj bloček (samozrejme aj kvôli bločkovej lotérii), ale aby keď sa ti to nebude páčiť, mohol si si platňu vymeniť za niečo menej počúvateľné. Vonku 300 kusov s pekne ladeným obalom vydaných za kooperácie K.A.Z., Skaven records, SSGC a No fucking labels.
  1. no sides
  2. no songs
  3. no lyrics
  4. play it loud!

Táto recenzia už bola zobrazená 848 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.83

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: N+O+R
TEXT:


 #5743 majto   napísal/a 20.02.2014 23:31:46
súhlasím - absolútne vydarená nahrávka. až tak sa zadarilo, že keď som ju priniesol domov, pustil som ju hneď 4x po sebe, čo ma to chytilo za bajúzy a nepustilo
 #5742 Erika Je Moja   napísal/a 20.02.2014 23:02:43
pisal som uz autorom produkcie tohto hluku ale napisem to aj sem. nahravka takychto zanrov ma nevyhodu ze castokrat nedokaze zachytit tie gule ktore to ma nazivo a vela krat sa stane ze koncert je najvecie peklo a nahravka nuda, tu sa vsak podarilo zo vsetkych takychto kapiel co mam doma asi najdokladnejsie nahrat zvuk tak ze to neni nudne a ploche.kongratulejšn. mal by si to kupit kazdy kto chce nasrat suseda ktory uz si zvykol na metal, toto ho odrovna
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...