PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


KOËNIGSTEIN YOUTH - CREVE COEUR 7" (recenzia)
Crustatombe
Lejte do mňa absinthu koľko len chcete, toto musí byť kapela z Francúzska! KOËNIGSTEIN YOUTH. Najskôr si o týchto žrútov sójových žiab asi nikdy nepočul, ale hrajú od roku 2008 a toto je tretí sedempalec. Jej členovia predtým hrali v RETCH, TWIST, PREHISTORIK TRAKTOPEL, KEN PARK alebo CHACI ARCOLA, ale pochybujem, že ti tento náhodný zhluk spolu a samohlások pomohli kapelu niekam zaradiť. Dokonca dávnejšie mali hrať v Spišskej novej vsi, ale už ani neviem prečo sa tento koncert zrušil. Ale recenzie by mali byť aj o predstavovaní neznámich kapiel, nielen o honení si pri veľkých menách. Poďme k 7": Táto ich novinka obsahuje päť skladieb, z toho posledná je cover BLACK FLAG. Od prvých tónov sa na teba vyvalí štýl, ktorý by som nazval français core. To by som si dal patentovať! Aj ten zvuk! A samozrejme nechýba francúzština. Muziku veľmi ťažko niekam zaškatuľkovať. Pomixované je na tomto krátkom sedempalci toho veľmi veľa. Stredné tempo (jasná inšpirácia 80´ us hc kapiel) bez varovania striedajú chaotické gitarové šialenosti s vyklepávačkami na štýl starých D.R.I., MONDO GECKO alebo až CHARLESA BRONSONA. Texty ako to väčšinou býva, neveselé, je tu aj extra papierik s prekladmi do španielčiny a angličtiny a "Creve coeur je o masakri v Hebrone, kde vo februári 1994 radikálny izraelský rabín Baruch Goldstein streľbou usmrtil vo svätini 29 prítomných moslimov a 125 ich zranil. Obal je pekný kreslený, jemne napáchnutý absinthom. Ak máš rád originálny francúzsky hard core, tak vrelo odporúčam. Vy ostatní si aspoň tu vypočujte celú sedmičku, možno zmeníte názor.

koenigsteinyouth.com
  1. Néant
  2. Autant crever
  3. Creve coeur
  4. Burlesque bizarre
  5. Histoire de flics (BLACK FLAG cover)

Táto recenzia už bola zobrazená 365 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+8+K
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com