PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 7.12.2019
CATASTROFY (SK), ADACTA (SK), SKLADKA (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


CONTRAST ATTITUDE / ASPECTS OF WAR 7" (recenzia)
Konton crasher
Asi tak rok a pol dozadu mi istý člen jednej nemenovanej známej kapely rozprával o tom, ako sú CONTRAST ATTITUDE strašne fajn ľudia aj v reály, akurát že Gori so svojou bandou zrejme nikdy neopustia japonské ostrovy. Ani nie pol roka na to Konton crasher vydávajú samostatnú EP "Stand up and fight now" k ich americkému turné... No a nakoniec po tejto vlaňajšej šnúre vzniká ešte toto splitko, keďže sa so svojimi americkými sprevádzačmi zjavne dosť spriatelili. Taktiež na Konton crasher. A aby sa spomínanému bubeníkovi ešte viac začkalo, o mesiac CONTRAST ATTITUDE budú útočiť na Brno!
Takže pre mňa sú Gori a spol. tými pravými nástupcami po DISCLOSE. Viem, že dnes sa každý prvý hlučný disbeat označuje "á la" DISCLOSE, no C. A. najviac vystihujú odkaz Kawakamiho úderky a otvorene pokračujú tam, kde DISCLOSE skončili. Samozrejmá inšpirácia u DISCHARGE, no už väčšie sa prikláňanie k thrashu BROKEN BONES a to všetko v japonských hlučných intenciách. Aj napriek všetkému sa produkcia tejto štvorčlennej svorky z mesta Mie dá jasne odlíšiť od toho, čo hrali DISCLOSE. O tom však niekedy nabudúce milé dietky... Na tento split hodili Japonci jednu doteraz nevydanú vec a jednu z ich samostatnej LP. Klasický rytmus, rezavé riffy a všetko nadoraz: nasadenie, rev, pedále, hlasitosť. Nič viac od nich nepotrebujem!
Na druhej strane však máme podobnú nálož z amerického Bostonu menom ASPECTS OF WAR. Celkom nová kapela, ktorá má na konte len pár nahrávok a toto je moje prvé zoznámenie sa s nimi. No už grafika a najmä všehovoriaci slogan Shitclose udávajú jasné kontúry, v ktorých sa budeme pohybovať. Švédsky k?ng na spôsob SHITLICKERS, ANTI- CIMEX so zvukom starších DISCLOSE, čiže karbobrúska miesto gitary. Tri silno pogovateľné songy, ničím však neprekvapujúce, no ani neurážajúce. O textoch hádam ani nemusím vravieť, o čom sú. Na zoznámenie sa s ASPECTS OF WAR celkom obstojné. Jednoznačne kvôli CONTRAST ATTITUDE je toto splitko pre mňa povinnosťou. Vidíme sa 22. Júna v Brne!

mctv.ne.jp/~lilly/00pc_index.html

  1. CONTRAST ATTITUDE - Mind of devil
  2. CONTRAST ATTITUDE - Black despair
  1. ASPECTS OF WAR - Lies
  2. ASPECTS OF WAR - In the name of war
  3. ASPECTS OF WAR - Hell never ceases

Táto recenzia už bola zobrazená 1887 krát!
 Autor: Števo Holos
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+D+W
TEXT:


 #5853 drrrro   napísal/a 07.05.2014 09:07:41
Disclose hrali od 1990 do 2007. Contrast Attitude hrajú od 1998. Nič proti recke, ale napísať, že "otvorene pokračujú tam, kde DISCLOSE skončili" je trochu divné. Veď oni nie sú nejakí ich nasledovníci či čo. Myslím, že chlapcov z CA by si týmto výrokom nepotešil.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...