PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


CONTRAST ATTITUDE / ASPECTS OF WAR 7" (recenzia)
Konton crasher
Asi tak rok a pol dozadu mi istý člen jednej nemenovanej známej kapely rozprával o tom, ako sú CONTRAST ATTITUDE strašne fajn ľudia aj v reály, akurát že Gori so svojou bandou zrejme nikdy neopustia japonské ostrovy. Ani nie pol roka na to Konton crasher vydávajú samostatnú EP "Stand up and fight now" k ich americkému turné... No a nakoniec po tejto vlaňajšej šnúre vzniká ešte toto splitko, keďže sa so svojimi americkými sprevádzačmi zjavne dosť spriatelili. Taktiež na Konton crasher. A aby sa spomínanému bubeníkovi ešte viac začkalo, o mesiac CONTRAST ATTITUDE budú útočiť na Brno!
Takže pre mňa sú Gori a spol. tými pravými nástupcami po DISCLOSE. Viem, že dnes sa každý prvý hlučný disbeat označuje "á la" DISCLOSE, no C. A. najviac vystihujú odkaz Kawakamiho úderky a otvorene pokračujú tam, kde DISCLOSE skončili. Samozrejmá inšpirácia u DISCHARGE, no už väčšie sa prikláňanie k thrashu BROKEN BONES a to všetko v japonských hlučných intenciách. Aj napriek všetkému sa produkcia tejto štvorčlennej svorky z mesta Mie dá jasne odlíšiť od toho, čo hrali DISCLOSE. O tom však niekedy nabudúce milé dietky... Na tento split hodili Japonci jednu doteraz nevydanú vec a jednu z ich samostatnej LP. Klasický rytmus, rezavé riffy a všetko nadoraz: nasadenie, rev, pedále, hlasitosť. Nič viac od nich nepotrebujem!
Na druhej strane však máme podobnú nálož z amerického Bostonu menom ASPECTS OF WAR. Celkom nová kapela, ktorá má na konte len pár nahrávok a toto je moje prvé zoznámenie sa s nimi. No už grafika a najmä všehovoriaci slogan Shitclose udávajú jasné kontúry, v ktorých sa budeme pohybovať. Švédsky k?ng na spôsob SHITLICKERS, ANTI- CIMEX so zvukom starších DISCLOSE, čiže karbobrúska miesto gitary. Tri silno pogovateľné songy, ničím však neprekvapujúce, no ani neurážajúce. O textoch hádam ani nemusím vravieť, o čom sú. Na zoznámenie sa s ASPECTS OF WAR celkom obstojné. Jednoznačne kvôli CONTRAST ATTITUDE je toto splitko pre mňa povinnosťou. Vidíme sa 22. Júna v Brne!

mctv.ne.jp/~lilly/00pc_index.html

  1. CONTRAST ATTITUDE - Mind of devil
  2. CONTRAST ATTITUDE - Black despair
  1. ASPECTS OF WAR - Lies
  2. ASPECTS OF WAR - In the name of war
  3. ASPECTS OF WAR - Hell never ceases

Táto recenzia už bola zobrazená 1931 krát!
 Autor: Števo Holos
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: T+R+Q
TEXT:


 #5853 drrrro   napí­sal/a 07.05.2014 09:07:41
Disclose hrali od 1990 do 2007. Contrast Attitude hrajú od 1998. Nič proti recke, ale napísať, že "otvorene pokračujú tam, kde DISCLOSE skončili" je trochu divné. Veď oni nie sú nejakí ich nasledovníci či čo. Myslím, že chlapcov z CA by si týmto výrokom nepotešil.
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com