PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


LYCANTHROPHY / CHIENS 7" (recenzia)
Grinding rebellion
Tento split sa plánoval pekné roky dozadu, ale ako to už býva zvykom hlavne pri grindových kapelách, vyšiel až v máji tohto roku. Do pamäti sa nevryje dosť tuctový až podpriemerný kreslený artwork. Ani kresťanské kapely nemajú toľkokrát pápeža na obaloch ako core kapely. Na platňofón dávam ako prvých CHIENS, hyperaktívna kapela, ktorú registrujem od splitka s AFTERNOON GENTLEMEN. Mimo neho majú vonku ešte nejaké kazety, samostatný desaťpalec a jednostrannú dvanástku. Ich strana ešte z roku 2011 je na 45-ke a keby doska nebola označená, tak poviem, že je to nový materiál od spomínaných gentlemanov, ktorý som ešte nepočul. Síce vokál je omnoho psychopatickejší, ale bicie majú rovnako šialené a plné zvratov ako ich o niečo mladší a slušnejší cideroví bratia z Leedsu. Kurník, určite to mám na zlej rýchlosti, takto predsa nikto hrať nemôže. Dokonca ešte aj texty majú podobne napísané, srandy, ale aj vážne témy o drogovej závislosti alebo chorom svete incestov, drog a kuriev. Štyri skladby odznejú, ledva pustíš dosku a ani si k nej nestihneš sadnúť. Pecka. Táto strana výhráva na celej čiare. │ Druhá strana na 33 patrí českým LYCANTHROPHY, u ktorých je to prvá nahrávka po konkurze na nového speváka / speváčku. Od tejto kapely mám úplne všetky vinyly, všetky poznám do bodky naspamäť, ale priznám sa, že mi tieto nové skladby akosi nerežú. Nechcem písať, že im dochádza para, ale na stranu CHIENS to nemá. Rukopis je podobný ako na starších nahrávkach, rovnaká bubenícka rozbíjačka o dvoch spevoch a aj keď sa Šupin snaží škriekať z plného hrdla, asi väčšina mi dá za pravdu, že Zdýša bola veľkým ťahákom kapely. A ktovie, možno časom aj tento materiál dozreje ako ich masakre zo splitiek s GRIDE alebo SAYWHY? Ale pochváliť musím priamočiare texty, ktoré kritizujú víkendových rebelov, podporovanie kapiel nadnárodnými korporáciami, pro-nazi policajtoch a bohu a cirkvi, ktorí milujú majetok. Vyšlo ako na čiernom, tak aj na priesvitnom vinyle, ale v akom pomere, tak to nevedia ani samotní vydavatelia.

lycanthrophy.bandcamp.com
chiensgrind.bandcamp.com
  1. LYCANTHROPHY - My own rebellion
  2. LYCANTHROPHY - Death competition
  3. LYCANTHROPHY - DIY not EMI
  4. LYCANTHROPHY - Wealth addiction
  5. LYCANTHROPHY - Nazi cops
  6. LYCANTHROPHY - God loves money
  1. CHIENS - Drag the river to addiction
  2. CHIENS - Home shit home
  3. CHIENS - Let Them Rot
  4. CHIENS - For 5 bucks

Táto recenzia už bola zobrazená 429 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+3+H
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com