PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 20.10.2017 - 21.10.2017
DAWN RAY´D (UK), SEE YOU IN HELL (CZ), ROZPOR (SK), LÁJE (CZ), ROSA PARKS (CZ), APOLITA (CZ), L´ANIMA LIBERA (CZ), PROTI SRSTI (SK), SAMORAST (SK), RIGHT TO KILL (SK), ZOZOO (SK), ALEA IACTA EST (SK)

Trenčín , Lúč / Býk

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

BRÜNNER TODESMARSCH - LEGÁLNÍ LÁGRY, ILEGÁLNÍ LIDÉ (PHOBIA)
9.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BRASS, HEDKS, LCF (15.10.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JEDINÁ MOŽNOSŤ

NAJNOVŠÍ REPORT:
DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC (13.10.2017, Lučenec, Slimák)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
E!E 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











BROKEN BONES - FUCK YOU AND ALL YOU STAND FOR! CD (recenzia)
Dem bones recordings
Anglický hardcore punk veteráni, ktorí pôsobia na scéne vyše 31 rokov pustili pred nejakou dobou do sveta svoj jedenásty radový počin s názvom "Fuck you and all you stand for!", ktorý si možete zaobstarať či už na CD alebo vo forme vynilu,vydaný u Dem bones recordings. Jedenásť nekompromisných vypaľovačiek na ploche necelých 29 minút nakopáva rite od začiatku do konca. Pán Tony "Bones" Roberts dokazuje, že aj vo svojom nie práve najmladšom veku so svojou družinou rozhodne nepatrí do starého železa. Hneď úvodna vec s názvom "Death by demand" na vás udrie rovno zo zákopu jak Tiger zwei v druhej svetovej, spevák sa rozbreše jak rotvajler, ktorého týžden nepustili von z búdy, pričom ho doprevádza kvíljaca Bonesova gitara a guľometná paľba bicích, kde sem tam počujem aj nejaký ten dvojkopák. Ďalšia skladba, ktorá stojí za spomenutie je určite "I.E.D", ktorá sa nesie v MOTORHEADovskom duchu, kde dominuje basa a opäť spev, ktorý mi v určitých pasážach mierne pripomína niečo medzi Udom Dirkschneiderom z ACCEPT a Bobbym Blitzom z OVERKILL. Každá nasledujúca skladba v poradí mi príde rýchlejšia a rýchlejšia, tempo nijakým spôsobom nepoľavuje a pri "Minimum wage" alebo "Stop and now" mám pocit, že počúvam thrash metal jak žito. :) Asi najsilnejším momentom albumu je pre mňa záverečná vec s názvom "Brainwashed", tu už naozaj krútim hlavou a hovorím si šak toto je OVERKILL more :), určite tomu napomáha aj hutný garážový sound, ktorý celú nahrávku ešte viac umocňuje. Čo sa obalu týka, výstižný a jednoduchý, kde kapela hovorí, že v určitých veciach má jasno. V booklete nájdete všetko čo treba. Čakal som síce trošku hrubší, ale texty tam sú, a to je základ. Kto má rád EXPLOITED v období "Massacre" alebo DISCHARGE, táto nahrávka by mala navštívit práve jeho CD player alebo gramo.

brokenboneshc.bandcamp.com
  1. Death by demand
  2. Enemy within
  3. I.E.D.
  4. Persecution
  5. Hell is for heroes
  6. Minimum wage
  7. House of frauds
  8. Stop´em now
  9. Torture
  10. Downfall
  11. Brainwashed

Táto recenzia už bola zobrazená 257 krát!
 Autor: Veľký Peťo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: D+N+F
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 21:48
Wrbo: Všetky čo sú zat .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
včera 07:24
Elramon: Dpc wrbo, to je .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
18.10. 14:20
drrrrrro: Ja som sa raz ta >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
18.10. 13:50
redo: to ja som to vzd >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
17.10. 15:27
fog: ked rapperi vonk >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)

ANKETA:
Počúvaš aj nové kapely z noviniek, ktoré nepoznáš?

[93/28.18%]
Samozrejme, väčšina je skvelých

[180/54.55%]
Občas, nestíham registrovať všetky

[30/9.09%]
Nie, všetko sú to čudné štýly

[27/8.18%]
Som tu raz za rok


Počet hlasov: 330


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...