Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

FUKOTY, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (2.10.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


LYCANTHROPHY / SICK/TIRED 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 449

Uranium overdose
Konečne na Slovensku nejaký label, ktorý sa nebojí vydávať extrémnu muziku (áno, sme extrémisti). Uranium overdose je aktívnejším bratom zabudnutého Trenchcore records. A pri tempe, aký nahodil (toto je jeho piate vydanie, šieste je na ceste a sedmička je už tiež v sieti labelu), bude z neho čoskoro svetovo rešpektované vydavateľstvo, ak ním už nie je teraz. Vysokým štandartom na tomto labeli je farebná doska - v tomto prípade žlté striekance na fialovom plaste, ktorá kontrastuje s úplne nevýrazným šedým obalom. Milanova láska k vinylom sa nezaprie, prediskutovali sme spolu o nich hodiny a hodiny. Ale hlavné je, čo je vylisované na drážkach, nie? LYCANTHROPHY po kratšej odmlke opäť šľapú ako dobre namazaný stroj. Toto je ich druhý split, ktorý im vyšiel tento rok. Splitko s CHIENS ma vôbec nebavilo, ale toto je úplne niečo iné. Akoby iná kapela. Ultrašialený power violence fast core plný stop n go a zmien zahraný až technicky precízne. Ako sa do takých sekundoviek vedia všetci presne trafiť? Mikrofón okrem Šupina przní opäť Zdíša a zdá sa, že toto spojenie funguje dokonale. Päť skladieb, štyri minúty na 45 rpm a môžeš dávať ihlu zase na začiatok. Budem sa modliť, aby sa aj budúce nahrávky niesli v rovnakom duchu. SICK/TIRED je bordel kombinujúci všetko možné z Chicaga a za tých päť či koľko rokov sihli vychŕliť peknú kôpku vinylov. Len kým som stihol napísať túto recenziu, tak im vyšla ďalšia samostatná LPčka. Šesť skladieb nahraných počas Maryland death festu 2014. Je to trochu zahuhlané a zabasované, ale počuť tam vysoké nasadenie, ale oproti LYCANTHROPHY to nie je až taká high speed scifi rúbanica, takže radšej obraciam naspäť na predošlú stranu. Nádherný bordel na prvý sviatok vianočný, dúfam, že som ním pobudil polovicu bloku.

lycanthrophy.bandcamp.com
sick-tired.bandcamp.com

  1. LYCANTHROPHY - Slave again
  2. LYCANTHROPHY - Savage behaviour
  3. LYCANTHROPHY - Virtual friendship
  4. LYCANTHROPHY - The mind control
  5. LYCANTHROPHY - The hidden threat
  1. SICK/TIRED - Grey
  2. SICK/TIRED - Carved forehead
  3. SICK/TIRED - Interfere with
  4. SICK/TIRED - Aberrate
  5. SICK/TIRED - Snipers nest
  6. SICK/TIRED - Throwin trash

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: B+W+O

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)

16.08. 09:51 Balki:


Co je BM ci boze moj?
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)