PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











EINE STUNDE MERBAUTEN - 7305 CD (recenzia)
Napalmed
Písať sa dá naozaj o všetkom. Napríklad aj recenzia na nové CD NAPALMED aka EINE STUNDE MERZBAUTEN. Podľa názvu kapely asi vieš, odkiaľ sa budú čerpať inšpirácie. Ak by sa jednalo o nejakú konvečnejšiu nahrávku, tak by obal chválili ešte aj v Bravo girl. Štvorpanelový masívny čierny digipack s peknou lesklou čiernou potlačou. Ja mám promo kópiu, ktorých vyšlo 200 kusov, regulérne sú aj s 20-stránkovým búkletom. Luxus! No a nehudba. 79 minút všetkého možného, len nie hluku. Priznám sa, že som si to vypočul od začiatku do konca. Nové CD by je orientované menej na metalurgiu a viac na vesmír. Cyberpunk. Kľudne by sa z toho mohol stať soundtrack k seriálu Návštevníci z vesmíru. Strieľačky z hry Space invaders a iné 8 bitové zvuky. Pristávanie vesmírnej lode. Kolkáreň. Samozrejme ďalšie škrípanie a hučanie, ktoré sa v rôznych intervaloch mení. Zhruba 12 minúta začína pekný noise core, chýbajú iba šialene rýchle bicie. Vzdialene mi to pripomína SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU. Kedy sa dočkáme nejakého split release? Neskôr je to lenivé vŕtanie, pri ktorom sa kotúľajú pokrievky z hrncov a popelnic - dosť nuda, nič sa v tom pomaly nedeje. Potom sa to opäť rozbehne na sekundové výplachy, ale tie nevydržia dlho a skĺznu do minimalistického ničnerobenia. Železo, vlnenie plechov, nalaďovanie šumiacich rádiostaníc a státisíce spätných väzieb. Posledná desaťminútovka, kde krúti už totálne všetkými gombíkmi, je pekná šialenota. A bublajú a vlnia sa spolu dodnes, pokiaľ nezhrdzavejú.

bandzone.cz/merzbauten
  1. Žádná hudba znamená hluk
  2. Deutsch Rum im Wasserturm
  3. Japahnis

Táto recenzia už bola zobrazená 563 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+E+U
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
včera 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...