PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


EINE STUNDE MERBAUTEN - 7305 CD (recenzia)
Napalmed
Písať sa dá naozaj o všetkom. Napríklad aj recenzia na nové CD NAPALMED aka EINE STUNDE MERZBAUTEN. Podľa názvu kapely asi vieš, odkiaľ sa budú čerpať inšpirácie. Ak by sa jednalo o nejakú konvečnejšiu nahrávku, tak by obal chválili ešte aj v Bravo girl. Štvorpanelový masívny čierny digipack s peknou lesklou čiernou potlačou. Ja mám promo kópiu, ktorých vyšlo 200 kusov, regulérne sú aj s 20-stránkovým búkletom. Luxus! No a nehudba. 79 minút všetkého možného, len nie hluku. Priznám sa, že som si to vypočul od začiatku do konca. Nové CD by je orientované menej na metalurgiu a viac na vesmír. Cyberpunk. Kľudne by sa z toho mohol stať soundtrack k seriálu Návštevníci z vesmíru. Strieľačky z hry Space invaders a iné 8 bitové zvuky. Pristávanie vesmírnej lode. Kolkáreň. Samozrejme ďalšie škrípanie a hučanie, ktoré sa v rôznych intervaloch mení. Zhruba 12 minúta začína pekný noise core, chýbajú iba šialene rýchle bicie. Vzdialene mi to pripomína SEDEM SUPRAPHON MINÚT FAMILY STRACHU. Kedy sa dočkáme nejakého split release? Neskôr je to lenivé vŕtanie, pri ktorom sa kotúľajú pokrievky z hrncov a popelnic - dosť nuda, nič sa v tom pomaly nedeje. Potom sa to opäť rozbehne na sekundové výplachy, ale tie nevydržia dlho a skĺznu do minimalistického ničnerobenia. Železo, vlnenie plechov, nalaďovanie šumiacich rádiostaníc a státisíce spätných väzieb. Posledná desaťminútovka, kde krúti už totálne všetkými gombíkmi, je pekná šialenota. A bublajú a vlnia sa spolu dodnes, pokiaľ nezhrdzavejú.

bandzone.cz/merzbauten
  1. Žádná hudba znamená hluk
  2. Deutsch Rum im Wasserturm
  3. Japahnis

Táto recenzia už bola zobrazená 809 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+G+F
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com