PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


HUMIT - CHA.OZS MC (recenzia)
DIY
Tak takého výlevy zlosti mám rád! Držať v sebe hnev nie je zdravé. Vyventilovať zo seba stres týmto bohapustým nezmyselným bordelom. Takto aspoň svojou agresiou neublížiš nikomu. Zabudnúť na celodenné jebanie sa v absurdnej práci so šéfom za chrbtom. Vychŕliť z hlavy negatívne myšlienky, pocity a všetok ten hnus z dnešného moderného sveta. Aspoň na chvíľu zabudnúť na nezmyselné konvencie ("Och preboha! čo na to povedia susedia?"), skurvené poplatky a dane, ktorými živíme 150 nenažraných svíň a ich kamošov. A tento výbuch energie porovnateľnej s výbuchom supernovy sa zmestil do necelých piatich minút, ktoré sú zvečnené na diy vydanej kazetke. Tento materiál je fakt sila!
HUMIT je projekt jedného človeka, ktorý si na túto nahrávku pozval živého chodiaceho bubeníka, ináč si všetko nahráva sám. Škoda, toto vidieť naživo musí byť zážitok. Pritom nejde len o noisecore bordel so štipkou silného násilia na bicích, ale fajnšmekri v pomalej pasáži budú počuť aj jazz, teda ak budú chcieť. Nahrávalo sa pod dozorom Biba z Vomitor štúdia. Jeho vyhľadávajú samé bordeľe, takže už by mal vedieť, čo robí. Ak si posadnutý SEDEM MINÚT STRACHU a fotíš ich platne na obnaženom tele svojej frajerky, tak HUMIT je na Slovensku ich veľkým konkurentom. Som nadržaný na ďalšie nahrávky aj bez tých fotiek. Nedá sa viac, len si želať čo najviac podobných bengálov aj u nás!
  1. Cha.ozs

Táto recenzia už bola zobrazená 316 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+M+H
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...