PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


PRŮMYSLOVÁ SMRT - INVAZE ZMĚN 12" (recenzia)
PHR
Extreme hardcore extreme life since 2003. Fuck the capitalist hardcore, support true diy scene. "Kurvo, nečekej Bahamy, ale mistry popravčí". Tak tak!
Po troch hluchých rokoch priemyselných smrtí (koľko krvi pretieklo od splitka s RAPSOD?) zaliezla kapela do Hellsoundu a výsledkom je 15 rýchlych a ostrých rozbušiek na jednostrannej LPčke. Prečo práve na tomto formáte, čert vie. Vydania tohto extrémneho materiálu sa podujal Papagájův hlasatel records, rešpekt za odvahu. Že ide skôr o krátke a presné výbuchy ako o skladby dokazuje minutáž. 0:24 až maximálne 1:20. Nie je čas, strácať čas. Ľudomilné a protisystémové texty, v ktorých sa nešetrí absolútne nikto. A prečo by sa aj malo? Toto nie je jagermeister rocknroll o afterpárty po koncerte. Toto je apokalyptický mejdan budúcnosti: hromady mŕtvol, krvi a ničenia. Ale aj štipka srandy: "Hardcore není sranda, stačí dvě špatný slova a ideopolicie už ti je na stopě. Majáky houkájí. Nezdrhneš, už tě mají. Pomluví tě ve fanzinu a už si neškrtneš ..." alebo "Naser si. Hákenkrajz si vraž do prdele a zašukej si s Hitlerem, blbe. Blast beat není pro tebe. My nesereme bilý hovna." To všetko korenšponduje s ostrou a rýchlou muzikou. Oproti starším nahrávkam je to ešte viac thrashovejšie (hlavne v úvodnej "Guerilla bomb" a "Bejt hardcore není sranda" je to čistý LAHAR!), ale samozrejme nechýbajú chaotické fastcoreové klepačky. Spev je tiež niekde o kúsok inde. Frázovanie mi príde dosť podobné k EVIDENCE SMRTI. Aj 99% textov rozumieť. Takže dve hlavné domáce inšpirácie sme indentifikovali. Ale nie. P.S. (nie tá stará česká kapela POHLAVNÝ STYK) majú svojský ťažko opísateľný "fuckyou" štýl. Ak sa ti ich staršia tvorba zdala až príliš bordeloidná, skús tento minialbum. Prinajhoršom stratíš len zopár minút života. Farebná potlač na bé strane, minifanzin s textami, kde si prečítaš aj niečo navyše a farebný maľovaný obal od Tofutrashera s motívom amerických céčkových hororoch, kde mestá ničili gigantické pavúky. Smrť smrti! Alebo kapitalizmu?

papagajuvhlasatelrecords.bandcamp.com
  1. Guerilla bomb
  2. Kat
  3. Bejt hardcore není sranda
  4. Armagedon
  5. Vyhlazení a zničení
  6. Pyroman se vrací
  7. Počkáme až chcípneš
  8. Brusky proti fašismu
  9. Rychlá smrt
  10. Zhnusení
  11. Sebezničení
  12. Kecy a lži
  13. Bastard
  14. Když kladivo udeří
  15. Hellride

Táto recenzia už bola zobrazená 395 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+1+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...