PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SEDEM MINÚT STRACHU - OVERMASONNANIZATIONATED TWIST 5" (recenzia)
Core records
Asi ďalšia zbytočná recenzia na úplny hluk, hnis a kašel, ktorý reže iba hŕstke duševne vyšinutým jedincom, ale keď v poslednej dobe je to tu samý melodický nastajlovaný a nagélovaný rocknroll. Crust free, anarcho free, duty free a len samé osem minútové ironmaidenovské sóla a motorové hlavy. Robím si srandu, ale dlho tu už nebola recka na 7MS! Chýbalo tu to rozbitie okóv monotónnosti, odpútanie sa od každodenného zvyšovania HDP, roztrhanie drahého obleku, v ktorom chodíš do roboty, aby si si mohol tri minúty zahučať a rozbiť pritom nejakú atrapu basovej gitary a na ďalší deň si kúpil ešte drahší oblek. O bizardné formáty dnes už nie je núdza. Mať kedysi nejaký 5" alebo 6" bola celkom vzácnosť, dnes, hlavne vďaka kolegom rýpačom z Ruska, sa všade váľajú palce i prsty veľkostí akých len chceš. Na ich ceny sa mi dnes nadávať nechce, aj keď sa trocha smejem na etiketách pre mini CDr. Čo už, i tak sa dá. Do priesvitného podpivníka o štyridsiatich piatich kusoch je vyrezaná ďalšia časť nekonečného seriálu o porušení decibelového desatora. Aj keď je to pre mnohých vo svojej podstate stále (ne)kontrolovaný a opakujúci sa bordel, každá nahrávka je svojim spôsobom kúsok iná. Stále tam primontujú čosi nové. Dnes je to short fast & loud (ako keby hrali niekedy niečo iné) s jemnou príchuťou Japonska (šialenca MASONNA poznáš?) a outrom z A je to zahraným na harmonike. Ak si sám doma a chceš sa poriadne vyhučať z plného hrdla, neviem ti odporučiť nič lepšie. Odporúčajú aj desiati z deviatich psychoterapeutov.

sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. Part a
  2. Part b

Táto recenzia už bola zobrazená 520 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.4

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+S+U
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...