PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SHADOW OF TELEVISION - MAYDAY 7" (recenzia)
PHR
Vinyl žije! Máme dôkaz!

Je mi stále veľkým potešením, keď sa mi do rúk dostane platňa úplne mladej kapely. Je vidno, že vinyly sú čoraz viacej dostupnejšie aj pre menej známe kapely, ktoré si nemôžu dovoliť vydať 1000 kusov na vlastné náklady a existujú ľudia, ktorí radi podporia nepoznané. Reč je o mladej kapele z Levic - SHADOW OF TELEVISION. Ako kapela sama píše, vznikla v roku 2012 po neúspešnom konci sveta a sú tu dodnes. Práve v tomto roku im vyšlo EP "Mayday". Stranu A otvára pre mňa najlepší song, čo sa týka textu - "Mayday". Vintage gitara s textom o tom, že netreba veriť všetkému, čo hovoria média. Každá kríza prejde!

"Nie je sa čomu smiať". Najlepšia skladba na celom albume. Veľmi chytľavý refrén a špinavá garážová gitara. Refrén, ktorý sa po prvom vypočutí vryje do uší a vokály, ktoré ešte tri dni doznievajú pri zaspávaní. Po dlhšom uvažovaní a počúvaní je dopresívna pesniška o stereotype, ktorá prináša radosť.

"Na temnej strane" - strana B. Opäť špinavý spev a gitara, ale táto vec mi akosi neostala pri srdci.

"Sila vydržať" uzatvára toto debutové EP. Jednoduchá, rázna, priamočiará a chytľavá melódia. Nie je o čom.

Ak máš rád albumy, kde každá pesnička má cez 5 minút a je zložená z pred-sóla, hlavného sóla, po-sóla a 3x sa opakujúcom refréne o preflámovanej párty, tak toto EP určite nie je pre teba.

Všetkým ostatným jednoznačne odporúčam EP "MMayday". Jednoduchosť, údernosť a "spratkovosť?!", to sú SHADOW OF TELEVISION!

bandzone.cz/shadowoftelevision
  1. Mayday
  2. Nie je sa čomu smiať
  3. Na temnej strane
  4. Sila vydržať

Táto recenzia už bola zobrazená 433 krát!
 Autor: Vlado
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+T+T
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...