PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 25.1.2020

ROTTEN SOUND (Fínsko), HUMAN HUMUS (SK), GRINDING JESUS BROTHERS (SK), CRUENT (SK)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

DAVOVÁ PSYCHÓZA - EMANCIPÁCIA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Nö fest (23.11.2019, Trangoška)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
PIVNICA - Fragmenty 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


SIBERIAN MEAT GRINDER 12" (recenzia)
Destiny records
Rusi sú bezpochyby zvláštny a svojský národ. Mnohé veci robia úplne inak, ale hardcore je vec medzinárodná. Pochádzajú stade výborné spolky, ako WHAT WE FEEL, 210 či SIBERIAN MEAT GRINDER. Tí sa u nás ukázali na turné v júli minulého roku a ten koncert bola čistá energetická bomba. Jedna z top akcií, ktoré sme u nás mali. Seriózne. Tento rok sa objavia na Ffud feste a bude to peklo. Bez preháňania. Vďaka tomu, že som ubytoval ich kolegov z 210, si ma táto platňa priebežne našla. Lebo byť nápomocný sa niekedy fakt aj vypláca, díky Kuko!

Songy na bandcampe visia na stiahnutie už dlho, ale nemali žiadny nosič, ak si dobre spomínam. To sa však zásluhou kooperácie labelov zmenilo a svetlo svetla uzreli na veľkom asfaltovom formáte obe EPčky, ktoré títo maniaci pustili do sveta. LP je biela ako sibírsky sneh a je rozdelená na Chaos side a Pirate side. To v praxi znamená, že strana Chaos obsahuje EP "Hail to the tsar" plus jeden bonus a strana Pirate EPčku "Versus the world". Ručne kreslený obal s charakteristickým medveďom. Toľko k info. Muzika je, jednoducho povedané, masaker. Je to čistá energetická bomba. Gitary, ktoré to celé ženú dopredu neskutočným riffovaním, sú už na hranici thrashu, ale nabalené na hardcore rytmiku. Nápady cez thrash, metal, hardcore, crossover - čo sa hodí a je v primeraných otáčkach, to sa použije. A funguje to viac než výborne. Energetická a výbušná zmeska, ktorá má hlavu a pätu, šikovné muzikantské prevedenie a svoj širokospektrálny feeling. Zvuk ako zo škatuľky. A jednoznačný ničivý potenciál. Je to vyhraté, baví to a hlavne, je to tlak. Odsýpa to a LP dokonale zachytáva hlavnú schopnosť tejto kapely: hrať nasranú, agresívnu muziku s priamočiarym ťahom, muzikantskou ľahkosťou a pritom devastačnou energiou.

SIBERIAN MEAT GRINDER patria k špičke východoeurópskeho hardcoru a bolo načase, aby tento fakt niekto (doslova) pretavil do asfaltu. V tých drážkach je pekná porcia dvoch kvalitných EPčiek od jednej kvalitnej kapely. Kto nemal tú česť, rozhodne odporúčam do pozornosti. Alebo najlepšie, dojdi rovno na FFUD. Jednak si tento rozjeb pozrieš pekne na živo, lebo to fakt treba vidieť. Osprostieš. A keď dohrajú, tak ku kúpe tej platne ťa ani nikto nebude musieť prehovárať. Ešte sa o ňu pobiješ.

siberianmeatgrinder.bandcamp.com
  1. Hail to the tsar
  2. Still in the game
  3. Chainsaw in the dark
  4. Slay the dragon
  5. Laughing in your face
  6. Fire in the heart (bonus track)
  7. From the dust returned
  8. Die on the road
  9. Fukk your life
  10. Siberian keelhaul
  11. Fire from the grave

Táto recenzia už bola zobrazená 449 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+E+J
TEXT:


 #6468 fog   napí­sal/a 24.07.2015 14:31:17
moja chyba, vobec som to nepostrehol ale ked hrali v LC nemali nic so sebou tak som predpokladal ze to nikde nevyslo, ale popatrat som mohol. dik za upozornenie
 #6458 Majto   napí­sal/a 12.07.2015 18:01:18
Len mierna poznámočka: Tento materiál vyšiel na nosiči - kapela si to vydala na cd (ktoré však neobsahuje bonus "Fire in the heart")...

http://deathfistzine.blogspot.sk/2014/04/siberian-meat-grinder-hail-to-tsar.html
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)

31.12. 12:16
zloba: axc A vari greenpeace nie je massmedialna superstar bublinka ? >> (novinka)
28.12. 22:19
Majk: Nemám vôbec nič proti spiritualite... ale prečo to náboženstvo? Myslím si, že vnútorny rast závisí viac od individuálnych skúseností... , s ktorými sa človek dokázal vžiť a posúvajú ho neustále dopredu, k hlbšiemu pochopeniu seba samého. .. >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 20:13
OKDAT: Wrbo tu mas link: http://muzika-komunika.blogspot.com/2019/12/stare-deti-demo-2019.html >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
28.12. 18:39
Wrbo: Máme nejaký link? >> STARÉ DETI - Demo 2019 CDr (recenzia)
26.12. 17:35
Balki: V tomto pripade aka gramatika, take vysvetlenie >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.73%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.09%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.96%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[77/25.41%]
Mne varí mama

[60/19.8%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 303


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2019 ...