PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


TELEFON - PUTINOUT CDr (recenzia)
DIY
Toto CDr mi do rúk vtisol Ctib na Opičom bále v Sklabini pri Martine. Počúvali sme ho celú cestu domov a dnes som dostal "chuť" na Ctiba zase a nakoniec sa začala táto recenzia písať sama od seba. Síce to nie je to žiadne oficiálne vydanie, len prosto vypálené CDrko k príležitosti poľského turné, ktoré obišli s kolegami v slovných i hudobných zbraniach INNOXIA CORPORA, ale i tak potešilo. Obal je síce strohý a bez textov (aspoň moja kópia ich nemá) - zdôrazňujem ešte raz, že sa jednalo len o promo, ktoré sa rozdávalo na turné - ale o to výpovednejší. Je na ňom nakreslené iné turné; Budapešť 1956, Praha 1968 a Krym 2014, na ktoré sa "pozerá" celá Európa s vyloženými nohami na stole. Takto tam čoskoro pribudnú ďalšie zastávky. Áno, áno, aj toto médium vlastnia Židia, Američania, Bilderbergovci a vesmírní lidé a chudák napadnuté Rusko sa stále len bránilo. Ako by dnes spievali DEAD KENNEDYS, keby s Biafrom neviedli súdne spory o nahrávacie práva: "Rusofilní punx fuck off!", lebo aj takí u nás sú. Dvojstránkový obal a hneď toľko správnych alebo nesprávnych emócií a dalo by sa pokračovať donekonečna ... Takže cédečko obsahuje 8 zásekov (tento formát by zniesol určite aj viac, ale na spoznanie kapely bohato stačí): štyri novinky nahrané v Trenčíne a Rožnove z roku 2014, dve veci zo splitu s INNOXIOU a dve zo "Smyslu malých činů" s mojím obľúbeným "Kostol"om. Na posledné dve dosky by tu niekde mala byť recka, ale novinky sú naozaj pecky (nie že by staršia tvorba nebola). Pank aký má byť, kúsavý a provokačný nielen textami. Jasné, že nemusí byť stále vážny a môže občas robiť srandu zo seba alebo iných vecí (nie na celom albume!), ale poväčšine by aspoň mal otvárať diskusiu, keď už je dnes to "making punk a threat again" v pasé. "Prohlásí se za naději, ucpe davům hubu tím, že dá jim to, o čem přesvědčí je, že to je to co chtějí." / "Všichni ti, co se špínou živí říkají: ´my jsme jen soutěživí, lidi se přeci nemění a kořistit je přirozený´ a všichni ti, co se špínou živí, co říkají ´my jsme jen soutěživí´, ti všichni se musí pojistit, že sami nebudou kořistí.", ale aj muzikou a samozrejme nezameniteľným Ctibovým vokálom. Pritom pri takom kvante textov a kapiel to so Ctibom stále nie je nuda. U mňa zase za jedna s hviezdičkou, pretože v novej tvorbe počujem hlavne starú CO-CU, ale niet sa čomu čudovať. Dúfam, že nové songy znamenajú v blízkej dobe nový dlhohrajúci album. PS: "Rouhat" na LP!

telepunk.bandcamp.com
  1. Co chtějí
  2. Pojistit
  3. Svítání
  4. Velikáni dobra
  5. Nahej
  6. Stisk soukolí
  7. Kostel
  8. Epocha kalašnikova

Táto recenzia už bola zobrazená 468 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+Y+W
TEXT:


 #6472 retsil retsilthebastard@gmail.com   napísal/a 28.07.2015 12:37:28
kurnik to by som si rad vypocul
 #6471 michalko   napísal/a 26.07.2015 20:20:38
tematicky by tam dosť sedela skladba noc.

... a ofkorz, že sú za punkgenom židia. veď hosting máš u tej istej firmy, ako sme.sk, to nemôže byť náhoda.
 #6467 Balki   napísal/a 24.07.2015 08:44:01
Tak motiv obalu aj slovna hracka je parada.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...