PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

SMRT MLADÉHO SEBEVRAHA (PHR)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


VEXX - GIVE AND TAKE 7" (recenzia)
Katorga works
Pamätáte sa na na Wendy O. Williams a jej potrhlú pankovú družinu the PLASMATICS? Úplne rovnaké pocity som mal po koncerte pre mňa dovtedy neznámych Amíkov VEXX na D.I.Y. feste v poľskej Gdyni. Našľapaná muzika, pouličná zmeska rocknrollu a punku a necenzúrovanej kabaretnej provokácie od speváčky. Po koncerte pribieham ku distru, za ktorým stála speváčke, dávam jej päťeurovku, ktorú najprv študuje, čo to je za zvláštny škaredý papierik, ale napokon výmena prebehne bez problémov. V kútiku duše dúfam, že na platni bude zaznamenaná aspoň malilinká časť energie z koncertu. Dávam kotúč na gramec a? Je to paráda, po hudobnej stránke to šľape ako hodinky, ale žiaden odtlačok facky na líci mi ako po koncerte neostal. Sedmička obsahuje štyri až šialene melodické skladby, ktorým dominuje krásne divoký až provokačný vokál speváčky Maryjane, pričom každá skladba je úplne iná a v inom tempe. Aj tu je to podané kabaretne a tempo graduje až do posledného akordu, ale naživo to bolo absolútne o niečom inom. Ale ako hmotná spomienka a pripomenutie parádneho koncertu je to fajn suvenýr. Veď vyskúšaj sám. Ak máš tip na podobnú kapelu, sem s ňou!
  1. Black / white
  2. Sleeping in the attic
  3. Walking in the rain
  4. Flattened scenes

Táto recenzia už bola zobrazená 297 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+W+M
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 22:44
Pissmaster: Do Márie bohovej. Toho prvého songu som sa normálne zľakol. Gospel of the future! :D >> (novinka)
31.03. 20:08
Ctib: Mišo: Absolutní souhlas, SMS je pecka! A z těch, co jmenuješ dál, se mi nejvíc líbil starý Masomlejn v pořadu Kozy paní prezidentky. .. >> (novinka)
30.03. 15:33
Mišo Štich: SMS - skvost CS punku. Kazetu som mal nahratú od Klausa, ktorý mi svojho času okrem nej zapožičal aj nahrávky kapiel HAPPYEND, KLEC, SLEPÉ STŘEVO, MASOMLEJN a iných...za čo mu patrí nehynúca vďaka. .. >> (novinka)
30.03. 12:20
Ctib: Na nahrávce se podílel Petr Fiala z Mňágy, ne Jiří.Hrál v SMS na basu. >> (novinka)
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com