PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


MADCULT - PROMO CDr (recenzia)
DIY
Madcult je mlada a nadejna banda zo Zvolena. V poslednom case same koncerty po celom Cesko-Slovensku (samozrejme, ze nevynechali ani vychod). Nedavno Madcult vyslali do sveta svoju prvu (promo) nahravku, tak sa teda podme pozriet o co teda ide! Necelych 20 minut sa nesie v znameni piatich naslapanych skladieb spievanych po anglicky. Po kratkom intre sa na Vas vyvali prvy song s nazvom "Sweet 70´s", v ktorom sa striedaju rychle pasaze s pomalymi, v ktorych buchaju oldschoolove bicie. Je vidiet, ze chlapci maju radi oldies :) V dalsich pripadoch ako "In the name of progress" alebo "Obscurity" sa to hned zo zaciatku nelutostne prevali na rychly metalcore. Zriedka opat striedanie rychlych a pomalych riffov .. Poslednou skladbou je kultova klasika "Goodbye blue sky". Tazko takto slovami opisat, co sa v skutocnosti pod nazvom Madcult skryva. Urcite je to nova cerstva krv na hardcoreovom poli. Podla mna kludne z tohto mini CD mohlo vyjst aj zopar kuskov pre pamatnikov na EPeckach aj ked na Slovensku sa EPecka nejako uz velmi nevydavaju a nepredavaju, co je skoda.. Co dodat na zaver? Dik za promac chlapci a nech sa Vam dari aspon tak ako doteraz!
Skladby z tohto promo CD si mozete vypocut na adresach: profile.myspace.com/madcult alebo na bandzone.cz/madcult

01. Sweet 70´s
02. You inside me
03. In the name of progress
04. Obscurity
05. Goodbye blue sky


Táto recenzia už bola zobrazená 604 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+K+W
TEXT:


 #120 buroCBA   napísal/a 04.04.2007 22:32:00
brutaaal masakeeeer , i keď Madcult poznam iba z bandzone-u a v podtste hlavne z muziker fora :D Dufam ze vyjde aj cely album , uz sa neviem dočkať ! Len hrajte ďalej !!!
 #119 Filip   napísal/a 03.03.2007 17:52:00
Dakujeme za recenziu. A ludkovia piste co vy na to...
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...