PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Ne 8.12.2019
MAKE X PEACE (CZ), INCRIMINATE (SK), HEVER (CZ)

Trnava, Kubík

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


PTAO / SEDEM MINÚT STRACHU 7" (recenzia)
Psychocontrol
Koniec týždňa a na stránke žiadna zmienka o 7M$. Takto mi prestanú vyplácať tamtiémy a čo potom? Chlapci sa rozbehli, ani prirovanie v mojej pivnej makovici na to neviem nájsť. Šarapatia tu ešte len tretiu sezónu, ale splitov si stihli narobiť ako keby to bola úplne normálna vec. Samozrejme, že je, prezentujú tým náš krásny banánistan aj vo svete a prajem im, aby od Robka F. dostali za túto prezentáciu nášho ľubozvučného kraja minimálne rád Ľudovíta Štúra tretej triedy. To by bola na Markíze sranda. Lenže tentoraz chlapci robili účet bez vrchného a prepočítali sa. Popri všetkých tých vysávačových nudných "nojsoch" (asi je na čase tiež niečo založiť, v Japonsku som ešte nebol), kvôli ktorým si to splitko nekupuješ, konečne našli rovnocenného, ba silnejšieho protivníka. Prirodzene je to stále beštiálno - psychopatická šialenosť (oni musia v robotách strašne trpieť, keď sa musia takto ventilovať) s brutálnymi názvami songov, ktorá sa asi nebude púšťať na obrade v krematóriu (ale keď sa môže DEAD KENNEDYS, tak prečo nie aj 7M$, AGATHOCLES alebo KAREL GOTT?), ale to, čo predviedli na "áčku" PTAO je úplne niekde. Tomu vravím naozaj pravý nefalšovaný noise core! Ono aj duo Áda Šaríšek a Viki Dvestokapelový (je tento trademark ešte stále na predaj?) napovedá, že to nebude čajíček, ale strmhlavá jazda, na ktorej nepomôžu ani bezpečnostné pásy a airbagy. Kruté hudobné kotrmelce a 180° zákruty. Betónová hluková stena, do ktorej narazíš dvadsaťkrát za sekundu a do toho sexy saxofón, ktorý sa ti smeje. Ledva sa zakrvavený postavíš a zase. A zase ... zase ... To treba počuť, žiadne prirovnania nie sú na mieste. Neuveriteľný zážitok, a to ešte beťári nevytasili zo šuflíka spoločný duel medzi 7M$ a MASOLLOU. Na Ffude som sa z toho posral. Ak ekstrém (alebo ekzém?), tak poriadny! Po svete koluje len 308 kusov s obalom na peknom leksklom papieri. Zožeň si to, také veci sa nepožičiavajú.
  1. PTAO - Obsáhlý zpěvník lidově populárních šlágrů, který obsahuje 51 písní v podání folklorního souboru PTAO čili pár teček a otazník
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - V jebnote je sila!
  2. SEDEM MINÚT STRACHU - Drž hubu, kto to má voňať!?
  3. SEDEM MINÚT STRACHU - Bič boží, the great komunist šwindel
  4. SEDEM MINÚT STRACHU - Záhrev a kundovka č. 1
  5. SEDEM MINÚT STRACHU - Kratučká pieseň o tom ako si niekto v práci pustí porno a zabudne vypnúť zvuk
  6. SEDEM MINÚT STRACHU - Stará škola sekundovka jak hovädo bez názvu
  7. SEDEM MINÚT STRACHU - Posledná kundovka na tejto daske
  8. SEDEM MINÚT STRACHU - Smrdíš ako tchor steinar
  9. SEDEM MINÚT STRACHU - Fijú in tmel (pocta legende)
  10. SEDEM MINÚT STRACHU - Čerstvo nahryzená nechtovina
  11. SEDEM MINÚT STRACHU - Za dohán, za nádor!
  12. SEDEM MINÚT STRACHU - Žandár ti dal pokutu a nechal si mu tringelt
  13. SEDEM MINÚT STRACHU - Evidence smrdí (pocta legende)
  14. SEDEM MINÚT STRACHU - Clivota chytila kokota keď károm mlátil do plota

Táto recenzia už bola zobrazená 467 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+I+L
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...