PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 7.12.2019
CATASTROFY (SK), ADACTA (SK), SKLADKA (SK)

Košice, Collosseum

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

CERELITIDA #7
4.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
YLVA, ELR, AMENRA (10.11.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
KRAJNÉ ČIERNO, DVERE, THERAPIST, FAT, DECULTIVATE (16.11.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


IRON - MIDNIGHT RAIDS 7" (recenzia)
Lösa Boliner
Na IRON mám akúsi smolu. Spoznal som túto kapela pomerne nedávno, už mali za sebou dávnejšie koncert v BA, takže pochopiteľne som tam nebol. Tento rok boli na Fluffe, ale nedá sa byť všade a do Ostravy mi to na nich po fesťáku tiež nevydalo, tak mam na nich koncertne smolu. Chuť som si ale napravil nedávno týmto aktuálnym sedempalcom, nuž podelím sa o dojmy.

IRON sú dosť politická a názorová kapela, tomu je podriadená lyrika aj fungovanie celej kapely. Je jasné, že hudobne teda pôjde o príklon k starším vetviam hardcore/punku. Zvuk je drevený, postavený na dynamike a údernej rytmike, ktorú sprevádza riffujúca gitara a navrieskaný vokál. Proste staršia škola, samozrejme aj nálady a melodika sa tam vtesná, Škandináviu v krvi nezaprieš. Muzikantsky pestré, s vlastným feelingom a soundom. Táto kapela nie je ďalšia z kopírok, ale má svoj spôsob, ako hrá a dá sa v tej záplave identifikovať. Preto ich mám rád. Sedempalec obsahuje 5 songov, kvalitatívne vyvážených a v duchu toho, čo IRON produkujú aj na iných svojich počinoch. Je to jednoducho povedané, kvalitná niekoľkominútová hardcore nahrávka.

Neznalým odporúčam teda túto kapelu prevetrať. Kľudne aj cez tento asfalt. Nič mu nechýba. Ak neprijímaš myšlienku, že nové kapely majú čo ponúknuť, nie vždy sa riadia len momentálnymi trendami, práve táto banda môže veľmi rýchlo zmeniť tvoj názor. Hardcore/punk jak lusk.

xironx.bandcamp.com
  1. Intro mosh / Money is a sign of poverty
  2. Drugfree resistance
  3. The flood
  4. Perv pride
  5. Will to power

Táto recenzia už bola zobrazená 273 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+8+W
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[265/92.01%]
Má!

[12/4.17%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.69%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.13%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 288

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...