PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
OUT OF PHASE (19.2.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











CAPTAIN CLEANOFF - RISING TERROR 12" (recenzia)
Fat ass records
CAPTAIN CLEANOFF je kapela, ktorú silno môžem. Prvýkrát mi to naložili na OEF roku pána 2009, a keď bola na stole o štyri roky neskôr ponuka spraviť im stopku na tourko, nebolo o čom. Akcia bola perfektná a z kapely sa vykľuli moc príjemní týpci, s ktorým som strávil super čas. Späť do prítomnosti, je tu nová doska, a to znamená, že je čas opäť pripomenúť si tento austrálsky bordel.

Muzika CAPTAIN CLEANOFF je svojská. Možno na tom zohráva hlavný podiel fakt, že sú z opačného konca planéty a tým pádom to proste inak znieť musí. Či si furt zdesený a paranoidný, kde ťa aká kokotina uhryzne a zomrieš, alebo ťa napadne klokaní gang. Ktovie. Každopádne mne prídu originálni. Je to síce vo svojej podstate nenáročný, ale silne muzikálny grindcore. Opiera sa síce o klasické základy tejto muziky, má ale rozhodne ničiaci náboj, svoju ťažkotonážnoť a ujetosť. Zaujímavé postupy. Svojský sound. Jednoducho poviem: sú rozpoznateľní. A to pre mňa znamená najviac, mať svoj ksicht. Husté gitary s masívnym soundom, bubeník nezastaviteľný, vokál huláka a  škrieka všade naokolo. Nasadenie ako kamikaze. Celé je to husté a tučné. Rýchly nasratý a tučný grindcore, vyklepaný ako šnicle tvojej mamky v nedeľu na obed. Čistý tlak a bohapustý rozjeb.

Neni čo dodať. Vyprodukovali výborný album. Naservírujú ti 16 songov, po ktorých ti v hlave ostane na moment vzduchoprázdno. Lepšie ale desať krát počuť, ako raz čítať. Internety máš, tak sa k tomu dostaneš. Je to nálož. Mňa to odpálilo od gramca. Do Austrálie.

captaincleanoff.bandcamp.com
  1. Rage of odour
  2. Rising terror
  3. Napalm burns
  4. Terminal
  5. DISco grindCO
  6. Ode to necro 2
  7. Flavour of the week
  8. Exit strategy
  9. Smoking gun
  10. Shrine of entombed
  11. Never learn
  12. System collapse
  13. Turmoil
  14. Another waste of time and money
  15. Death from the skies
  16. Threads

Táto recenzia už bola zobrazená 259 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: P+A+H
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.02. 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
17.02. 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...