PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
OUT OF PHASE (19.2.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











TRIGGER - START OUR REVENGE 12" (recenzia)
Everydayhate
Kapiel, kde si vystačia s dvomi nástrojmi plus vokál, je požehnane. Niekde to počuť a cítiť, niekde presne naopak. Nemci TRIGGER sú jednoznačne druhým príkladom. Basa, bicie, vokál. A čistá spúšť za nimi. Ich set z minuloročného Ffudu bol u mňa rozhodne najlepší. Jeden kompaktný masaker. Majú vonka relatívne čerstvú novinku. Je to už rok, ale bola by škoda nenapísať k nej pár riadkov.

Platňa vyšla v kooperácii, má parádny cover aj inlay a je pekne fialová. Položíš na gramec, pukne to. Klapka a ideš. Hneď z úvodu ťa privíta sypačka, povestný vokalistov škrek, pridá sa hutná podladená basová linka a po pár taktoch si doma. TRIGGER so svojimi najmocnejšími zbraňami. Už sa rozbehli a moc sa nezastavia. Sypú ako besný, ale vedia všetko pekne poprekladať a vyvážiť pomalšími pasážami či hardcorovým výpadom. Nie veľa, tu a tam. Nech sa stihneš nadýchnuť. Zvuk je masívny, absolútne nechýba gitara. Bordel za dve kapely. Mix besniaceho grindcoru a dostrihaného power-violencu, zabalený do masívneho hlukového útoku. Keď začnú poriadne nakladať, máš pocit, že na teba vykydali náves plný železného šrotu. Je to vyslovene ťažké. Má to hlavu aj pätu, dobré nápady, nenudí ani na chvíľu. Pestré, vyvážené, natlakované. Nič tomu nechýba. Je to odmakané a nasypané spredu zozadu. Že je koniec zistíš, keď posledný song skončí v slučke (teda dúfam, že je to zámerné) a musíš prehodiť ihlu na bonusový track. Ak by ti náhodou bolo málo.

Kapela, ktorá robí veľký bordel s málom. To je TRIGGER. Vystačia si s atómom, z ktorého nakoniec spustia štiepenie jadra. Naokolo pustatina, keď sa platňa dotočí. Nedivím sa, že chalani v rámci merchu na koncertoch jednu dobu ponúkali aj štuple do uší.

triggergrindcore.bandcamp.com
  1. Silence sucks!
  2. Doctrines of fictivity
  3. Eigentlich
  4. Selfmade gods of nothing
  5. The good hunters
  6. Total annihilation needed!
  7. I don’t wanna let you dance
  8. Drunken unsupport
  9. The helpful hands are sleeping
  10. Destroy your mind
  11. Allday (listening) hell
  12. Creating this madness
  13. Massacres of religion
  14. Discounter
  15. The easy way to believe
  16. Disguise the law
  17. Dead is god
  18. Tasty is not good
  19. Same old shit
  20. Lift figure don’t die, please
  21. Bonus track

Táto recenzia už bola zobrazená 217 krát!
 Autor: Fog
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+X+I
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
18.02. 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
17.02. 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...