Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

SAME RIVER TWICE, LAKKA, LÁJE, BAESTIEN (16.10.2021, Brno @ Vegalité)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


AFTERNOON GENTLEMEN / LYCANTHROPHY 10"

Autor: Adrik | Počet videní: 775

Dead heroes
Nie je žiadnym tajomstvom, že popoludňajší džentmeni sú moji dlhoroční obľúbenci. Bláznivé sedmičky, ktoré boli neskôr zhrnuté do LP "Pissedography" alebo na desiatke "Power joogle pogger violence" som veľmi dlhú dobu nedal dole z gramca. Potom mali títo páni chvíľu pauzu na cider, vyšťali trojskladbovú sedmičku, otvorili ďalšie lahváče a zase sa rozbehli ako pred niekoľkými rokmi. Za bar si zavolali fast core úderku LYCANTHROPHY a veruže to je kvalitná pitka. Srandovné intro a už to ide. Šialený koktejl zo speedu a cideru. Zmeny tempa každú sekundu. Neskutočná rýchlosť. Bubeník musí byť robot z budúcnosti. Hlasivky natiahnuté ako xylofón, kde každé ťuknutie znamená inú polohu prechlastaného hlasu. Robím v izbe kotrmelce pomedzi nábytok a škatule a stále neviem čo s rukami a nohami. Päť skladieb prefrčí behom niekoľkých krátkych minút, a to mi nestačí. Ešte jedno spievankové outro a ihla je na konci. Je to ako veľmi silná droga, musím si to pustiť zas a znova. Znova. Znova ...
LYCANTHROPHY mali podobne ako TAG tiež menšiu pauzu, ale už sú zase vo výbornej kondícii, čo potvrdili aj na posledných dvoch sedmičkách vydaných ešte rok predtým. Na tejto nahrávke predvádzajú svoj ultra turbo fast core. Dá sa ísť ešte do väčšieho extrému? Viac sekaníc, viac rúbaníc a ďalší robot za bicími. Kde ich len vyrábajú? Kurva, ale na tejto nahrávke fakt vynikajú bicie. Majú parádny zvuk a počuť každučký jeden činel. Najviac sa mi páči ten, ktorý zneje ako zvonec z intra TAG. Za vokálom Zdíša a Šupín, ktorým za bicími vypomáha Ondra = ďalší masaker.
Pri počúvaní tejto rúbanice sa môžeš pokochať pekným kresleným obalom s barovými zombíkmi. Takéto obaly milujem, aj pri päťdesiatom pozeraní sa na nich stále dá nájsť niečo nové. Vo vnútri texty, nálepka s motívom obalu a pekný oranžovo - čierny vinyl. A kto vyhral? V muzike a rýchlosti remíza, v pití staviam dvacku na Anglánov.

theafternoongentlemen.bandcamp.com
lycanthrophy.bandcamp.com

  1. the AFTERNOON GENTLEMEN - Time gentlemen please
  2. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dustbin banquet
  3. the AFTERNOON GENTLEMEN - Second chance
  4. the AFTERNOON GENTLEMEN - Dry
  5. the AFTERNOON GENTLEMEN - Waste of flesh
  1. LYCANTHROPHY - Disinterest
  2. LYCANTHROPHY - Rancour
  3. LYCANTHROPHY - Between wolves
  4. LYCANTHROPHY - La mort
  5. LYCANTHROPHY - Virtual friendship
  6. LYCANTHROPHY - Dreamless
  7. LYCANTHROPHY - Untouchable
  8. LYCANTHROPHY - Drain and throw away

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 5+G+A

Správa:

#6645 ondra_dead heroes @ napí­sal/a: 17.01.2016 13:00:32

Vdaka ujo. urcite se ozvu. bohuzel TAG maj uz dve tour domluveny na 2016 (US s Weekend Nachos a Gets Worse a EU s Weekend Nachos a Wormrot), a jelikoz jsou rozeseti po Evrope je v podstate nedlidskej vykon domluvit jim koncert i v UK.

mej se o.

#6642 fog @ napí­sal/a: 15.01.2016 16:06:23

ked budu planovat TAG koncerty cez SK myslim ze zaujem bude. u mna rozhodne. za to dalsie tour mi kludne napis email, ake su podmienky atd

#6619 ondra_dead heroes @ napí­sal/a: 12.01.2016 19:30:51

hola. diky moc za super recku. anglani posilaji taky pozdravy. prej by bylo fajn aj nejaky ten gig na Slovensku. hahaha. diky a mej se

PS: kdyby nekdo chtel v lete pomoc s koncertem pro ex The Afternoon Gentlemen kapelu FAMINE a australske Shackles (mix Nails a Dead in the Dirt) klidne se ozvete ;-) zatim

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)