PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 11.4.2020

RATO TRISTE (CZ / SK), LETS START WITH A FOREST LEVEL (Nemecko), ZWIST (Nemecko)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

FAT - GRANUM (TOTALITARIANISM STILL CONTINUES)
15.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfear #7 / 2008

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KUNTA KINTE / KASCHORROS WICIADOS 7" (recenzia)
Popes ass
KUNTA KINTE = u nás úplne neznáme slovné spojenie, čo je veliká škoda! Za počúvania tejto bandy odporúčam čítať rozhovor v poslednom Noise masterovi. Ešte minulý rok v apríli vydali spoločný split sedempalec s ešte neznámejšou kapelkou KASCHORROS WICIADOS z malej rakúskej obce Kufstein, ktorá sa nachádza pod Mníchovom. Dobrý marketingový ťah, ale na to sa v panku nehrá. Áno, ďalší tuctový český krastový kolovrátok (Julo, pozdravujem ťa!) s čiernobielym obalom, ktorých sa v každom distre povaľujú stovky a stovky. Lenže sa stavím, že sa pri prehrabovaní metrov a metrov dosiek aspoň na chvíľu zastavíš pri tomto čiernobielom výtvore. Namiesto obalu je totiž látka na nášivky a na nej sieťotlačou potlačené logá KK a KW. Chválim! To museli byť po nociach nekonečné brigády. Vo vnútri je už všetko, čo má doska obsahovať: dve inserty o veľkosti sedmičky s infom a kolážami od oboch kapiel, od KK je tu samostatný farebný áštvorkový texťák s prekladmi do angličtiny a maďarčiny a s históriou kapely a ešte jeden papierik s logami labelov (13!). A samozrejme čierna doska. Poďme na KUNTA KINTE! Rozmýšľam, kedy naposledy som mal zapnutý tak hlučný mixér. Dve gitary, dva spevy a brutálny raw punkový kravál. Toto je garážovka as fuck. V tomto mlynčeku sa melú asi všetky podžánre tejto podzemnej muziky. Klepačky, bordel, ale aj ten spomínaný kolovrátkový dbeat v štýle ďalších žižkovských vŕzgačoch KRUGER. Zvuky gitár sú mocné a hlasivky Jendy a Tuda ešte mocnejšie, takže z toho nakoniec vyliezla slušná hluková lobotómia. Ono to má byť naschvál také bordeloidné. Demo som síce nepočul, ale ak je to ešte väčší chaos, tak díky pekne, moju adresu od niekoho zoženiete :D Texty klasika, ako si vážime čas, ktorý nám bol pridelený a planétu, ktorú sme zdedili. Čo znamená KASCHORROS WICIADOS neviem, o čom spievajú tiež nie, ale aspoň počujem, čo hrajú. Oproti KK sa tempo mierne spomalí. Aj keď je to nadupané, má to drive, možno menej tých zborových vokálov a v muzike sa mieša hard core punk s thrashom, nejako to nemá šťavu. Veľmi vzdialene mi to pripomína RAPSOD alebo STOLEN LIVES, možno ešte z väčšej diaľky the SHINING alebo D.F.C, len tu z reprákov nepočujem, o čom sa točí. Na koncerte si viem pod touto kapelou predstaviť divoký kotol ľudí, no po KK je to z asfaltu celkom priemer, ale nie až tak zlé, ako to tu vyznelo.

"Dobrovolná krádež volného času
každý den na povel v 6 hodin vstát
držet hubu, držet basu
najednou žjišťuješ, že je ti 50."


bandzone.cz/kuntakinte
kaschorroswiciados.bandcamp.com
  1. KUNTA KINTE - Život není kriminál
  2. KUNTA KINTE - Vrať mě do hrobu
  3. KUNTA KINTE - Žlutej mor
  4. KUNTA KINTE - Ne, tam moje pole
  5. KUNTA KINTE - Den, kdy zemřel poslední člověk
  6. KUNTA KINTE - Countryo
  1. KASCHORROS WICIADOS - Sem Klasse
  2. KASCHORROS WICIADOS - Distime
  3. KASCHORROS WICIADOS - Abuso
  4. KASCHORROS WICIADOS - H-orange

Táto recenzia už bola zobrazená 573 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: K+2+C
TEXT:


 #7009 drrrro   napí­sal/a 22.10.2016 11:15:13
Dovolím si takto upozorniť na koncert Kunta Kinte v Košicovciach http://collosseum.sk/shows/1479
 #6785 Jenda KK oibendl@seznam.cz   napí­sal/a 29.03.2016 19:21:23
Zdarec!
Děkujeme za velmi pozitivní recenzy. Rád bych ti poslal ten náš demáč. Napiš mi prosím adresu.
Díkes, Jenda KK
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
27.03. 20:32
Mišo Štich: Keď sme pri tých fanzinoch, kamoš Maťo naskenoval starý zin kapely NAŠROT:
https://zberatelp.blogspot.com/2020_03_25_archive.html .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

27.03. 19:27
Deadbush: Mišo ty si Boh!!:) vďaka všetkým undergroundovým fanatikom v tomto vesmíre,a pome čítať... >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
27.03. 10:39
Mišo Štich: Ahoj Deadbush.
Mám kompletne odfotené dve čísla fanzinu Revoltär, č. 1 (2003) a č.2 (2004). Nájdeš ich obe tu v tomto linku:
https://uploadfiles.io/xzavlpx1
Mám ešte aj č.6. Ak bude táto karanténa trvať ešte dlhý čas, tak je možné, že sa dostanem aj ku jeho odfoteniu, alebo oskenovaniu. Taktiež mám asi tri-štyri čísla fanzinu DIY Yourself. Inak možno ho má Mišo Mikšík, ktorý ho vydával, dakde v PC aj v Pdf. Skúsim mu napísať. M. .. >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)

26.03. 16:36
Deadbush: Naskenujte revoltär(všetko)a just do IT yorself,máte niekto?to bolo perfektné mega! >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:05
axc: dik Lichtle >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
26.03. 12:04
axc: biosfear bol super zin..zlate 90-2000roky >> Biosfear #7 / 2008 (archív zinov)
23.03. 19:00
Mišo Štich: Darujem (za poštovné) nejaké čísla zinu/novín SLUG AND LETTUCE, konkrétne č. 65 a č. 84.

Info tu: http://muzika-komunika.blogspot.com/2018/06/slug-and-lettuce-fanzine-some-copies.html .. >> (guestbook)

21.03. 18:02
Richťo: Zo zbierky predávam staršie raritné ziny zo zahraničia. V dobrom stave.
REASON TO BELIEVE -D.I.Y. Hardcore Punk Zine #5, #4, #9, #1, #3, #?, Anglická odpoveď na legendárny HEARTATTACK fanzine. Kopec stĺpčekov , recenzií, reklám, úvah, zaujímavých článkov zo scény (squaty, eko, atd..) a samozrejme rozhovory s kapelami.Počet strán sa líši od čísla k číslu, ale je to taký velký zošit.Cena za kus 4€. (pre bližšie info píšte)
JOIN KAO - podobne ako REASON TO BELIEVE - velmi kvalitný časák s celosvetovým záberom - tentokrát z Dánska. Písaný v angličtine. Vo lemi dobrom stave sú k dispozícii #8,#7,#6,#5,#4,cena za kus 3€ (pre bližšie info píšte)
AVERSION legendárny plátok z Bradfordu. Klasický formát A5, kvalitná tlač. Vo vinikajúcom stave.
K dispozícii #5(rok 1997 - fleas and Lice,State Of Filth, Croatia scene report, Detestation atd 18 stran), #4 (rok 1996 State of Filth, Code 13, Spain scene report atd. 18 stran) cena 3€ za kus.
SCREAMINGLY TYPHON #2 Velmi pekne graficky spracovaný anglicky písany fanzin z Grécka A5. kapely Guts Pie Earshot, DOOM, Unhinged, Graue Zellen,1 in 12 Club, Schlossli Squat atd. Cena 3€
RIPPING TRASH #20 kultový fanzin z anglicka. A5. Rok 2000. Warsore, Trottel, Distopia, Pizda Materina, atd, atd... cena 3€ Pokial máte nejaké otázky kludne mi napíšte. richtárik.radovan74@gmail. com .. >> (guestbook)

17.03. 16:38
Balki: Aha tak to mi nedoslo :D >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)
17.03. 16:28
adrik: Balki: To nie je hodnotenie, ale piaty album z piatich (ak si pozrieš staré recenzie na Davovky). >> DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.64%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.01%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.95%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.66%]
Mne varí mama

[60/19.74%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com