PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


KUNTA KINTE / KASCHORROS WICIADOS 7" (recenzia)
Popes ass
KUNTA KINTE = u nás úplne neznáme slovné spojenie, čo je veliká škoda! Za počúvania tejto bandy odporúčam čítať rozhovor v poslednom Noise masterovi. Ešte minulý rok v apríli vydali spoločný split sedempalec s ešte neznámejšou kapelkou KASCHORROS WICIADOS z malej rakúskej obce Kufstein, ktorá sa nachádza pod Mníchovom. Dobrý marketingový ťah, ale na to sa v panku nehrá. Áno, ďalší tuctový český krastový kolovrátok (Julo, pozdravujem ťa!) s čiernobielym obalom, ktorých sa v každom distre povaľujú stovky a stovky. Lenže sa stavím, že sa pri prehrabovaní metrov a metrov dosiek aspoň na chvíľu zastavíš pri tomto čiernobielom výtvore. Namiesto obalu je totiž látka na nášivky a na nej sieťotlačou potlačené logá KK a KW. Chválim! To museli byť po nociach nekonečné brigády. Vo vnútri je už všetko, čo má doska obsahovať: dve inserty o veľkosti sedmičky s infom a kolážami od oboch kapiel, od KK je tu samostatný farebný áštvorkový texťák s prekladmi do angličtiny a maďarčiny a s históriou kapely a ešte jeden papierik s logami labelov (13!). A samozrejme čierna doska. Poďme na KUNTA KINTE! Rozmýšľam, kedy naposledy som mal zapnutý tak hlučný mixér. Dve gitary, dva spevy a brutálny raw punkový kravál. Toto je garážovka as fuck. V tomto mlynčeku sa melú asi všetky podžánre tejto podzemnej muziky. Klepačky, bordel, ale aj ten spomínaný kolovrátkový dbeat v štýle ďalších žižkovských vŕzgačoch KRUGER. Zvuky gitár sú mocné a hlasivky Jendy a Tuda ešte mocnejšie, takže z toho nakoniec vyliezla slušná hluková lobotómia. Ono to má byť naschvál také bordeloidné. Demo som síce nepočul, ale ak je to ešte väčší chaos, tak díky pekne, moju adresu od niekoho zoženiete :D Texty klasika, ako si vážime čas, ktorý nám bol pridelený a planétu, ktorú sme zdedili. Čo znamená KASCHORROS WICIADOS neviem, o čom spievajú tiež nie, ale aspoň počujem, čo hrajú. Oproti KK sa tempo mierne spomalí. Aj keď je to nadupané, má to drive, možno menej tých zborových vokálov a v muzike sa mieša hard core punk s thrashom, nejako to nemá šťavu. Veľmi vzdialene mi to pripomína RAPSOD alebo STOLEN LIVES, možno ešte z väčšej diaľky the SHINING alebo D.F.C, len tu z reprákov nepočujem, o čom sa točí. Na koncerte si viem pod touto kapelou predstaviť divoký kotol ľudí, no po KK je to z asfaltu celkom priemer, ale nie až tak zlé, ako to tu vyznelo.

"Dobrovolná krádež volného času
každý den na povel v 6 hodin vstát
držet hubu, držet basu
najednou žjišťuješ, že je ti 50."


bandzone.cz/kuntakinte
kaschorroswiciados.bandcamp.com
  1. KUNTA KINTE - Život není kriminál
  2. KUNTA KINTE - Vrať mě do hrobu
  3. KUNTA KINTE - Žlutej mor
  4. KUNTA KINTE - Ne, tam moje pole
  5. KUNTA KINTE - Den, kdy zemřel poslední člověk
  6. KUNTA KINTE - Countryo
  1. KASCHORROS WICIADOS - Sem Klasse
  2. KASCHORROS WICIADOS - Distime
  3. KASCHORROS WICIADOS - Abuso
  4. KASCHORROS WICIADOS - H-orange

Táto recenzia už bola zobrazená 530 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 2

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+P+H
TEXT:


 #7009 drrrro   napísal/a 22.10.2016 11:15:13
Dovolím si takto upozorniť na koncert Kunta Kinte v Košicovciach http://collosseum.sk/shows/1479
 #6785 Jenda KK oibendl@seznam.cz   napísal/a 29.03.2016 19:21:23
Zdarec!
Děkujeme za velmi pozitivní recenzy. Rád bych ti poslal ten náš demáč. Napiš mi prosím adresu.
Díkes, Jenda KK
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...