PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 20.10.2017 - 21.10.2017
DAWN RAY´D (UK), SEE YOU IN HELL (CZ), ROZPOR (SK), LÁJE (CZ), ROSA PARKS (CZ), APOLITA (CZ), L´ANIMA LIBERA (CZ), PROTI SRSTI (SK), SAMORAST (SK), RIGHT TO KILL (SK), ZOZOO (SK), ALEA IACTA EST (SK)

Trenčín , Lúč / Býk

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

BRÜNNER TODESMARSCH - LEGÁLNÍ LÁGRY, ILEGÁLNÍ LIDÉ (PHOBIA)
9.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BRASS, HEDKS, LCF (15.10.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JEDINÁ MOŽNOSŤ

NAJNOVŠÍ REPORT:
DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC (13.10.2017, Lučenec, Slimák)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
E!E 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











EXSXMX - E.S.M. CD (recenzia)
Napalmed
Niekedy sa mi zdá, že tých päť hlukových fanatikov v Česko-slovensku robí hluk len pre seba a nadšene si ho vymieňajú medzi sebou. Sem tam spravia nejakú kolaboráciu, ktorú nikto nechápe a vo všedné dni si zase hučia samy doma. Noise core je pre mňa v pohode, hlavne naživo je to aj sranda, ale počúvať dobrovoľne cudzí hluk, keď je ho cez deň všade dosť naokolo? Na to musíš byť naozaj riadne uletená nátura alebo mať po kokot času. Ja som si ten čas našiel a poctivo si to celé vypočul! Štvrtý album nojzového revivalu EINE STUNDE MERZBAUTEN (na tomto CD ako ExSxMx), ktorá vznikla na troskách NAPALMED, obsahuje päť rozdielnych kompozícii. V tej prvej sa zvučia husle s nejakým motorovým podmazom, ktorý na začiatku znie ako afterpárty po fazuľovom festivale, potom štartovanie dvojplošníka, ktorý je už pár rokov na odpis alebo ako bombardovanie Drážďan ´45, až sa oba elementy po čase kus zohrajú a vytvárajú spolu orchestrálno - motorovú kakofóniu. Až 42 minútová dvojka zahrňuje rezký saxofón a prestrelku rôznych kovových pazvukov a úderov. Žeby nejaký živák zo železiární? Keby bol ten sax ešte viac v popredí, tak by mal v istých častiach sfleku nábeh na zvučky pre nejaké nízkorozpočtové seriály, ktoré sa odohrávajú na predmestí a každý má aspoň desať sérií. Samozrejme sa v nich v posteli spoločne vystriedajú všetci účinkujúci. A keď seriál skončí, je to zase len také cvičenie stupníc a oktáv. Trojka a zase husle. Na začiatku len brnkanie, potom sa to letmo rozbehne a zaznie aj nejaká tá melódia. A k nim nejaký čudný monotónny elektromotorový podmaz. Skúška leteckých motorov. Track číslo štyri je postapokalyptické scifi psycho zase so ságom. Ale popri ňom to v reprákoch hučí, píska a buble oveľa viac ako u predošlých kompozícii. Asi najživšia skladba. A skrytá päťka v sebe skrýva audio onaniu s potenciometrami a frekvenciami, bohužiaľ bez nejakého zaujímavého hudobného doprovodu. Chválim zapojenie skutočných nástrojov, aspoň to nie je také monotónne, skladby sa možno mohli osekať na menšiu minutáž. Tentoraz dosť jednoduché prevedenie, ktoré ku mne šlo na dvakrát.

bandzone.cz/merzbauten
  1. Evu svrbí míca
  2. Elementary school mamlases
  3. Emen stahl moon
  4. Echte schlechte madhausen
  5. Electro save mode

Táto recenzia už bola zobrazená 217 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+4+D
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 21:48
Wrbo: Všetky čo sú zat .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
včera 07:24
Elramon: Dpc wrbo, to je .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
18.10. 14:20
drrrrrro: Ja som sa raz ta >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
18.10. 13:50
redo: to ja som to vzd >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
17.10. 15:27
fog: ked rapperi vonk >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)

ANKETA:
Tlačíš si naskenované staré fanziny zo stránky?

[87/32.34%]
Tlačím, dobrá práca!

[119/44.24%]
Iba čítam

[38/14.13%]
Nestíham to všetko

[25/9.29%]
Staré ziny ma nezaujímajú


Počet hlasov: 269


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...