PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


FINAL EXIT - MIDDLE AGED STINKING COWBOYS 7" (recenzia)
The child with no name
Reku, že napíšem recenziu na 7" FINAL EXIT. Myslela som to zo srandy, ale Boss to zobral vážne, tak tu sú nejaké výplodné postrehy k poslednej nahrávke tejto dvojčlennej bandičky z krajiny vychádzajúceho slnka. Začína to až romanticky načo si hovorím toto je čo? Veď to je pecka! Asi sa jeden z pánov rozišiel s priateľkou, že taká sentimentalita. Neboj sa, netrvá to dlho a už sa ozýva: blaaaaa arrrghhhhh uuufff gghaaa kraaaaa waaac grrrhaaa ááárrgghhhh. Kreativite sa medze nekladú, medzi skladbami sú pasáže z reklamy na Relax, heavy metal ranných 80-tych rokov a všetko čo sa ti možno ani v tom najhoršolepšom sne nesnívalo. O tom, že Japonci sú v týchto štýloch varení-pečení je známe a takýto je aj tento 7". Zahľadená čumím do blba a užívam si tieto už vyššie spomínané sentimentálne pasáže, kde ma neskôr čaká rýchlejšia a jebnutejšia časť, ktorú neviem ako mám opísať. To sa musí len vypočuť. Predstavila som si ako sa oproti sebe stretnú Beatrix s Yakuzou vo filme Kill Bill a dotoho im začne hrať FINAL EXIT. Fakt by asi nevedeli, čo majú robiť. Usmievať sa? Killovať sa? Zájsť na teplé saké? Pamätám sa ako raz miestny neDJ na vinylovej pankotéke pustil LE SCRAWL, kde vybehla taká partička trsať, a keď zahučali nezrozumiteľné bláboly z reprákov, divne na seba pozreli nechapajúc čo sa deje a zdrhli preč. My pred FINAL EXIT neutekáme, páči sa mi tá rozmanitosť čo všetko sa dá. V prílohe je pekný farebný plagát s dvoma hľadanými cowboys. Môžeš si to nalepiť na wc, ozaj lepí si to ešte niekto? Final exit na hrad!

finalexit.bandcamp.com
  1. Theme of middle aged stinking cowboys
  2. Mouton
  3. Eat italian or die!
  4. Let the cheesy smell
  5. Seat of middle aged stinking cowboys

Táto recenzia už bola zobrazená 367 krát!
 Autor: Dankita
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: G+O+X
TEXT:


 #7081 Spikey   napí­sal/a 09.12.2016 19:19:50
Anoo :) viac recenzii od Danky
 #7078 drrrrro   napí­sal/a 08.12.2016 21:37:06
Superecka! Mňa FINAL EXIT jaksi dosť dlho obchádzalo. Kúpil som si zo zvedavosti ich kazetu Another (s)hits of old vinyls, a teda som vo veľmi príjemnom šoku.
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)


ANKETA:
Slovenský UG vinyl roku pána 2019?

[0/0%]
BRAŇO ALEX - This is punkrock from Transylvania 12"

[0/0%]
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

[1/33.33%]
FYASCO - Kurva to je tlak / Nech žije smrť! 7"

[0/0%]
HAPPY COCKS - We don´t need anything special 12"

[0/0%]
PIVNICA - Fragmenty 12"

[2/66.67%]
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

[0/0%]
SLOBODNÁ EURÓPA - Trojka 12"


PoČet hlasov: 3


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com