PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.11.2019 - 23.11.2019
Nö fest:
VOLE (CZ), ROST (Rakúsko), CTIB (CZ), LUTRA (SK), AHOJ (SK), IMCRIMINATE (SK), FAT (SK), ĎAS (SK), VLOČKA (SK)
aterparty: STRAPATÝ & DANISA, KVASO & SLUŠNÉ BABY SS

, Trangoška

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


FINAL EXIT - MIDDLE AGED STINKING COWBOYS 7" (recenzia)
The child with no name
Reku, že napíšem recenziu na 7" FINAL EXIT. Myslela som to zo srandy, ale Boss to zobral vážne, tak tu sú nejaké výplodné postrehy k poslednej nahrávke tejto dvojčlennej bandičky z krajiny vychádzajúceho slnka. Začína to až romanticky načo si hovorím toto je čo? Veď to je pecka! Asi sa jeden z pánov rozišiel s priateľkou, že taká sentimentalita. Neboj sa, netrvá to dlho a už sa ozýva: blaaaaa arrrghhhhh uuufff gghaaa kraaaaa waaac grrrhaaa ááárrgghhhh. Kreativite sa medze nekladú, medzi skladbami sú pasáže z reklamy na Relax, heavy metal ranných 80-tych rokov a všetko čo sa ti možno ani v tom najhoršolepšom sne nesnívalo. O tom, že Japonci sú v týchto štýloch varení-pečení je známe a takýto je aj tento 7". Zahľadená čumím do blba a užívam si tieto už vyššie spomínané sentimentálne pasáže, kde ma neskôr čaká rýchlejšia a jebnutejšia časť, ktorú neviem ako mám opísať. To sa musí len vypočuť. Predstavila som si ako sa oproti sebe stretnú Beatrix s Yakuzou vo filme Kill Bill a dotoho im začne hrať FINAL EXIT. Fakt by asi nevedeli, čo majú robiť. Usmievať sa? Killovať sa? Zájsť na teplé saké? Pamätám sa ako raz miestny neDJ na vinylovej pankotéke pustil LE SCRAWL, kde vybehla taká partička trsať, a keď zahučali nezrozumiteľné bláboly z reprákov, divne na seba pozreli nechapajúc čo sa deje a zdrhli preč. My pred FINAL EXIT neutekáme, páči sa mi tá rozmanitosť čo všetko sa dá. V prílohe je pekný farebný plagát s dvoma hľadanými cowboys. Môžeš si to nalepiť na wc, ozaj lepí si to ešte niekto? Final exit na hrad!

finalexit.bandcamp.com
  1. Theme of middle aged stinking cowboys
  2. Mouton
  3. Eat italian or die!
  4. Let the cheesy smell
  5. Seat of middle aged stinking cowboys

Táto recenzia už bola zobrazená 348 krát!
 Autor: Dankita
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: M+6+N
TEXT:


 #7081 Spikey   napísal/a 09.12.2016 19:19:50
Anoo :) viac recenzii od Danky
 #7078 drrrrro   napísal/a 08.12.2016 21:37:06
Superecka! Mňa FINAL EXIT jaksi dosť dlho obchádzalo. Kúpil som si zo zvedavosti ich kazetu Another (s)hits of old vinyls, a teda som vo veľmi príjemnom šoku.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
14.11. 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...