PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 6.6.2020

THORWALD (SK), MENZES (SK)
benefit pre Collosseum

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
AHOJ, NULAJEDNANULANULA, ZMAR (1.3.2020, Žilina)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
VARUKERS / SICK ON THE BUS 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Brněnská vrtule #1 / 1991

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


THE BOYS - ODDS & SODS 12" (recenzia)
PHR
Dlho stratenákompilácia kapely the BOYS sa konečne dočakala reedície! Rocknrollové gitary, klávesy a melodické spevy sú pre túto kapelu poznávacím znamením. Na svoje si tak určite pride každý fanúšik kapiel z prvej britskej punkovej vlny, nakoľko sa jedná o veľmi vydarený počin. Album "Odds and sods" je reedíciou kompilácie nevydaných piesní, o ktorú sa v roku 1990 postaral Campino z nemeckých DIE TOTEN HOSEN. Súčasťou albumu je plagát, ktorý poslucháčov upozorňuje na demá a slabšie zmixované nahrávky. Každý, kto si potrpí na super mega ultračistý zvuk sa tejto informácií asi nepoteší, ale tí z vás, ktorí s nadšením obľubujete jemne špinavší zvuk budete mať určite radosť. Súčasťou albumu sú okrem štrnástich piesné aj krátke rádioupútavky na ich v poradí druhý album "Alternative chartbusters".
Album otvára rocknrollovka "Walk my dog", po ktorej nasleduje parádny narcistický text piesne "I love me". Od sebalásky prechádzajú k svojmu ženskému ideálu v piesni "Mummy". Skladba "Gardengang" je pomalšia záležitosť, doprevádzaná veselým popiskovním. Pri piesni "SAP" sa síce nedočkáme žiadneho dramatického zrýchlenia, ale netreba zúfať, pretože skladba "We´re all crazy" je o to svižnejšia pieseň s naozaj chytľavým refrénom. K záveru the BOYS opäť spomaľujú s piesňou "Pick me up". Druhú stranu platne otváramelodická hitovka "Jimmy Brown", po ktorej nasleduje pomalý slaďák "You can give it". Po najpomalšej skladbe albumu nasleduje pomalšia demonahrávka "Flash", ktorú so svojimi blues rocknrollovými gitarami vystrieda pieseň "Dressed yo kill". Pieseň "Oyoyo" predstavuje zaujímavú kombináciu vokálov a bicích doprevádzaných atmosférou džungle. Parádny refrén skladby "Flies" vás opäť skvelo nakopne. Platňu ukončuje pieseň "Little runaround", ktorá sa objavila na ich radovom albume "The boys only".
Platňa "Odds and sods" vám nebude zapadať prachom, a preto by nemala chýbať v v zbierke každého fanúšika.

theboys.co.uk
  1. Walk my dog
  2. I love me
  3. Mummy
  4. Garden gang
  5. SAP
  6. We´re all crazy
  7. Pick me up
  8. Jimmy Brown
  9. You can give it
  10. Flash
  11. Dressed to kill
  12. Oyoyo
  13. Flies
  14. Little runaround

Táto recenzia už bola zobrazená 296 krát!
 Autor: Rišo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: X+P+E
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)

18.05. 09:27
supelak: fajne, fajne..lem oprav prosim odkaz na medication time >> (novinka)
14.04. 19:03
axc: Mám na vymenu 7" Siviilimurha - Tolkuton Tuho -ak by niekdo xcel >> (guestbook)
11.04. 01:16
Cibazoll: "Táto recenzia už bola zobrazená 666 krát!" >> RAPSÖD / PRŮMYSLOVÁ SMRT 7" (recenzia)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.56%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.26%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.93%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[78/25.57%]
Mne varí mama

[60/19.67%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 305


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com