Pozývame:


So 23.10.2021
Brno @ Sibíř

ADACTA (SK), BLUES FOR THE RED SUN (CZ), LEZOK (CZ), MORKHIMMEL (CZ), MŮRA (CZ), NARCOSA (CZ), SEKEROMLAT (CZ), TUMMO
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

SAME RIVER TWICE, LAKKA, LÁJE, BAESTIEN (16.10.2021, Brno @ Vegalité)

Najnovší rozhovor:

Bilbo (MARHULE, KÝBEL MAČIEK, MATEJ TÁLE): "Hudba je jedna z vecí, ktoré mám pocit, že by som robiť mal."

Najnovší report:

KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X (14.9.2021, Banská Bystrica @ Kaktus)

Najnovšia recenzia:

SNAGG - Disgust of self recognition MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Setkání svobodných duší 2021

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


THE BOYS - ODDS & SODS 12"

Autor: Rišo | Počet videní: 408

PHR
Dlho stratenákompilácia kapely the BOYS sa konečne dočakala reedície! Rocknrollové gitary, klávesy a melodické spevy sú pre túto kapelu poznávacím znamením. Na svoje si tak určite pride každý fanúšik kapiel z prvej britskej punkovej vlny, nakoľko sa jedná o veľmi vydarený počin. Album "Odds and sods" je reedíciou kompilácie nevydaných piesní, o ktorú sa v roku 1990 postaral Campino z nemeckých DIE TOTEN HOSEN. Súčasťou albumu je plagát, ktorý poslucháčov upozorňuje na demá a slabšie zmixované nahrávky. Každý, kto si potrpí na super mega ultračistý zvuk sa tejto informácií asi nepoteší, ale tí z vás, ktorí s nadšením obľubujete jemne špinavší zvuk budete mať určite radosť. Súčasťou albumu sú okrem štrnástich piesné aj krátke rádioupútavky na ich v poradí druhý album "Alternative chartbusters".
Album otvára rocknrollovka "Walk my dog", po ktorej nasleduje parádny narcistický text piesne "I love me". Od sebalásky prechádzajú k svojmu ženskému ideálu v piesni "Mummy". Skladba "Gardengang" je pomalšia záležitosť, doprevádzaná veselým popiskovním. Pri piesni "SAP" sa síce nedočkáme žiadneho dramatického zrýchlenia, ale netreba zúfať, pretože skladba "We´re all crazy" je o to svižnejšia pieseň s naozaj chytľavým refrénom. K záveru the BOYS opäť spomaľujú s piesňou "Pick me up". Druhú stranu platne otváramelodická hitovka "Jimmy Brown", po ktorej nasleduje pomalý slaďák "You can give it". Po najpomalšej skladbe albumu nasleduje pomalšia demonahrávka "Flash", ktorú so svojimi blues rocknrollovými gitarami vystrieda pieseň "Dressed yo kill". Pieseň "Oyoyo" predstavuje zaujímavú kombináciu vokálov a bicích doprevádzaných atmosférou džungle. Parádny refrén skladby "Flies" vás opäť skvelo nakopne. Platňu ukončuje pieseň "Little runaround", ktorá sa objavila na ich radovom albume "The boys only".
Platňa "Odds and sods" vám nebude zapadať prachom, a preto by nemala chýbať v v zbierke každého fanúšika.

theboys.co.uk

  1. Walk my dog
  2. I love me
  3. Mummy
  4. Garden gang
  5. SAP
  6. We´re all crazy
  7. Pick me up
  8. Jimmy Brown
  9. You can give it
  10. Flash
  11. Dressed to kill
  12. Oyoyo
  13. Flies
  14. Little runaround

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: B+S+O

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

19.10. 09:22 Mišo Štich:


Dobrý názov, NERVY. Tak sa volala kapela v ktorej kedysi hral Maťo Ďurinda, Andrej Šeban, či Marián Greksa...
(novinka)

20.09. 19:21 kočo:


dík za pekné slová aj za pozvání! Len ešte treba spomenúť Tánine jedlo - to bol headliner večera!
14.9.2021 KAZOSTROJ, AHOJ, DIMENZIA X Banská Bystrica @ Kaktus (report)

14.09. 08:19 Elramon:


"covery zásadných punkrockových kapiel s novými textami, ktoré často predbehnú i originál" fakt? no menuj aspon dve
(novinka)

07.09. 10:11 fero:


Ďakujem Kočo za report.
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

28.08. 08:53 Wrbo:


To heavy metal ma nieco proti mne :-)
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

26.08. 09:25 Balki:


Ja nemozem pochopit, co mas proti heavy metalu :D
14.8.2021 ČAKAN, NAZI TAMPONS, TVOI POSTOI, YEARSBELOW, SAMORAST, FAJRONT, SISTEM ERORR Veľký Šariš @ Marakaňa (report)

23.08. 10:05 BoP:


Ahojte, koupim vinyly od Blood Brothers: Burn piano Island Burn and Crimes
DIKES
(guestbook)

19.08. 13:34 masskillah:


parádny report bro)
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

17.08. 11:18 fog:


fajny report brasko. ja ze cez vikend daco naklepem, ale nestihacka. tak uz vybaveno. tiptop
7.8.2021 AHOJ, WARGAME, TEUFELSMAUER, POOPIČNÝ STAV, SAMORAST x ZINTAER, the PUBLIC, FYASCO, POOPIČNÝ STAV, PARASITE DREAMS, MENTAL TENSION, OTRAS, VLOČKA, JPN akustika Sereď @ Kemping (report)

16.08. 16:06 Rado:


Stal ten gulas aspon za to? :D Inak tam hore maju aj celkom solidne ceny za pivko, alebo hociaky napoj ak si chcete dat. Vstupy chapem, vsak dajak sa na cestaky aspon musi vyzbierat, ale kde predavaju ..
25.7.2021 HEVER, OTRAS, BOOST Košice @ U Koňa (report)