PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


THE BOYS - ODDS & SODS 12" (recenzia)
PHR
Dlho stratenákompilácia kapely the BOYS sa konečne dočakala reedície! Rocknrollové gitary, klávesy a melodické spevy sú pre túto kapelu poznávacím znamením. Na svoje si tak určite pride každý fanúšik kapiel z prvej britskej punkovej vlny, nakoľko sa jedná o veľmi vydarený počin. Album "Odds and sods" je reedíciou kompilácie nevydaných piesní, o ktorú sa v roku 1990 postaral Campino z nemeckých DIE TOTEN HOSEN. Súčasťou albumu je plagát, ktorý poslucháčov upozorňuje na demá a slabšie zmixované nahrávky. Každý, kto si potrpí na super mega ultračistý zvuk sa tejto informácií asi nepoteší, ale tí z vás, ktorí s nadšením obľubujete jemne špinavší zvuk budete mať určite radosť. Súčasťou albumu sú okrem štrnástich piesné aj krátke rádioupútavky na ich v poradí druhý album "Alternative chartbusters".
Album otvára rocknrollovka "Walk my dog", po ktorej nasleduje parádny narcistický text piesne "I love me". Od sebalásky prechádzajú k svojmu ženskému ideálu v piesni "Mummy". Skladba "Gardengang" je pomalšia záležitosť, doprevádzaná veselým popiskovním. Pri piesni "SAP" sa síce nedočkáme žiadneho dramatického zrýchlenia, ale netreba zúfať, pretože skladba "We´re all crazy" je o to svižnejšia pieseň s naozaj chytľavým refrénom. K záveru the BOYS opäť spomaľujú s piesňou "Pick me up". Druhú stranu platne otváramelodická hitovka "Jimmy Brown", po ktorej nasleduje pomalý slaďák "You can give it". Po najpomalšej skladbe albumu nasleduje pomalšia demonahrávka "Flash", ktorú so svojimi blues rocknrollovými gitarami vystrieda pieseň "Dressed yo kill". Pieseň "Oyoyo" predstavuje zaujímavú kombináciu vokálov a bicích doprevádzaných atmosférou džungle. Parádny refrén skladby "Flies" vás opäť skvelo nakopne. Platňu ukončuje pieseň "Little runaround", ktorá sa objavila na ich radovom albume "The boys only".
Platňa "Odds and sods" vám nebude zapadať prachom, a preto by nemala chýbať v v zbierke každého fanúšika.

theboys.co.uk
  1. Walk my dog
  2. I love me
  3. Mummy
  4. Garden gang
  5. SAP
  6. We´re all crazy
  7. Pick me up
  8. Jimmy Brown
  9. You can give it
  10. Flash
  11. Dressed to kill
  12. Oyoyo
  13. Flies
  14. Little runaround

Táto recenzia už bola zobrazená 267 krát!
 Autor: Rišo
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+H+Q
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[262/91.93%]
Má!

[12/4.21%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.7%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[9/3.16%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 285

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...