PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 20.10.2017 - 21.10.2017
DAWN RAY´D (UK), SEE YOU IN HELL (CZ), ROZPOR (SK), LÁJE (CZ), ROSA PARKS (CZ), APOLITA (CZ), L´ANIMA LIBERA (CZ), PROTI SRSTI (SK), SAMORAST (SK), RIGHT TO KILL (SK), ZOZOO (SK), ALEA IACTA EST (SK)

Trenčín , Lúč / Býk

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

BRÜNNER TODESMARSCH - LEGÁLNÍ LÁGRY, ILEGÁLNÍ LIDÉ (PHOBIA)
9.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BRASS, HEDKS, LCF (15.10.2017, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JEDINÁ MOŽNOSŤ

NAJNOVŠÍ REPORT:
DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC (13.10.2017, Lučenec, Slimák)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
E!E 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
V úzkostnej depresii vzbury

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Express your feelings #10 / KAZ #5 / 0

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Echt kapustnica











EE ES EM - BYLONEBYLORYBANARUBY CD (recenzia)
DIY
Piaty cirkus EINE STUNDE MERZBAUTEN (dnes aka eE eS eM) nesie názov "ByloNebyloRybaNaruby" a je rozdelený na dve polovice. Prvá je živákom z pražského klubu Rybanaruby, na druhej je rovnaký materiál, ale tentoraz zo štúdia. Syntetizátor, efekty, saxofón a kopa neupratateľného bordelu. Človek v tom celom zázname môže akurát tak hľadať zvuky, ktoré kedysi počul alebo mu niečo pripomínajú. Nič iné mu neostáva. To hrabanie je celkom úsmevná činnosť, pretože každý tam bude počuť úplne niečo iné a zo svojho života a spomienok vydoluje zase len iné veci. Ja by som ten živák priradil k druhej polovici 20-teho storočia. Nie hudobne, efektami a inými vychytávkami, ale skôr inšpiráciou. Tento podmaz by mohol poslúžiť nejakému postrihanému a zrýchlenému dokumentu o zhone v "dnešnej modernej dobe", natočenom niekde za hlbokého socializmu. Doprava na rušnej ulici, zrýchlené autá na ceste, naokolo bleskom prebehne električka (chýba mi tam jej cinganie) a sem tam pustia cez prechod aj ľudí s tromi farbami kabátov (ale dominuje farba šedá). Ďalší strih by mohol byť na vypúšťanie raketoplánov do vesmíru, na malú chvíľku by sa tam mohol mihnúť aj vznášajúci kozmonaut. Späť na zem, deti naháňajú autíčka na poslednom modeli pretekárskej autodráhy z Tuzexu, mamka im v kuchyni pripravuje na takmer nepočuteľnom mixéri ETA olovrant a otecko po mimoriadnej sobotňajšej šichte v továrni pozerá starého Nosferatua a z čiernobieleho akvária vo výškach hučí orgánové intro. Titulky a pokračovanie sa plánuje až v ďalšej päťročnici. Druhá časť živáku je vlastne jeho pokračovanie, ale viac sa v ňom mrví a šuští. Haha a na konci tomu ľudia normálne tieskajú. Štúdiovka je rozdelená do 97 krátkych kompozícii. Porovnávať všetky party a noty s predošlou nahrávkou nemá asi zmysel, ale zhruba je to podobné. Akurát, že je to až príliš umelé a čisté, zato viac vyniknú rôzne gombíky a efekty. Ako obal CD slúži poskladaná áštvorka, ktorá bola zlepená rybyčkou. A jeho motív je tiež v pohode (pre podpichovačov - 88. song má názov "NaziFunksPunkOff!"). Požičiam si k obalu ešte jeden komentár z inej recenzie: "A já si celou recenzi myslel, že jsou na obalu ženské nohy v punčochách :D" Haha, celkom sranda. Myslím si, že čoskoro sa dočkáme ďalšej zábavky od tejto hlučnej partičky.

bandzone.cz/merzbauten
  1. LiveAtRybaNaruby
  2. JsouDveVeciNaSveteCoSmrdiJakoRybaAJednoJeRyba

Táto recenzia už bola zobrazená 286 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 3.5

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: W+1+E
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 21:48
Wrbo: Všetky čo sú zat .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
včera 07:24
Elramon: Dpc wrbo, to je .. >> JEDINÁ MOŽNOSŤ (rozhovor)
18.10. 14:20
drrrrrro: Ja som sa raz ta >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
18.10. 13:50
redo: to ja som to vzd >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)
17.10. 15:27
fog: ked rapperi vonk >> 13.10.2017 DÁŠA FON FĽAŠA, ANTISOCIAL SKILLS, the PUBLIC Lučenec, Slimák (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[151/90.96%]
Má!

[8/4.82%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[1/0.6%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[6/3.61%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 166


Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2017 ...