PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


BROKEN DEAD - EXTENT OF PAIN CD (recenzia)
DIY
Na severozápade Spojených štátov takmer na pobreží Pacifiku sa v meste Eugene v štáte Oregon ukrýva nová krastová bomba menom BROKEN DEAD. Ich debut "Extent of pain", ktorý nahrávali v apríli tohto roku, zatiaľ vyšiel iba na tomto voňavom digipacku. Dúfam, že sa chystá aj vinylová verzia, pretože za poslednú dobu ma tak nedostala žiadna iná americká kapela ako je práve táto štvorica zložená z dvoch dievčat a dvoch týpkov. Naposledy možno APPALACHIAN TERROR UNIT, ale to je už doba. Album je venovaný bývalej bubeníčke Minerve, Amandinej sestre, ktorá obstaráva gitaru a mikrofón, ale ako tak pozerám na podobnosť s Karen, ktorá obsluhuje basu, ruku do ohňa by som za to nedal, že všetky tri boli sestry. Toľko z prvej série oregonského Dallasu. Pevne verím, že sa už píše scenár pre ďalšie časti. Ale k muzike. Osem skladieb fakt premakaného crust core. Neviem sa dopátrať, či aj predtým niekto z kapely hral v nejakej kapele, ale v tejto ich "novej" je všetko: brutálne tempo, miestami až kobercový nálet, vymakané riffy aj vyhrávky, poriadny vrieskot alebo pomalé temné party, ktoré nenudia, naopak sa približujú až k NAUSEE, a to ja môžem. Silne emotívne, ale nasrané zároveň. A zažratá špina! Neviem čomu sa čudujem, žiť v dnešnom Trumpovom policajnom štáte, asi som z toho rovnako na prášky. V textoch sa riešia väčšinou osobné veci a stavy myslí, ale je to samá temnota, utrpenie, únava, ilúzia versus realita, podriadenie sa tomuto skurvenému svetu, pokrytectvo bohatých alebo neschoponosť pozrieť pravde do očí. Práve ma prešla dobrá nálada. "Love is a crime, hate is divine, why am I not surprised? The blood that´s been shed in the name of your god is enough to prove who is sick. I will never repent, can´t forgive me for something I´ll never fucking regret." Všetky nájdeš v priloženej brožúrke s temnou grafikou, na ktorej sa podieľali všetci členovia, takže máš tam znázornené rôzne druhy krastu. Až na ten čiarový kód (bohužiaľ žiadne 666161666) úplne super. Obetuj to jedno kliknutie a skús si to vypočuť, podľa mňa o tejto kapele ešte budeme počuť, keď pôjdu na turné do Európy a vtedy si možno spomenieš, že si ich počul, keď ich ešte nikto nepoznal ani v ich rodnej krajine a vtedy budeš frajer haha.

brokendead1.bandcamp.com
  1. Down and out
  2. Extent of pain
  3. Grand illusion
  4. It´s your loss
  5. Surrender to subsist
  6. Hate is divine
  7. Cycle of addiction
  8. Lifetime of heartache

Táto recenzia už bola zobrazená 344 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+E+W
TEXT:


 #7288 Peťa http://abackdistrorecords.blogspot.com  napí­sal/a 11.12.2017 00:40:58
Taky mi posílaly jejich CD do distra, shánějí labely na vydání LP této nahrávky, je to fajn kapela, na druhou stranu to zas taková bomba úplně není... V budoucnu prý plánují evropské turné, tak uvidíme jak to dopadne.
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com