PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


MALCONTENT 7" (recenzia)
Phobia records
Tu Ahmed z kalifátu كارباثيان، روسيا. Vyhlasujem vojnu všetkým disbeatovým bezvercom a crustovým rúhačom! Kolovrátok do každej rodiny! Právo prvej platne DISCHARGE! Predpovedám, že MALCONTENT u nás nebude masová záležitosť. Geograficky by to klapnúť mohlo (Švédsko), hudobne tiež, (v kapele členovia AVSKUM, DISSEKERAD, MAKABERT FYND, KAKAFONI, the NATURE alebo HELLKONTROLL), ale na konte majú len jeden trojskladový sedempalec. Či šlo len o jednorázový projekt, alebo táto kapela v tichosti (dobre, v tichosti asi nie) vyčkáva kdesi v podzemí, aby na nás v budúcnosti zaútočila raketami zem - sluch? Ťažko povedať. Čierny asfalt skrýva tri skladby na 45 rpm. Dokopy slabých šesť minút bordeľu. Dnes žiadne mixéry ani zbíjačky, ale aj tak je to hluk as fuck. Dbeat crust hardcoreovejšieho strihu s pankovým fílingom a vypitým vokálom, ktorý svojim tempom ide na istotu. Nie je to nič prevratné, ale ani hrôza. Na áčku je najdlhší song "A conclave of connivers" s pomalou pauzou v strede a kvílivými gitarami a lá policajné sirény. To sa mi páči. Dvojka na béčku "Passivitet" je spievaná po švédsky Tiinou a je to ako keby skladba od kapely z vedľajšej skúšobne. Úplná pankovica s klasickými ničnevidímničnepočujemničnehovorím riffmi. Trojka "Millenial fucker" je už opäť tankodróm, kde kapela zo seba vytrasie aj poslednú kvapku lacného hypermarketového piva. Ra da da da dá! Uaaá! Artwork je fasa, vylepím ho niekde na nástenku a budem sledovať, čo sa bude diať. Vo vnútri informácie o nahrávke, texty a nejaké kresbičky. Že by som pohľadal svoje kresby z prípravky a budem ich predávať kapelám do búkletov. Vyšlo len v 200 kusovom náklade, u koho iného ako na Phobia records.
Crust akhbar!

phobiarecords.bandcamp.com/album/malcontent-s-t-ep
  1. A conclave of connivers
  2. Passivitet
  3. Millenial fucker

Táto recenzia už bola zobrazená 201 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+B+N
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com