PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 16.11.2019
ČISTÁ RYŽA (SK), DECULTIVATE (SK), DVERE (SK), FAT (SK), KRAJNÉ ČIERNO (sK), PASSENGEROFSHIT (Austrália), THERAPIST (SK), URTICA (CZ), ...

Košice, Collosseum


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

THE WILDERNESS - III. (PHR)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
ITS EVERYONE ELSE, MAKATA-O (18.10.2019, Bardejov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
ONDREY ZINTAER, SUMA, SUPRAPHON FAMILY, SEDEM MINÚT STRACHU kolaborácia s ONDREY ZINTAER & NOITT, USNU?, ZABLOUDIL(A), NOITT, 3 ONANY BOYS, MASSOLA (1.11.2019, Sereď, New York)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


MALCONTENT 7" (recenzia)
Phobia records
Tu Ahmed z kalifátu كارباثيان، روسيا. Vyhlasujem vojnu všetkým disbeatovým bezvercom a crustovým rúhačom! Kolovrátok do každej rodiny! Právo prvej platne DISCHARGE! Predpovedám, že MALCONTENT u nás nebude masová záležitosť. Geograficky by to klapnúť mohlo (Švédsko), hudobne tiež, (v kapele členovia AVSKUM, DISSEKERAD, MAKABERT FYND, KAKAFONI, the NATURE alebo HELLKONTROLL), ale na konte majú len jeden trojskladový sedempalec. Či šlo len o jednorázový projekt, alebo táto kapela v tichosti (dobre, v tichosti asi nie) vyčkáva kdesi v podzemí, aby na nás v budúcnosti zaútočila raketami zem - sluch? Ťažko povedať. Čierny asfalt skrýva tri skladby na 45 rpm. Dokopy slabých šesť minút bordeľu. Dnes žiadne mixéry ani zbíjačky, ale aj tak je to hluk as fuck. Dbeat crust hardcoreovejšieho strihu s pankovým fílingom a vypitým vokálom, ktorý svojim tempom ide na istotu. Nie je to nič prevratné, ale ani hrôza. Na áčku je najdlhší song "A conclave of connivers" s pomalou pauzou v strede a kvílivými gitarami a lá policajné sirény. To sa mi páči. Dvojka na béčku "Passivitet" je spievaná po švédsky Tiinou a je to ako keby skladba od kapely z vedľajšej skúšobne. Úplná pankovica s klasickými ničnevidímničnepočujemničnehovorím riffmi. Trojka "Millenial fucker" je už opäť tankodróm, kde kapela zo seba vytrasie aj poslednú kvapku lacného hypermarketového piva. Ra da da da dá! Uaaá! Artwork je fasa, vylepím ho niekde na nástenku a budem sledovať, čo sa bude diať. Vo vnútri informácie o nahrávke, texty a nejaké kresbičky. Že by som pohľadal svoje kresby z prípravky a budem ich predávať kapelám do búkletov. Vyšlo len v 200 kusovom náklade, u koho iného ako na Phobia records.
Crust akhbar!

phobiarecords.bandcamp.com/album/malcontent-s-t-ep
  1. A conclave of connivers
  2. Passivitet
  3. Millenial fucker

Táto recenzia už bola zobrazená 187 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+3+M
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 13:53
kočo: Davaj het! čakam >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
12.11. 09:43
Mravcohlav: Aktivny sme robi >> MRAVCOLEV - Popol MC (recenzia)
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/26.76%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[73/24.41%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.68%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[76/25.42%]
Mne varí mama

[59/19.73%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 299

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...