PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


WAARFACE - ACCEPTED AS TRUTH 7" (recenzia)
Phobia records
Dnes tu máme sedempalec od Amíkov WAARFACE. Ďalšia partia, ktorej tričká a nášivky uvidíš na každom druhom krasterovi kdekoľvek na tuzemskom koncerte. WAARFACE sú z texaského Austinu, majú na konte demo z roku 2013 a split 7" so Švédmi KRONISK MISANTROPI. Ich zatiaľ posledná nahrávka vyšla na malej sedempalcovej placke u Phobia records, tak isto ako aj spomínaný split. Prekvapenie? Obe vydania majú spoločné minimalistické prevedenie. Lepená kapsa a opečiatkované biele stredové etikety a vnútorný papierový sáčok. Nič viac. Žiaden papierik alebo aspoň xerox s textami, zostavou alebo iným infom vo vnútri. Nízkonákladový limit 200 kusov. Každá strana nesie po dve skladby dbeat hard core crustu s príjemne vytuneným zvukom. Neboj sa, toto je fakt len špička hlukového ľadovca. Celkovo je to dosť hymnovo poňaté. Štedrá išpirácia švédskym käng dbeatom, sóla lietajú jak na strelnici, skladby na seba nadväzujú, takže ani sekunda ticha nazmar. V niektorých riffoch to kapelu zaveje aj do metalu, alebo stenchcoreu, najmä záverečné pomalé vyhrávky dodávajú na brutalite. Posledná "Take it back" v tomto vyhráva na plnej čiare. Aj napriek tomu si to zachováva ksicht US crustových kapiel. Proste počuť, že to nie je chladné Švédsko alebo upršané Anglicko. Možno je to tým spevom? Ako celok je to viac prešpekulovanejšie a "uhladenejšie" ako predošlé nahrávky, ktoré boli surovejšie (mohli ste si zapisovať z basy tabulátory) a mali väčší ťah na bránku. Kým nebude ďalšia nahrávka, zatiaľ si musíme vystačiť s týmito niekoľkými skladbami.

waarface.bandcamp.com
  1. End this now
  2. Accepted as truth
  3. I am the shadow
  4. Take it back

Táto recenzia už bola zobrazená 268 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+B+I
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
24.02. 11:38
sludgehead: neviete niekto ci sa da kupit listok len na ten prvy den (streda)? >> (novinka)
20.02. 17:34
HCST: No hlavně do ČR zavítají Hetze. A nezbývá než doufat, že vystoupí i na nějakém pro takový námrd důstojném místě (rozuměn...díře) .. >> (novinka)
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl roku pána 2019?

[0/0%]
BRAŇO ALEX - This is punkrock from Transylvania 12"

[0/0%]
DAVOVÁ PSYCHÓZA - Emancipácia 12"

[1/33.33%]
FYASCO - Kurva to je tlak / Nech žije smrť! 7"

[0/0%]
HAPPY COCKS - We don´t need anything special 12"

[0/0%]
PIVNICA - Fragmenty 12"

[2/66.67%]
TENDENCIE - Nedajme šancu beznádeji zmariť naše životy 12"

[0/0%]
SLOBODNÁ EURÓPA - Trojka 12"


PoČet hlasov: 3


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com