PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 22.2.2019
CTIB (SK), JEŽIŠOVI PIVO NELEJ (SK), VLOČKA (SK), DISKOTERROR SS (SK)

Žilina, Hájovňa

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

WARCOLLAPSE - DESERT OF ASH LIMIT (INSANE SOCIETY)
16.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
BILLOW, INCRIMINATE, MÖBIUS, TORPUR (9.2.2019, Trnava)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Peter Balázs (P.I.N.A.)

NAJNOVŠÍ REPORT:
DVERE, NABOSOPOSKLE, INCRIMINATE (25.1.2019, Banská Bystrica, Kaktus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
FEROCIOUS X - Den grå sanningen E.P. 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Hardcore is coming fest

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Bariéra #6 / 2001

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











PUNKOMAT / KAZOSTROJ MC (recenzia)
DIY
Po vydarenom CD "Priemyselná skaza" som od Maroša aka KAZOSTROJ hneď vysomral aj jeho ďalšie vydanie. Split kazetu s nejakým PUNKOMATOM, zrejme tiež one man bandom. Kde začať? Tento útvar si dáva popis podomácky sfušovaný punk za dve koruny. A tam by som aj rád skončil, ale to by bola asi moc debilná recenzia. Väčšina piesní sa tiahne ako sopeľ z nosa a vôbec ma nebavia, celé sa to zobudí až v poslednom "Povinnom songu o mŕtvom punku", ktorý je taký zlý, až je to dobrý a celkom aj sranda. Niekto na diazepame namixoval prvý album the WILDERNESS (asi preto nie je zverejnený nikde na nete) a N.D.E. a šňupol si na to grunge (Aha Dáša, takí ešte sú!). Zvukovo to ťahá k spomienkam na počúvanie skladieb od LORD ALEX alebo MLADÝCH ROZLETOV z kazety Punk rock made in Slovakia I.. Ale ako sa spieva v jednom songu: "Chlapče, kde berieš tú drzosť hovoriť čo je správne a čo nie?" Už musím naozaj niečo po nociach sám založiť v kumbálku. Po pretočení asi polovice prázdnej strany sa konečne dostávam ku KAZOSTROJU. Ty kokos, intro nejaká Apocalyptica (dnes som fakt zlý), ale po ňom príde špina neumytá garážová neuprataná, ktorú som od začiatku tak čakal. Je to primitívizmus, ale má to drive a myšlienku. Najviac seriem zo skladby "Hlinkova avantgarda". "Bol Ježiš Slovan?" Ako sa môžeš tak pýtať? To si píš, že bol! Ale aj z ostatných textov by mali prakokoti a prapiče náramnú radosť. Chudáci, na protestoch musia počúvať Darinku. Aj keď všetkému rozumieť, škoda toho útleho papierka namiesto obsiahleho búkletu. Teším sa na ďalšiu nahrávku KAZOSTROJA, takže len do toho.

bandzone.cz/mansolo
kazostroj.bandcamp.com
  1. PUNKOMAT - Intro
  2. PUNKOMAT - Zvyknutí ignorovať
  3. PUNKOMAT - Cudzie hriechy
  4. PUNKOMAT - Domov
  5. PUNKOMAT - Povinný song o mŕtvom punku
  1. KAZOSTROJ - Úvod
  2. KAZOSTROJ - Za mestom
  3. KAZOSTROJ - Hlinkova avantgarda
  4. KAZOSTROJ - Sebaklam
  5. KAZOSTROJ - Spomienka

Táto recenzia už bola zobrazená 210 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: O+N+V
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 15:16
Mad Mechanic Deluxe: Peto ty spinavy .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
17.02. 11:04
axc: Super album a pe >> (novinka)
15.02. 19:46
Edùv syn: Zamiešam tu troc .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 17:15
Roman.Véé: V Lučenci to bol .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)
14.02. 16:33
fog: ak narazas na ti .. >> 23.2.2018 MENTAL TENSION + MEDICATION TIME + FYASCO (Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko) (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[243/92.4%]
Má!

[11/4.18%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.76%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.66%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 263

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...