PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
St 16.10.2019
KRONSTADT (CZ), AHOJ (SK)

Bratislava, garáže pod Prístavným mostom

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


PUNKOMAT / KAZOSTROJ MC (recenzia)
DIY
Po vydarenom CD "Priemyselná skaza" som od Maroša aka KAZOSTROJ hneď vysomral aj jeho ďalšie vydanie. Split kazetu s nejakým PUNKOMATOM, zrejme tiež one man bandom. Kde začať? Tento útvar si dáva popis podomácky sfušovaný punk za dve koruny. A tam by som aj rád skončil, ale to by bola asi moc debilná recenzia. Väčšina piesní sa tiahne ako sopeľ z nosa a vôbec ma nebavia, celé sa to zobudí až v poslednom "Povinnom songu o mŕtvom punku", ktorý je taký zlý, až je to dobrý a celkom aj sranda. Niekto na diazepame namixoval prvý album the WILDERNESS (asi preto nie je zverejnený nikde na nete) a N.D.E. a šňupol si na to grunge (Aha Dáša, takí ešte sú!). Zvukovo to ťahá k spomienkam na počúvanie skladieb od LORD ALEX alebo MLADÝCH ROZLETOV z kazety Punk rock made in Slovakia I.. Ale ako sa spieva v jednom songu: "Chlapče, kde berieš tú drzosť hovoriť čo je správne a čo nie?" Už musím naozaj niečo po nociach sám založiť v kumbálku. Po pretočení asi polovice prázdnej strany sa konečne dostávam ku KAZOSTROJU. Ty kokos, intro nejaká Apocalyptica (dnes som fakt zlý), ale po ňom príde špina neumytá garážová neuprataná, ktorú som od začiatku tak čakal. Je to primitívizmus, ale má to drive a myšlienku. Najviac seriem zo skladby "Hlinkova avantgarda". "Bol Ježiš Slovan?" Ako sa môžeš tak pýtať? To si píš, že bol! Ale aj z ostatných textov by mali prakokoti a prapiče náramnú radosť. Chudáci, na protestoch musia počúvať Darinku. Aj keď všetkému rozumieť, škoda toho útleho papierka namiesto obsiahleho búkletu. Teším sa na ďalšiu nahrávku KAZOSTROJA, takže len do toho.

bandzone.cz/mansolo
kazostroj.bandcamp.com
  1. PUNKOMAT - Intro
  2. PUNKOMAT - Zvyknutí ignorovať
  3. PUNKOMAT - Cudzie hriechy
  4. PUNKOMAT - Domov
  5. PUNKOMAT - Povinný song o mŕtvom punku
  1. KAZOSTROJ - Úvod
  2. KAZOSTROJ - Za mestom
  3. KAZOSTROJ - Hlinkova avantgarda
  4. KAZOSTROJ - Sebaklam
  5. KAZOSTROJ - Spomienka

Táto recenzia už bola zobrazená 268 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: S+C+P
TEXT:


POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[261/92.23%]
Má!

[12/4.24%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.83%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 283

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...