PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DAMATO CD

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU 7" (recenzia)
SPHC
Viac než desať rokov vydavateľstvo SPHC z Volstrítu zamoruje hlukovými šialenosťami zvyšok planéty. Obe kapely už na tomto vydavateľstve zárez mali, takže bola len otázka času, kedy sa stetnú na spoločnom asfalte. Dokonca predbehli aj samých seba, keď minulý rok vyšiel 4 way split 7" FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU / ADOFL SHITTER / NOISE BRUTALIZER, ale to je už iná rozprávka. Samostatný split (to je zase slovné spojenie) je samostatný split.
Duo FINAL EXIT z Godzilla districtu už od roku 1994 straší rockové legendy a nedáva spávať učiteľkám klavíru a za tú dobu som nikoho nič podobné hrať nepočul. Päť kompozícií (schválne sa vyhýbam slovu skladba) postavených na punku, sludge, romantických vybrnkávačkach, IRON MAIDEN, skúšania efektov, aby to všetko nakoniec pokazil zahuhňaný garážový noise core. Všetko v krutej rýchlosti a šlus do piatich minút. Ako by vyzeral battle s LE SCRAWL? Jediný noisecoreový kolega z Košíc sa minule nechal počuť, že toho nenoisu je tam niekedy až príliš veľa. Na tejto nahrávke je ich však minimum.
SEDEM MINÚT STRACHU z nášho Skutoksanestalistánu majú na konte zatiaľ len 62 nahrávok (aktualizované 18.10.2018 21:55). Svoj päť a pol minútový opus začínajú ľahkým strečingom, pripažiť, drep, klik, ruky do vrecka. Nahrávané v roku 2016 ešte ako trio, takže dve basy, sem tam im ujde nejaké sólo, hučanie a ruja. Bicie sú dnes kľudné. Vlastne celý set je pokľudnejší, ako by človek čakal. Pri tejto kapele to ber s rezervou, ale aj tak sa podľa mňa susedia pri počúvaní od strachu prežehnávali. Čoskoro bude u nás vo vchode voľná nehnuteľnosť. Dnes tiež žiadne vtipné názvy dvestodvadsiatichtroch skladieb, ale niečo mi napovedá, že celá session je venovaná Cliffovi Burtonovi.
Vylisovaných bolo 500 kusov (v tejto dobe celkom odvážne číslo) na zelenom fosforovom vinyle, ktorý svieti v tme. Chuje!

finalexit.bandcamp.com
sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. FINAL EXIT - Deadly drive
  2. FINAL EXIT - Kamikaze attacked the gym
  3. FINAL EXIT - Pams!
  4. FINAL EXIT - Case #4
  5. FINAL EXIT - Party, angry and lack of sleep
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - No title

Táto recenzia už bola zobrazená 334 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+V+T
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)
25.05. 09:52
Mišo Štich: https://brnenska-vrtule.webnode.cz/ >> Brněnská vrtule #1 / 1991 (archív zinov)
19.05. 11:20
-R-: oceňujem výber grafiky od dánskeho umelca kt. tvorí pod pseudonymom ADAM O.
viac jeho prác tu : http://adamo.dk/
alebo daj do gúgelu "adam otegninger" >> (novinka)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com