PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON (20.9.2020, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU 7" (recenzia)
SPHC
Viac než desať rokov vydavateľstvo SPHC z Volstrítu zamoruje hlukovými šialenosťami zvyšok planéty. Obe kapely už na tomto vydavateľstve zárez mali, takže bola len otázka času, kedy sa stetnú na spoločnom asfalte. Dokonca predbehli aj samých seba, keď minulý rok vyšiel 4 way split 7" FINAL EXIT / SEDEM MINÚT STRACHU / ADOFL SHITTER / NOISE BRUTALIZER, ale to je už iná rozprávka. Samostatný split (to je zase slovné spojenie) je samostatný split.
Duo FINAL EXIT z Godzilla districtu už od roku 1994 straší rockové legendy a nedáva spávať učiteľkám klavíru a za tú dobu som nikoho nič podobné hrať nepočul. Päť kompozícií (schválne sa vyhýbam slovu skladba) postavených na punku, sludge, romantických vybrnkávačkach, IRON MAIDEN, skúšania efektov, aby to všetko nakoniec pokazil zahuhňaný garážový noise core. Všetko v krutej rýchlosti a šlus do piatich minút. Ako by vyzeral battle s LE SCRAWL? Jediný noisecoreový kolega z Košíc sa minule nechal počuť, že toho nenoisu je tam niekedy až príliš veľa. Na tejto nahrávke je ich však minimum.
SEDEM MINÚT STRACHU z nášho Skutoksanestalistánu majú na konte zatiaľ len 62 nahrávok (aktualizované 18.10.2018 21:55). Svoj päť a pol minútový opus začínajú ľahkým strečingom, pripažiť, drep, klik, ruky do vrecka. Nahrávané v roku 2016 ešte ako trio, takže dve basy, sem tam im ujde nejaké sólo, hučanie a ruja. Bicie sú dnes kľudné. Vlastne celý set je pokľudnejší, ako by človek čakal. Pri tejto kapele to ber s rezervou, ale aj tak sa podľa mňa susedia pri počúvaní od strachu prežehnávali. Čoskoro bude u nás vo vchode voľná nehnuteľnosť. Dnes tiež žiadne vtipné názvy dvestodvadsiatichtroch skladieb, ale niečo mi napovedá, že celá session je venovaná Cliffovi Burtonovi.
Vylisovaných bolo 500 kusov (v tejto dobe celkom odvážne číslo) na zelenom fosforovom vinyle, ktorý svieti v tme. Chuje!

finalexit.bandcamp.com
sedemminutstrachu.bandcamp.com
  1. FINAL EXIT - Deadly drive
  2. FINAL EXIT - Kamikaze attacked the gym
  3. FINAL EXIT - Pams!
  4. FINAL EXIT - Case #4
  5. FINAL EXIT - Party, angry and lack of sleep
  1. SEDEM MINÚT STRACHU - No title

Táto recenzia už bola zobrazená 391 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+6+R
TEXT:


ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 16:39
Theresa: Ahojte, koupim tyto vinyly:

Ravelin 7 / Thema Eleven
Esazlesa - St. Tropez
Contrastic - Contrastic
Gnu - Srdce v kusech zvuku

Diky moc
>> (guestbook)

12.10. 22:42
deegee: Pockaj, jak peso? >> 20.9.2020 GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON Košice, Collosseum (report)
21.09. 16:29
Theresa: Stale shanim LP GNU-SRDCE V KUSECH ZVUKU a
Thema Eleven ‎– Choose Your Beast DCLXVI


Moc děkuji >> (guestbook)

17.09. 10:02
shupo: velmi pekna recka. >> DECULTIVATE / ÖSTRA TORN 12" (recenzia)
13.09. 14:45
dasa to aj inak: Ochota nosiť rúška klesla. Prieskum agentúry Focus. Kanal na telegrame t.me/covidhysteria_sk >> (guestbook)
07.09. 19:55
redrick: Ahojte,
ponúkam zo zbierky pár kúskov na predaj.
Vinyly su nehrané, prípadne navrhnite cenu.
Osobné odovzdanie v BA alebo poštou...
Oi!

The Effort - W .. >> (guestbook)

06.09. 16:31
Theresa: Ahojte, shanim Gnu-Srdce v kusech zvuku a Pacino-Pul litru zeme. Platim zlatem:-) diky. >> (guestbook)
02.09. 21:58
Jan IP: absolútny súhlas Jakub!!!! mastili to fakt brutálne >> (novinka)
01.09. 22:22
Jan IP: Táto banda je kurevsky masaker a pri tom sa o nej tak málo hovorí!!!! som rád že nie som sám koho zaujali :) >> BRUCEXCAMPBELL - South to no life 12" (recenzia)
24.08. 07:26
axc: u Ota (psychocontrol rec) sa daju uz predobjednat ak by niekdo chcel >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[279/91.48%]
Má!

[13/4.26%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.66%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[11/3.61%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 305


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com