PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 8.8.2020

AHOJ (SK), ANTISOCIAL SKILLS (CZ), AUTOR (Rakúsko), BLACK PASSENGER (SK), DxFxF (SK), FACE DEFECT (SK), FYASCO (SK), J.P.N. (SK), KULTRA (CZ), LIDSKÉ ZDROJE (Rakúsko), MÜNCHEN KONFLIKT (CZ), PRÜGELKNABE (CZ), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), the PAU (Poľsko), the WILDERNESS (SK)

Sereď, Kemping

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

EARTH CRUST DISPLACEMENT / DISEASE (PHOBIA RECORDS)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
HURK, NAZI TAMPONS, LIDSKÉ ZDROJE (4.8.2020, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
ZRCADLO SRDCA, SAMORAST, DISTAX, BAESTEN (25.7.2020, Poprad, garáže)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
CHIENS - Trendy junky 12"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


DAMNED - SO, WHO'S PARANOID CD (recenzia)
English channel
Uff, The Damned majú vonku nové CD, to zas bude 13 songov plných temnoty a depresií. Takto som aspoň ja vnímal posledné albumy The Damned. Zamilovaný do ich jednotky a dvojky a sklamaný albumami ako Phantasmagoria (1985) a Anything (1986), kde Damned hrali bez cpt. Sensible som si od nového CD ozaj nič nesľuboval a nečakal žiadne majstrovské dielo. A presne tak to aj bolo po jeho prvom vypočutí...nič nápadité a nič čo by ma natoľko zaujalo, aby som sa nedokázal odtrhnúť od reproduktora...

To sa ale zmenilo dnes kedy som si to viac-menej náhodou pustil a dostalo ma to natoľko, že o tom musím jednoducho napísať pár riadkov. Po druhom vypočutí som sa do "So, Who's Paranoid" zamiloval a spomenul si na časy keď mi denno-denne v ušiach hučala podľa môjho usúdenia majstrovská výberovka "The Damned, but not forgotten", na ktorej sa nachádzajú skladby vydané v 80 rokoch prevažne na singloch ako Lovely Money, Generals, Thanks for the Night či oficiálne na LP nevydané skladby ako Torture me (na novom albume je jej veľmi podobná Nature's Dark Passion), Some girls are ugly... To boli a sú skladby, ktoré ma ozaj dostali a aj keď majú od Damned,Damned,Damned (1977) či Music for Pleasure (1977) ďaleko aj napriek tomu patria k špičke.

Teraz mi ostáva len oľutovať čo som si o novom CD myslel, pretože je naozaj urobené kvalitne a kto má rád Damned v ich singlovom období z 80 rokov, kde je kapela obohatená aj o R. Jugga, ktorý hrá na klávesoch (neskôr gitara) si aj tento album zamiluje... ja som živým príkladom. Dávam 9/10 za tento skvelý návrat a aby som nezabudol: "Klobuk dole páni..."
http://uclassic.blogspot.com/


Táto recenzia už bola zobrazená 981 krát!
 Autor: Ovi
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1.76

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+V+O
TEXT:


 #651 ovi ovi@radioa1.sk uclasic.blogspot.com  napí­sal/a 28.12.2008 13:41:56
Jo jo stoji to za kokot...som si toho vedomy:) Bola top taka chvilkova zalezitost a co sa tyka nejakeho rozboru skladieb...take recenzie ja rad nemam...kazdy si musi a urcite si aj sam pod danou skaldbou predstavi nieco ine:) tato "recenzia" ma byt skor len nejake navnadenie aby ste si to kupili:)
 #650 Vladino   napí­sal/a 28.12.2008 12:22:24
skuste vy napisat lepsiu ;)
 #649 Viktor   napí­sal/a 28.12.2008 11:22:41
Naozaj som cakal viac, par riadkov aj to tam pleties aj veci ktore tam nemaju co robit. Skoda... Precitam si to niekde inde
 #648 marc dutroux   napí­sal/a 27.12.2008 17:21:27
Popiči recenzia.. stoji za KOKOT !!
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
29.07. 17:16
Ctib: Zdar a sílu, přátelé, jsem tu s prosbou: chystáte-li se na Duše, nezapomeňte si prosím vzít s sebou roušku nebo třeba šátek - v Česku nám tento týden znovu zavedli karanténní opatře .. >> (novinka)
23.07. 22:05
fog: ten internal rot nie je taky dosekany, mozno ani tak napadity, ale intenzita tej nahravky je nezastavitelna a to ma bavi. strasne natrepane to je tiez. na hranu. chiens maju ale rozhodne pestrejsi ruk .. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
23.07. 21:48
Skulda: Nejlepší grindcore deska za poslední dobu. Pro mě výrazně výše než Internal Rot. >> CHIENS - Trendy junky 12" (recenzia)
14.07. 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[82/26.71%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.1%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.91%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.73%]
Mne varí mama

[60/19.54%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 307


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com