PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


NAŠE ANO MC (recenzia)
KLaNGundKRaCH
Jedno ráno si v kľude raňajkujem Razzbarry fruit sour a do rúk dostávam bezmennú kazetku s červenobielym obalom. Nesie názov NAŠE ANO, obsahuje nahrávky zo Zlína a Brna z rokov 2017 a 2018, a to je tak všetko, čo som sa po internetovom pátraní (na kazete je napísaný akurát tak názov labelu) dozvedel. Niečo mi popri smäde v hypotaláme našepkáva, že v tomto projekte bude mať prsty hyperaktívny dôchodca Áda, keďže kazetu som dostal od neho plus aj nejaká persóna / nejaké persóny z kapely ZABLOUDIL(A) - kontaktný mail na bandcampe. Zvyšok by už boli iba špekulácie. A možno je táto anonymita takto urobená naschvál ...
Toto je naozaj experiment s mohutnými spätnými väzbami naukladanými do seba alebo dokonca rovno theremín? Zaujímavejšie mi prídu freejazzové pasáže s nezbedným saxofónom kdesi za polovicou a hlavne to bzučanie úľa na konci A strany ako putovanie nekonečným a prázdnym vesmírom. Popritom hluke a pazvuke, ktoré by sa nestratili ani v dokumentoch od Dušana Hanáka. "Brno" je od začiatku "veselšie" a s viac sci-fi bitkami. Počuť aj nejaké neucelené postupy, saxofón dostane miesto v prájmtajme, miestami to krásne hučí, až čakám, kedy to tam Viki svojou hrou na bicie všetko rozjebe a páska sa roztrhne, ale to je úplne iná kapela. Kozmická víchrica sa zmení na jazz tekkno. Že čo to akože má byť? Pusti si druhú polovicu strany B. Uvidíš a pochopíš. Nakoniec úplné vypustenie pary a duše a päťdesiat minútového kakofónického experimentu je koniec. Naživo to musela byť dobrá halucinácia.

klangundkrach.bandcamp.com
  1. Zlín
  2. Brno

Táto recenzia už bola zobrazená 255 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: J+Y+W
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com