PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


DEMONIC-EYED CD (recenzia)
DIY
Ešte minulý rok svojpomocne vyšlo CD scrap metalového komanda DEMONIC-EYED. Kým som sa dokopal k napísaniu týchto úbohých riadkov, stihli už nahrať aj svoj druhý počin. Korene tejto kapely hľadaj vo zvolenskom MÄSE, takže okrem thrash metalu, ktorého je tam viac než dosť (podľa obalu by som to tipoval na nejaký pagan metal - sorry), sa tu nájdu aj hardcoreové odbočky. Aj to MÄSO je tam počuť (dnes však už bez elektroniky). Má to drajv, nasraný vokál, vie sa to aj pekne rozbehnúť, kaskádovité a gradujpce riffy, ktoré si po niekoľkých vypočutiach budeš hmkať ešte aj pri umývaní riadu. V rýchlosti by som sa možno aj viac opustil, ale ja ako nemuzikant nemám do toho čo veľmi kecať. Má to pach deväťdesiatych rokov, kedy sme takúto muziku počúvali na kazetách (vrátane MÄSA - dnes mi už ostáva iba cover od IDIOTS PARADE - "Break your limits"). Zvuk od Mira Speváka zo SPK štúdia. Dlhočizné texty v angličtine (možno by slovenčina zaujala viac ľudí), v ktorých sa dá prečítať, že ani v tak pokročilom veku (tešíte sa na vlaky zadarmo?) nepoľavili vo vlastnosti, ktorej sa zvykne nadávať kritické myslenie. Mojim favoritom je antifašistická "Fasces". Ak si chceš oddýchnuť od všetkého toho hučania a počuť aj nejakú melódiu, skús tento debut. Idem si vypočuť ukážky z novej nahrávky. A raz snáď niekde aj naživo.
PS 1: Odporúčam vydarený rozhovor s Ľubošom: amentma.com/2020/04/29/lubos-maso
PS 2: Na ďalší víkend v sobotu (20.6.) si zahrajú spolu s miestnymi kapelami (TOY PIŠTOĽS, PIVNICA, FAJRONT, ĎAS a PIČE) v Banskej Bystrici na benefičnej akcii nazvanej Zacháňme Bosorku. Nezabudni si dovtedy vymyslieť nejakú vierohodnú výhovorku.
  1. Labyrinths of depth
  2. Dragon (cycle of life)
  3. Demonic-eyed
  4. Our mother (Earth)
  5. Fasces
  6. The wolf with a gun
  7. The son of a hawk
  8. Innsmouth blues

Táto recenzia už bola zobrazená 283 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+3+R
TEXT:


ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)
25.05. 10:12
Mišo Štich: Zabijácke. Chalani, mohli by ste spraviť dáky cover od Brezovského. Anjel alebo Chcem byť sám... >> (novinka)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[81/26.47%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[74/24.18%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[12/3.92%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[79/25.82%]
Mne varí mama

[60/19.61%]
Niečo s mäsom by nebolo?


PoČet hlasov: 306


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com